![]() |
#6561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @que
Ukryty tekst:
![]() |
|
![]() |
#6562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() To tylko jedno zdjęcie xD Daj jakieś inne, bo to przewijało się przez ten temat kilkukrotnie ;3
Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6563 |
Frequenter
|
![]() Czytał ktoś mangę Elfen Lied? Powiedziałby mi ktoś jak się skończyła historia? Oglądałem anime, było świetne, ale chyba mangi nawet całej po polsku nie ma, a i tak czytac jej nie lubię. Kto był za tymi drzwiami? Czekałem narazie na 2 serię, ale chyba nie bedzie, więc niech ktoś powie xD
Btw. Wie ktoś skąd ściągnąć Death Note:The Movie?
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#6564 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ps: na AXN w czasie ecchi bedą wyemitowane all filmy real action z DN od 23.00
![]() |
![]() |
![]() |
#6565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Elfen Lied znajdziesz na manga-lib.pl ( tylko 31 rozdziałów, a po ortach w pierwszym chapie wnioskuję że to nie najlepsze tłumaczenie) Całość jaka do tej pory wyszła znajdziesz na onemanga.com
Co do Death Note. Jeśli chodzi o film anime, to jeśli taki jest to znajdziesz go na stronach z 1. posta tego tematu. Jeśli zaś chodzi ci o zwykły film to daj sobie spokój. Strata czasu. A jak już musisz to mininova.org lub darkwarez.pl Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6566 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@piternet Jeśli chodzi o real action...ja wymiękłem po około 30-60sekundach oglądania. Niemniej jeśli interesuje cię wersja online, powinien być na www.anime-online.info.pl
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 16-02-2009 o 19:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6567 |
Frequenter
|
![]() Dzięki... Ale tej mangi całej to polsku nie ma, nie? Tylko japoński, może wie ktoś mimo wszystko jak to się skończyło?
A tego Dn:Movie nigdzie cały czas nie ma;/ Poszukam jeszcze na p2p.
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#6568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @up
Naprawdę jesteś taki leniwy, że nie chce ci się nawet poszukać, lub przeczytać mangi? Jest wersja anglojęzyczna, choćby na onemanga.com
![]() |
#6569 |
Frequenter
|
![]() Mówiłem, że nie lubię czytać mang, a ta zasada "od prawej do lewej" mnie wkurza xD Tak trudno zakończenie zapodać?
![]() |
![]() |
![]() |
#6570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Woot, czyli nie jestem sam : P.
![]() |
#6571 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#6573 | |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @edit Do tam kogoś o Elfen Lied, musisz przeczytać całe 107 chapterów (chyba tyle ich było), anime nie = manga (z tego co pamiętam za dawno temu czytałem i oglądałem). Uzależniłem się od tej piosenki z Casshern Sins - teraz czekanie na zakończenie serii i wyjście OST. http://www.imeem.com/shodaime88/musi..._miyahara_sky/ Ostatnio edytowany przez DDoS - 16-02-2009 o 20:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6574 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ddos
http://anime.com.pl/Kinowki_%E2%80%9...read,4098.html czyli bardzo długie rozwiniecie przedniego mojego posta...
![]() |
![]() |
#6575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Rayza, jeszcze tylko powiedz, że znasz LolnEgo, a te laski może się nawet nie będą bały przyznać publicznie! xD
@Edit No bo o to chodziło, debilu -.- Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 16-02-2009 o 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6576 | |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Ja zwiększam moją listę anime o kolejne świeże pozycje: Chrome Shelled Regios; Sora o Kakeru Shoujo; Kupu~!! Mamegoma!; Ride Back; Viper's Creed; Sora wo Miageru Shoujo no Hitomi ni Utsuru Sekai; |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6577 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ddos spoko : p
![]() |
![]() |
![]() |
#6578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @DDoS
Pirat wredny! :< @Btw Moje anime odzyskane : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Brawo! Anime Grocka zmartwychwstały. Zakładamy sektę?