|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6402 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taifun poraz kolejny sie przekonal ze jego pieski potrafia tylko stone skiny zmieniac
![]() Widac ze juz ma wyjebane w ta wojne ;P loguje sie raz na pare dni ;P i jescze bleesów niema ![]() |
![]() |
![]() |
#6403 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
oczywiscie ze nie Taifun dla wielu byl i jest idolem w tibi i tak zostanie nawet jak juz skonczy z gra... a ty zawsze bedziesz nosil miano przydupasa "ten Imargam co z Taifem byl w Dusskines a pozniej sie zeszmacil i poszedl do Katrili i jego Vision..."
[CHAR]Hujargam[/CHAR] sprawdz jesli nie wierzysz ^^ Ostatnio edytowany przez Sachar - 08-04-2007 o 19:33. |
|
![]() |
![]() |
#6404 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6405 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol... nastepny nieuk sie do pisania postow zabiera nie chodzilo mi o to ze sie zlumpil i zaczeli bic dussk tylko o to ze i tak nie bedzie nigdy rzadzil i ZE NIEGDY NIE BEDZIE TAKI JAK TAIFUN TAK LUBIANY PRZEZ WIELU (wszyscy sie nim podniecaja [taifem] tylko udaja ze niby co to nie oni... jak jakas jego fota to odrazu comment jak taifun pierdnie to pol polski wie i cala tibia a taki Imargam to co przydupas...)
#6406 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Stan: Niegrający
Imię: Moze kiedys
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ktoz to wie
Świat: Nowy pvp
Poziom: 100
Skille: 16/25
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Morda *****. Jak nie wiesz jak bylo to sie nie odzywaj. Prawda jest taka ze ima i zwidek nie chcieli walczyc przeciwko ziomkom z rl. Pamietajcie ze to aberratio zaczelo wojne dla latwej kasy. (hail magrami, hail rook), ale kiedy dostawali po dupsq do wojny wlaczyl sie taif. A ze poki co mu nie wychodzi , no coz... Co do legendy Taifa. Hmmm... Szanuje go za to ze wbil taki lvl jaki wbil, ale mam dosyc niskie zdanie o jego pvp. Gdybys choc troche wiedzial co sie dzialo kiedys na furorze mialbys inne zdanie o taife. Prawda jest taka ze to pies... Vision? Dla mnie to oni zawsze sa idolami (spokojnie mam tez innych idoli. Nie jestem mega evul nalogowcem. To oni sprzeciwili sie taifowi. Pokazuja swoje pvp itp. Bardzo sie ciesze ze Duski przegrywaja wojne. Lvl to nie wszystko. Nie mowi nam nic o tym jakie masz pvp lub jakim jestes czlowiekiem.... That`s my opinion. |
|
![]() |
![]() |
#6407 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vive La Vida
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
tak oczywiscie respect dla Taifa ma taki lvl ale max mozna porownywac... do Stalina ![]()
![]() |
#6408 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#6409 |
Użytkownik Forum
|
![]() ahh noobsy a wy wciaz o jdnym czmu bronicie tak tego Imargama i Zwida ze odeszli od Dussk przeciez nie o to mi chodzi o to ze Ima to przydupas !!!! wafel !!!!
a "nupkow z dp carlin" jest najwiecej w tibi
[CHAR]Hujargam[/CHAR] sprawdz jesli nie wierzysz ^^ Ostatnio edytowany przez Sachar - 08-04-2007 o 19:59. |
![]() |
![]() |
#6410 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie znam go na rl. A w czasach mojej obecnosci na furorze nie mialem z nim do czynienia. Przydupas? Moze dla noobkow ktorzy zasypuja go wiadomosciami. Siema ima, lubie vision, lubie ciebie, duski to cioty, dasz mi jakies eq? Ale czy przydupasem mozna nazwac kolesia ktory dla ziomkow z rl odszedl od najsilniejszej (teoretycznie) gildii i podjal ryzyko przegranej. Albo kogos kto sciaga na siebie uwage Dusk aby qmpel mogl uciec (mowa o akcji na mostku do hyderek i ucieczce zwidka do port hope). Co do mnie to nie gram na furorze. Czekam na new server. Nazwanie komentow takie jak moje asslickingiem jest po prostu na dosyc niskim poziomie. Jestem bezstronnym obserwatorem i nie odniose korzysci po wygranej ktorejs ze stron. Mimo tego gdbymy na new serverze byl w gildii z ludzmi z Vision bylbym z tego dumny...
|
![]() |
![]() |
#6411 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#6412 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
...waleriane? zylka ci wyskoczy... chlopczyku |
|
![]() |
![]() |
#6413 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
Wez uzywaj znakow interpunkcyjnych, co? Musialem 2 razy powoli przeczytac to co napisales zeby zrozumiec. Ima nigdy nie bedzie sprawowal wladzy? Wybacz mi ale wytlusc mi w ktorym momencie tak napisalem... Btw. jest przydupasem dlatego ze nie sprawuje wladzy? A wiec strzezcie sie furorianczycy. Mowie wam wszyscy jestescie przydupasami poza katrilla i taifem. Btw. We nie uzywaj slowa noob jesli nie znasz jego znaczenia. Ostatnio edytowany przez Ozumi - 09-04-2007 o 11:33. |
![]() |
![]() |
#6415 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
|
![]() @Khazul
Skromnie ![]() |
![]() |
![]() |
#6417 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#6418 |
Guest
|
![]() Fire Paladyn
Apr 08 2007, 19:49:40 CEST Killed at Level 8 by Gillette Fighter |
![]() |
#6419 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak vision wygra wojne, nie będzie panował ani katrila, ani imargam, tylko Vision. Choc katrila jest leaderem nie może decydowac sam za całą guildie, WSZYSTKIE decyzje są konsultowane, bo jesteśmy guildią ZGRANĄ. i to własnie błąd petrobota, chciał ogarnąc wszystko sam, i jak sie to skonczyło ? Wszyscy wiemy ![]() Ostatnio edytowany przez MarS - 08-04-2007 o 21:32. |
|
![]() |
![]() |
#6420 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |