![]() |
#6381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Stojowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flip Mode Crew
Świat: Danera
Poziom: 117
Skille: 94+
Poziom mag.: 20
|
![]() jak tak kazdy bedzie czekac na kazdego to sie wszyscy doczekamy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dolaczcie all do flipow ostatni week stycznia spodkanie w krk bedzie popijawa ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ukaszek0622 - 20-12-2007 o 23:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() zobaczymy zobaczymy
Narqss powinien postawic tu posta i wyjasnic ocb kthxbye |
![]() |
![]() |
![]() |
#6383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Konin <><><>
Imię: Zeriel Argano
Profesja: Paladin
Świat: Danera ;] Only
Poziom: 84
Skille: 88/71
Poziom mag.: 18
|
![]() hehe jak jaga idzie to ja chyba tez
![]() ![]()
14:51 Nieczajek'Raven [129]: jestes tak bezurzyteczny jak kutas papierza http://ziooooom.myminicity.com/ind http://ziooooom.myminicity.com/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Stan: Na Emeryturze
Świat: Pandoria
|
![]() LUDZIE LUDZIE
![]() psychica down comeback ale grac i tak nie bede ![]() bo juz sila nima xD apropo ![]() @@kuszczyx to twoj ss?? ![]() kiedy do manieczek jedziesz? ![]() mow kiedy to biore szwagra i jade ![]() a po 2 znudzilo mi sie trocheee ![]() a tu jeszcze jeden powod ![]() wy w tibii mowicie ze 200 kinas pada na 2 comba teraz? zczajcie to combo ![]() pol klasy ujebalo xDDDD (ja sie wybronbilem xD) nie dajcie sie zjesssssssssc ![]() combos? ![]()
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD Ostatnio edytowany przez Psycha - 21-12-2007 o 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6385 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Lokacja: GN
Imię: huj ci do tego
Gildia: huj cie to obhodzi
Świat: Arcania
Poziom: 1
Skille: 100
Poziom mag.: 10
|
![]() I Znow Woja Polacy VS BR ... sondzilem ze polacy zapomna o klutniach miendzy soba i sie poloncza by zabic pewna czensc BR ale tu widze polowe czekajacych na zbawienie i druga polowe ktora jest chentna sie przylaczyc do naszej walki ...
Jesli w tej Kfili pozwolimy brazylijczyka Zniszczyc najstarsza istniejaca polsko gildie to juz mozemy zapomniec o powazaniu respekcjie i honoze na tym serwie ... pozwolimy zeby BR nas zjadlo z butami ... wystarczy ich zastraszyc albo zniszczyc 1 moze 2 openami ... moze sie nikt do mnie nie przylaczy ale choc bym mial sam wojowac to nie odpuszcze MaLiN 4 EveR !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6386 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Flip Mode Crew 4 Ever, i oto ku..a chodzi zeby wziasc im napierdolic zeby sie nas nasralo w chuj i rozjebimy ich z 2x i juz bedzie po war. Tylko ze musimy sie zjednoczyc a nie ze 1 od*******a ze nie bo kolega nie idzie a kolega nie wie czy isc bo sliwa jest koloru truskawkowego... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6387 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6388 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Lokacja: GN
Imię: huj ci do tego
Gildia: huj cie to obhodzi
Świat: Arcania
Poziom: 1
Skille: 100
Poziom mag.: 10
|
![]() Yeah Flip Mode 4 EveR ... Jak Tera polska da dupy to juz jest pozamiatane ... juz nigdy wiencej nie bendzie respektu dla PL tak jak ten respekt sie skonczyl z All Stars ... Tak Zaczol Sie Puzniej Z Flip Mode ... Sheda Po Old Postaciach zostala ... moze mam mala postac ale gram dosc dlugo zeby wiedziec ze nieugiencie sie to podstawa ... wole stracic kilka miechow grania na odrabianie dedow niz stracic cala gre przez to ze polacy nie umieli sie dogadac jak juz to tak wyglonda to br wykoncza plakow po kolei beda wykanczac polskie gildnie ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6389 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
blad czy nie blad chodzi o sens kur** czepiacie sie pierdul zamias doczepic sie do tych co niechce walczyc z nami bo kolega... ... ... moim skromnym zdaniem: ten mecz rozegramy ale wyniak zalezy od was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6390 |
Użytkownik Forum
|
![]() nikt nic nie pisze to ja na pisze.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6391 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() "We from Hearts of Fire declare war against Flip Mode Crew, for what was happend yesterday.
So, if someone want leave the guild, mensage me, Noether, Scargot or Val'Relux. Thanks, yours Bitu." Ok, what happened yesterday? O co war tak apropo? Narqss Dec 21 2007, 02:57:28 CET Killed at Level 106 by Lady Chanel and by Ashes'phoenix Z tego co syszalem, chca tylko narqa lac.. a nie cala gildie huncic. Ostatnio edytowany przez Phil128 - 21-12-2007 o 05:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Konin <><><>
Imię: Zeriel Argano
Profesja: Paladin
Świat: Danera ;] Only
Poziom: 84
Skille: 88/71
Poziom mag.: 18
|
![]() @ up
Ja też bym się chętnie dowiedział o co poszło od samego narqssa lecz.. chyba się nie doczekamy, trudno ![]()
14:51 Nieczajek'Raven [129]: jestes tak bezurzyteczny jak kutas papierza http://ziooooom.myminicity.com/ind http://ziooooom.myminicity.com/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6393 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 04 2007
Stan: Niegrający
Imię: Rembik
Profesja: Knight
Gildia: Pizza Maker's
Świat: Galana
Poziom: 105
|
![]() @Psycha
Ja to teraz też przerabiam xD,lubie matme ale tego nie nawidze ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#6394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Gildia: Prison Break
Poziom: 70+
|
![]() Witam all
![]() @Geosoft OTS PLAX !!! ![]() @Phillip Źle mowisz w huj o sytuacji ......kazdy by byl kozak na twoim miejscu klikajac F~~ SD zza plecow Nerd dina val'heviego chuckiego czy roxisa nie powinienes tyle gadac tylko zaoferowac pomoc ![]() @Cato dolaczysz jak beda realne szanse na wygranie .... ZAL W HUJ ..... @war Jak bedzie osoba ktora ogarnie polska chołote ..a jest tylko jedna osoba ktora to moze zrobic (roro) to nie trudna wojenka bedzie ![]() Only my opinion.... ![]() Jak bym gram irisem, jeszcze dzisiaj bym skamlal o invita do flip ![]() tyle w temacie Pzdr ALL |
![]() |
![]() |
![]() |
#6395 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratz All ss
uuu i jak z tym warem ?? jak co to ja tam moge pomuc hara mi nie szkoda ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#6396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Konin
Imię: Emef Squn
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() No jak narqss ma wyjebane na all najebał sie czy zjarał i nagrandził to bedziemy bronic Pa wiec pierdole to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Poziom: 124
|
![]() I hoy, dołączacie czy nie - wasza sprawa...
Jak my nie wygramy to automatico, wy również... Albo chcecie żeby Polacy wygrali to joinujecie, a jak nie checie to nie joinujecie... Proste? ![]() I nie piszcie już, że dołączycie jak będą szanse albo jak wasz jakiś brejdak joinie, bo mnie coś zaraz trafi ![]()
19:19 Zabujca Max [147]: jakis nick 4 slowa 19:19 Zabujca Max [147]: znaczy 4 sylaby 19:19 Zabujca Max [147]: noe nie 19:19 Zabujca Max [147]: 4 literki 19:20 Zabujca Max [147]: no nie wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6398 |
Guest
|
![]() @ War
Teraz widac jak polacy sa niezgrani Nargss na wyjebane kazdy moiw ze ,,jak all dolacza to ja tez " zal... @ Hearts On Fire w 2 dni dolaczylo do nich prawie 30 typa good luck NIeczajek ![]() |
![]() |
![]() |
#6399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Poziom: 124
|
![]() Aaaaa... Polewa!
Siedzę sobie na afku w Greenshore, bo łaziłem po necie... Wchodze po hmmm 5 minutach i patrzę, że Haizoon był i puszaczał koło mnie exete res. Mówię sobie: "Dobra zawijam, bo coś mi tu śmierdzy". Zaraz patrzę 3 typa leci w moją stronę (Haizoon, Tiziwzinhu i trzeci to jakiś zjebany lvl). A ja sobie bez hotków (przez tego otsa by Gejo ![]() ![]() Nie ma co, genialny jestem ![]() ![]() ![]()
19:19 Zabujca Max [147]: jakis nick 4 slowa 19:19 Zabujca Max [147]: znaczy 4 sylaby 19:19 Zabujca Max [147]: noe nie 19:19 Zabujca Max [147]: 4 literki 19:20 Zabujca Max [147]: no nie wiem Ostatnio edytowany przez Darefiend - 21-12-2007 o 13:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: katowice
Imię: zabujca max 1owner :)
Gildia: Zaleze Team