![]() |
#621 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
@Medi zostaje gdzie jestem bo mam dlug wobec fosy, dla ciebie i dla 3-4 osob z dpft mam respect reszta mi zwisa |
|
![]() |
|
![]() |
#622 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2003
|
![]() Cytuj:
![]() @Aro: nic nawet nie probuje ujac Fosfikowi - tak jak mowisz praktycznie dzieki niemu DPFT panowalo na servie tak dlugo ale to w jaki sposob teraz wypowiedzial wojne i przede wszystkim za co to juz jest smieszne ... Aby bije ue pod dp i nie chce placic za zabicie kolegi Leszcza czy tam kogos - jak nic nalezal mu sie zgon; keno,nocta i xaiderek bija Polakow z DPFT a Fosfik udaje ze tego nie widzi bo nie kazdy mu chcial pomoc przy biciu Beduriona ktory praktycznie dostal hunta za friko to samo z Perrym - widzialem wasz log z GC - oboje sie wyzywali z tym ze Fosfik zaczal no ale nvm wracajac do ibizy to ci co pkuja sobie kogo popadnie w tym zabijajac 2x DPFT i nagle sie dziwia ze im kupione chary na rooku wyladowaly ... az smieszne ... Fosfik w czasie wojny z EZ na to samo pozwolil z ich sorcami i wtedy wszystko mu pasowalo a teraz ... n/c aha i jeszcze co do Beach - wcale nie jest tam lepiej niz w turlach |
|
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
|
![]() Mysle ze trudno ocenic kto jest lepszy bez walki
![]() Po 1 battle mysle ze bedzie mozna dopiero powiedziec kto jest bardziej zgrany, bo widze oceniacie zgranie Plazowiczow po 1 udanym masslogu -.- |
![]() |
![]() |
#624 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ta Szefo dobrze prawi ;p ale nic nie przebije "mega bomb" ;p ile osob wtedy padlo lacznie na all servach xD?
|
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() zejdzicie zemnie bo mi sie zal robi jak widze niektore txt ktore maja tyle prawdy w sobie co moja stara gra w tibie
niewalcze wiec zejdzicie zemnie i juz moge sie wypowiadac jedynie jako neutralny osobnik jak to widze
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() ciekawe rzeczy dzieja sie na arce piszczie fajnie sie czyta ;d
|
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Fosfik Aka PA
![]() A tak serio To trzeba im tego massloga pogratulować, bo naprawdę dobrze przemyślany i wykonany xD Dlatego Gz Dla beach xD I niech stracę a co tam GZ dla Aro ![]() A teraz Go Go, Dpft xD |
![]() |
![]() |
#629 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 117
|
![]() nareszcie temat o arcani zyje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Guest
|
![]() To nic zwiazanego z wojna, ale mam pytanie: Dlaczego Roberto Bobi 80ek padł
(to juz bylo dawno) moze wiecie, bo on sie nie dowiedzial dlaczego zginal od Fosfika. Bylo wiecej "zamachów" na niego ze strony dpft jednak tylko Fosfikowi to się udało. I nadal nie zna powodu tej smierci. Wiec pytam was moze pamietacie ![]() I powodzenia na wojnie ![]() |
![]() |
#638 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2003
|
![]() Cytuj:
1st z wojny z 7k padl tylko Erikillo po paymencie bo przez przypadek czy tam cos takiego walnal Drana - ten spanikowal napisal ze former 7k go bije - wpadl Aata i ze Erikillo mial kolo 80 lvla a Aata ~~150 wtedy to skonczylo sie to szybkim tp do temple - Erikillo dostal pozniej odszkodowanie za zgona ktory wlasciwie mu sie nie nalezal 2nd Sua padlby - bo gdy tylko pojawily sie glosy ze chce zaplacic to automatycznie czesc DPFT chciala wziasc payment i go zabic pozniej - nie wyszlo bo Luki nie pozwalal nikogo zabijac kto sie wyplaci bo to automatycznie spowodowaloby ze nikt pozniej nie bedzie chcial placic - nikt w koncu nie jest pewny czy padnie po paymencie czy nie - paymenty z wojny z 7k byly wysokie ale miales pewnosc ze nie padniesz - dlatego wyplacily sie wreszcie takie osoby jak Rewyn i Dark Thork od ktorych to miedzyinnymi zaczela sie wojna z 7k (teraz chyba zaluja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Napisałeś, że Sua wypłacił sie dzięki swoim polskim kumplom i właśnie w tym się pomyliłeś i możesz mi mówić nawet, że to w kościele usłyszałeś bo twoim tatą jest Tadeusz Rydzyk... ale polacy zbytnio mu nie pomogli
Skoro wiesz aż tak dużo może sie przedstawisz?
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
![]() |
![]() |
#640 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81