|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6461 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2009
|
![]() Chodzi mi o Nightamre outfit (taki jak masz w avatarze) xeby odrazu mozna bylo go wklejic do Tibia.spr (chce podmienic outfit knighta na nightmare)
a nakładki żeby mozna było go kolorować. Bo jak miałem nightmare i nakladki (takie odrazu do fake) to jak wklejalem do SPR to jedno nachodziło na drugie albo ucinało mu nogi.) Ostatnio edytowany przez PusieQ - 28-04-2009 o 15:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6462 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6463 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2009
Lokacja: Staszów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 51
|
![]() ja bym prosił outfit warriora z nakładkami.Z góry dzięki
Ostatnio edytowany przez Sanoxin - 29-04-2009 o 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6464 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#6465 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2009
|
![]() Cytuj:
Miałem takiego ale jak go wklejilem to mu ucinalo reke albo noge! Napisze co robiłem po koleji 1. znalazlem tego nightmare... 2.zaczolem podmieniac sprity w noxSPR editor 3.skonczylem wszystko Ok 4.bah jak wlaczylem gre okazalo sie ze ucielo mu noge prawą oraz ręke ![]() Chce takie zeby sprity nightmare żeby odrazu można było Podmienić sprite Knighta z Nightmare żeby mu nie ucinało reki ani nogi...inaczej muwią pottrzebuje tych graficzek w rozmiarach 32x32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Po 1. Zakaz reklamowania OTS'ów...
Po 2. Outy z Tibii 7.8+ czy tam 7.9+ nie da się wrzucić aby działy pod tibie 7.6... Po 3. Report... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6468 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2008
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Flis Apola
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 15
Poziom mag.: 9
|
![]() Te, Arashel Ibn Omar Jihad Allah Akbar, gdzie twoje wkurzające drobne pismo?
Żeby nie było offtopu, chcę Ponurego Żniwiarza z kosą w ręku.
![]() |
![]() |
![]() |
#6469 |
Guest
|
![]() Witam , chciałbym prosić o outfity postaci z Anime Bleach :
- Inoue Orihime http://media.photobucket.com/image/i...himeInoue2.jpg - Ishida Uryuu /http://fc06.deviantart.com/fs15/f/2007/041/0/4/Ishida_Uryuu_Wallpaper_by_Senshimaru.jpg Jeśli jest to możliwe chciałbym aby postacie sprawiały efekt leżenia na plecach. Tzw. w tibii widzimy postaci z ukosu lecz ja bym ogromnie prosił o to by postać było widać jakby patrzała na mnie <gdy stoi przodem> ![]() W razie pytań kontakt gg : 2778636 lub w temacie ![]() Ostatnio edytowany przez Yoruchi - 04-05-2009 o 17:02. |
![]() |
![]() |
#6470 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Drogich użyszkodników proszę o pomoc. Otóż jak wiecie tworzę Fake Makera. Potrzebuję grafik (podstawowe outifty z maskami znalazłem) outfitów z addonami (1 addon, 2 addon i oba razem) i maskami (czerwono zielono niebiesko żółte cuś ;])!!
Wszyscy, którzy mi pomogą, będą mieli pewne miejsce w creditsach ;] mego programu. ---------------------- Dla niekumatych przykład tyle że bez addonów, itp: Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Shivek - 15-05-2009 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2006
Imię: Dawidequsek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dragonesti
Świat: Celesta
Poziom: 54
Poziom mag.: 55
|
![]() Prosze o Dsm w kolorze : czerwonym, niebieskim, czarnym, złotym, srebnym, brązowym, białym, fioletowym
![]()
![]() |
#6472 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Kali mówić, kali mieć:
![]()
![]() |
![]() |
#6473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2008
|
![]() Wydaje mi się, że to nie DSM ;/
@EDIT nie wiem czy o to ci chodzi, ale masz: ![]() Ostatnio edytowany przez izerius - 15-05-2009 o 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6474 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() o w morde to przez pośpiech...
za 30 minut DSM Edit: ![]() ------------------- Nie, nie o to Izerius.
Ostatnio edytowany przez Shivek - 15-05-2009 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6475 |
Użytkownik Forum
|
![]() @izerius
nie o to chodzi ;p @shivek backpack: ![]() i teraz czas na kapelusz: ![]() wszystkie addony (cos czuje, ze cos mi tu nie wyszlo ;p): ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez DK-LOG.911 - 16-05-2009 o 12:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6476 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Wielkie dzięki. Dziś wieczorem mam dużo czasu, więc niewykluczone, iż wersja z backpackami wyjdzie.
Rób więcej plsssss >:0!!
![]() |
![]() |
#6478 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Chyba w arsenale Arashela nie było Yalahari outa (nawet bez addonów)...
![]() |
![]() |
#6479 |
Użytkownik Forum
|
![]() w spritach jest jeden wielki syf, wiec yalahari troche potrwa ;/, a moim fake'iem tez musze sie zajmowac ;p. ale postaram sie jak najszybciej zalatwic female.
:EDIT mam kapelusz!! ![]() na razie wiecej nie zrobie - sprity ciagle dwoja mi sie w oczach (nie zdziwilbym sie gdyby mi sie przysnily ;p)
![]() Ostatnio edytowany przez DK-LOG.911 - 17-05-2009 o 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6480 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Heh, nie narzekaj, będziesz miał milszy sen niż ja: algorytmy zategoczegoladowane (pierwsze skojarzenie, aby nie było przekleństwa) ;p
Nie wiem czy się wyrobię z FM'em
Ostatnio edytowany przez Shivek - 16-05-2009 o 20:30. |
![]() |
![]() |