![]() |
#6521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rubbin Hud
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: BIG
|
![]() o lol
![]()
20:53 Prath Boff [158]: WE ARE COOL 20:53 Prath Boff [158]: WE ARE NAZGUL |
![]() |
|
![]() |
#6522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: WarszawA
Imię: Viraelli
Gildia: Dark Invisibles
Świat: Nerana
Poziom: 112
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() @Thorian
ta mam obsesje... No i? -- to moja sprawa co pisze jakbys nie zauwazyl juz po nikim nie jezdze ze ma bota etc. wiec ty tez mozesz sie juz szanownie zamknac i nie poruszac tego tematu.... Zeby nie bylo Offtopa Cos Starego: ![]() Gratz All Adv ;> |
![]() |
![]() |
#6523 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2006
|
![]() Ja mam dwa pytania :
- co to za bot na ss Vasyla - i skad mozna sciagnac nowe layouty do tibii scrennów nie daje bo mam tylko 10 lvl ![]() |
![]() |
![]() |
#6524 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
@down gz obsranej dupy! rozumiem brak fundusz na papier toaletowy ![]()
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd Ostatnio edytowany przez Evel - 11-11-2007 o 22:06. |
|
![]() |
![]() |
#6525 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Thorian on cie prowokuje a ty jak dziecko musisz mu przygadac.... a na mnie gadasz ze zasmiecam forum.... n/c
zeby bez offtopa stare ![]() @Down Zignoruj Go.... widac ze jest tu tylko zeby ponawrzucac co niektorym a wy jak takie wafelki odpowiadacie mu... raz on raz wy raz on raz wy(i tak w ch** dlugo) teraz sami zasmiecacie forum bezsensownymi klutniami z tym noobem Up....
01:02 Angus Sylventus [16]: ~~ Sell Ring Less Lag (-80% of lag) & Anti-Kick Amulet ~~ Chociażbym nawet szedł ciemną doliną, Zła się nie ulęknę, boś Ty ze mną, Laska twoja i kij twój mnie pocieszają. Psalm 23. ![]() Ostatnio edytowany przez Viraelli - 11-11-2007 o 22:28. |
![]() |
![]() |
#6526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Hell
Imię: Frightening Wraith
Poziom: 125
Skille: 89/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Ehhhhhhhhhhhhhhhhh ;p
If It's All Just A Game - Every Day Remains The Same... Ostatnio edytowany przez RiivaajA - 11-11-2007 o 22:28. |
![]() |
![]() |
#6527 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Lokacja: Hell
Imię: Frightening Wraith
Poziom: 125
Skille: 89/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Hahahaha, łomie, tobie rowa stara czyści. Zlizuje to co tatuś zostawił ;] Królową allegro nie jestem, bo gdybym nią była to byś chara tam nie kupił. O, a może to na allegro kupujesz te połamane speary? ^^ A grać to sobie graj, póki możesz. I nie drżyj tak przede mną, jeszcze trochę czasu masz ;] Wiem, że czujesz się ode mnie gorszy, czujesz moją intelektualną i moralną wyższość noobku, wyższość w każdym z wymiarów i w każdej z dziedzin. Ba, ty wiesz, że jestem lepsza i patrzę na ciebie z góry jak na mrówkę, na którą zaraz splunę. Ja i każdy, którego przed chwilą wymieniłeś. Męcz się z tym uczuciem do końca swoich dni ;]
#6528 |
Guest
|
![]() p0zdr0 dla Szkapy !!!
![]() jak tam Ci leci ? ![]() p0zdr0 GZ ALL @dałn Tata Cie dotyka? Ostatnio edytowany przez eloelopjencdwozero - 11-11-2007 o 23:05. |
![]() |
#6529 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up patrze sobie ostatnio na temat Harmonia only... i co widze?
otoz chmara ludzi jedzie po ,,eloelo~" ROTFL Czy ty w kazdym temacie wkur*** ludzi? ;P ( Hobby? ) |
![]() |
![]() |
#6530 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
Imię: Lord Esclude
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almost
Poziom: 160
Skille: 100
Poziom mag.: 24
|
![]() New Domek :
![]() btw. - Niektore osoby co tu pisza powinny sie leczyc nie powiem kto bo zaraz ja bede winny calemu zlu na tym swiecie, ![]() Jak jestescie naprawde takie szajbusy to po chuj piszecie na tym forum ? tylko spamowac umiecie ? Jak tak dalej bedzie to caly temat chuj strzeli , nie zdziwilbym sie jakby ktoregos dnia modki usunely temat ![]() |
![]() |
![]() |
#6532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Gildia: Matsunai
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() hah domek masz zaraz pod Moim I Frigi
![]() Tribee* Szkoda że nie dajesz tu zdjęć, brakuje tu "takich lidzi jak TY" Ja mimo wszystko będę dawać ![]() A tak BTW Przestańcie się znowu kłócić Edit* Dlaczego ta ******* Tibia.com nie działa?
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem Ostatnio edytowany przez Aneviv - 12-11-2007 o 01:52. |
![]() |
![]() |
#6533 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
Imię: luil shinius
Profesja: Paladin
Gildia: Doomsday
Skille: -.-
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() I walka na Faccu O LVl PIerwsza Runda Winner By me >jest 6 run<
a i jeszcze kupiłem sobie Dh ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() ![]() Pozdrawiam Nemjakos ![]() |
![]() |
![]() |
#6537 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozdro all - Nie bede mowic wszystkich bo nie chce pominac ;d
![]()
![]() |
![]() |
#6538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() KoNgRaTuLeJsZyNs Scartex!
![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#6539 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() ![]() Małe zakupy ![]()
![]() |
![]() |
#6540 |
Użytkownik Forum
|
![]() He He.
Enibady remember mi? Taki czopek biegający w "Nie sorcererowym outficie ![]() ![]() A wręcz przeciwnie Gildia założona przez Buziaka(pozdro naabq ^^) i mnie jest jedną z lepszych na servie...Szkapa pamiętam jeszcze czasy jak wbijałeś 33 lvl sorkiem...o pallu nawet nie chciałeś myśleć...I miałeś swoje pr0 eful eku nic się nie zmieniło . Broniu pamiętam jak nie tak dawno hunciliśmy z Delorhem gs ![]() Ja Soila sprzedałem a 2nd owner padł 3 x i chciał zwrot mamony ![]() Zacząłem grać na Xerenie najnowszym świecie pVp...I dziecko update jestem bo zrobiłem kine i żeby nie było off... ![]()
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |