![]() |
#622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Najważniejsze że nikt nie padł
![]() o sorry chyba padł Phonkony ![]() Panowie udostępnijcie film ![]() Ostatnio edytowany przez Aego - 01-02-2007 o 00:10. |
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() 1:1
Tenchorius padl, ale i tak HAIL ULITMATION ^^ We'll keep them commin ![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Imię: Master Macavelli
Gildia: Ultimation
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() @Koti
Zdziwiony?
#626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Mac~ szczerze mowiac zabicie Elaazego nic nie znaczy wiec nie pytaj sie Kotiego czy zdziwiony poprostu plan byl fajny ale i tak mialismy za malo szuterow.Na dodatek mi kolo 22.30 padl net i na szczescie nie padlem dzisiaj wjebe siekierke mojemu adminowi w leb zawsze okolo 22.00 mam brak neta czasem an 10 sec a czasem az do rana lol!!!!
Co do Gadiego i Healka to uhali ich wszyscy ze statku .ale my za pomoca mw przesuwalismy ich i robilsimy tak zeby ich nie uhali ale i tak mielismy za maly power.Widialem wlasnie ze Master Wrath i Zorlan zabili Don Guac o ile sie nie myle to on byl z nimi nie?Moze jakies klotnie miedzy nimi;o?Wie ktos cos? |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
|
![]() Phonkony czy jak mu tam padl ale on nie jest z nami.
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Tak zdziwiony. I tak jak powiedzialem nie chodzi o jego deada tylko o sam trap.
Zajebisty pomysl Ethe ![]() Phonkony chyba jest w Ultimation ![]() A nie wiem czy Sidar sobie jaja robisz, mowiac ze nie wiesz jak padl guac no ale zaryzykuje ![]() Walili UE w Phonkonego i guac sie nie zoorientowal i padl ![]() Peace out |
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ktos z Was krecil filmik?
Mozecie napisac co dzialo sie kiedy wyciagneliscie Gadiego? Ogolnie gratz kolejnego dobrego pomyslu i takie organizacji noobcharow ![]()
#630 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie Koteczq naprawde nie wiedzialem jak padl ale wlasnie sie domyslalem ,ze padl na spam ue bo nie ogarnol, ale dzieki za info.
Phonkony ja wogole nie wiedzialem ,ze on jest w naszej guildii dzisiaj dostanie zjebe bo to co zrobil bylo nie wiem jak to okreslic moze zostawie to jako NC.W kazdym badzie razie napsize do niego i powiem ,zeby nie dawal free fragow.Mi jak wczoraj net padl bylem happy bo mowie sobie zabilsimy Elaazego to fajnie wkoncu jakis frag moze wkoncu sie odblokujemy.Ale potem zadzwonilem do Maca~ i pytam sie czy jestem online on mowi ,ze nie potem zadzwonilem do moejgo rl Vexa VAviego i pytam sie czy all zyja bo mielismy zajebisty plan na wylogowanie sie a on mi mowi ,ze Tenchorius padl bo braklo mu uhow , a dzisiaj dowiaduje sie ,ze Phonkony znami i odjebal jakis zal i padl. Uwazam ta akcje za nie udana mimo tego draga z czasem wymagania powinny rosnac i Phonkony nie wiem jak on padl bede sie staral obejrzec filmik i dac wam link ,ale nie ziemsko sie w*****lem. ![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Zbanowany
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Po 1, nie piszcie tutaj na forum.tibia.pl tylko zgadajcie się jakoś inaczej, bo ktoś może was wydać.
Po 2, ots to dobry pomysł, też sobie na ots cwicze pvp. Po 3, wygrać może wygracie wczoraj rozmawiałem z norteciem i oni są na 100% pewni że wygrają, wykorzystajcie to, jak są zbyt pewni może coś im umknie jakiś głupi błąd zrobią, Po 4, ja nic nie mówiłem jak coś... =D! Ale i tak przegracie. |
![]() |
![]() |
#632 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
G00d job panowie GL&HF oby tak dalej ![]() pozdrawiam. |
|
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła
Imię: Shifos wielki
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Poziom mag.: 24
|
![]() Bardzo dobrze przemyslana akcja na Vedze---szkoda ze nie udalo sie zajebac Healka albo Gadego....
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Go Go Next Akcja Tylko all weźcie po 100 bp uh
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Imię: Iomer Sworddancer
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() Aha, taka jedna sprawa jeszcze.
Noobchary w wiekszosci spisaly sie swietnie. Z tym ze irytuje mnie jedno, drzecie sie o JE**NIU SWE etc. etc. jak patrzylem na lodke w trakcie jak my ich bilismy to az mi was szkoda bylo. Naprawde, to jest wojna w grze, pomiedzy gidliami, naprawde, to ze nortec i karde wyzywaja Polakow nic tu nie wnosi, a my nie musimy znizac sie do ich poziomu. A wyzywanie ich to raczej przejaw bezsilnosci i dzieciecej agresji, wiec odpuscie sobie to i skupcie sie raczej na pomocy, bo od waszych wyzwisk im sie NIC ale to zupelnie NIC nie stanie. A jestem pewien ze nie tylko mnie to irytuje. P.S. Zeby uprzedzic co niektorych. Wiem ze nie wszyscy wypisuja takie glupie rzeczy. |
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
|
![]() Iomer jest cieniasem ale ma racje
![]() Jesli chodzi o nooby na vedze chcialem im pogratulowac tego ze sie nie rozpruli i stali tam dzielnie i to co najwazniejsze nie pobiegli po te 3 p ammy i k arma jak im swe rzucili zeby pobiegli i rozjebali trapa ![]() ![]() Co do wyzywania SWE prosze all nooby ,zeby nie znizaly sie do ich poziomu bo to jest naprawde na marginesie spoleczenstwa jesli chcecie pokazac ze jestescie lepsi od nich to nie przez insulty tylko przez to ,ze pomagacie nam w akcjach jesli bedziecie sluchac i dobrze wykonywac nasze prosby to obiecuje nastepne fragi ![]() Swe pokazali na vedze jakimi naprawde zal ich wieksze combo tylko i gady i healek Owned i wtedy 3;1 w fragach bo nie mial by kto zabic Tenchoriusa a phonkony odjebal zal bo kazalismy mu noobem przyniesc olce a on on poszedl maincharem zal go zjebal po calej lini. |
![]() |
![]() |
#637 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jeśli będzie trzeba więcej noobow mogę załatwić
A Trap się rozwalił przez jednego z moich noobow bo wywaliło go. "Użytkownik został odłączony od usługi" więc to nie jego wina wtedy się trap juz porządnie rozwalił Akcja bardzo mi się podobała next razem licze na 3+ fragi ![]() Ostatnio edytowany przez AxenRemo - 02-02-2007 o 13:46. |
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Venore
Imię: Tenchorius
Poziom: 152
Skille: 100
|
![]() nie pojechalem w zartach
![]() ![]() btw dam 5k za kazdego fraga na orius sheran Ostatnio edytowany przez krytyk44 - 05-02-2007 o 00:03. |
![]() |
![]() |
#639 | |
Zbanowany
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
zal.pl |
|
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2006
|
![]() Takie szczekanie na tibia.com może ci tylko zaszkodzić. Jeżeli propozycja Tenchoriusa jest nadal aktualna to spróbuję cie dojechac moim 20 + sorcem. Aha, i nie właź w dupę Klinthzorom.
|
![]() |