|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Imię: Podzianos
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 249
Skille: 78sword
Poziom mag.: 7
|
![]() Knight to dla mnie normalna prof tyle ze bardzo mocna fizycznie na duzym lvlu i skillach i tez tak mysle ze nie ma ze pall best a knight dno
![]() wymienie profesje w punktach 1-pal 2 -sorc 3-drut 4-knight 1: uzywa broni dystansowych i tak jak knight musi skilic ale musi rowniez miec duzy m lvl do robienia amunicji zaleta bije na dystas co daje przewage nad niektorymi wrogami wada gdy przeciwnik podbiegnie albo bije z dysta to pall niech juz kopie grob 2:czesto uzywa run utamki i summonow co jest jego mocna strona najlepszy przyjaciel to mana ale gdy juz nie bedzie jej mial to lepiej miec dobry team albo duzo uhow zaleta jak pall bije z dysta ale ruzdzkami i runkami robi summony co daje mocne plusy wada gdy wybije juz calo mane to lepiej zeby wrog nie bil mocno bo moze byc nieprzyjemnie 3:bije jak 2 poprzednie profy i robi summony i runy jak sorc tez kreci sie w utamce ale tez w niewidzce bo czesto ma niewlasciwa ruzdzke do zabicia wroga zaleta potrafi robic food co daje plusy wady to co u sorca ![]() 4: o to oco sie rozchodzi potrafi mocno przywalic fizycznie jak i magia ale w magi za dobry raczej nie jest wiec sd nie uzyje ale bije mocno na duzych skillach i dobrym lvlu moze bloczyc kilku wrogow naraz zaleta bije mocno i blokuje bo ma dobre skille i eq jak ktos zbieze wada nie bije z dysta wec jak mam juz mniej nic pol hp a jego przeciwnik ucieka i wali mocno na dist i dalsza pogon i ucieczka to zly pomysl chyba ze ma uhy to wsio co mialem napisac cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Użytkownik Forum
|
![]() stop archeologom..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() @Hodal
Spamowi mówimy stanowczo NIE ^^ @topic Knight to tylko skille jak dla mnie niema przyjemności z grania knightem :< Lepiej zrobić sobie rookstayera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2008
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytos ever
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: 60/40
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Kto co lubi każda progresja ma swoje uroki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2008
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
|
![]() Knight dobre skille + dobre eq(w tym najlepiej bohy by mógł dogonić) i nie mam mocnych
![]()
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Ten temat był założony w styczniu 2007, wiele od tego czasu się w Tibii zmieniło, więc myślę, że nie ma sensu kontynuować tego tematu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2008
|
![]() co wy tam wiecie!... jak sobie expi taki druid powiedzmy 35 lvl, i mu wyskoczy jakis pk też 35ek to wyobraźcie sobie kto wygra. Knight go zajebie jak świenie, a wiem to z własnej praktyki
![]() P.S druid nie bedzie wiedzial co sie dzieje ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: exiva pls
Imię: kuba warriror
Profesja: Elite Knight
Świat: vinera
Poziom: 18
Skille: wysokie
Poziom mag.: 4?
|
![]() tez sie nie zgodze przeciez jesli ten drut potrafi grac grac to robic jakiegos/ies ds i co mu najt zrobi? nic! a jesli obie postacie mialy pacca to wystarczy ze drut utani gran hur+vis+rod i naj zwieje albo padnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Guest
|
![]() Slaba profesja? Raczej 17 level sorc/druid nie pokona draga, tak jak ja to uczynilem moim knightem ze skillami 60/59 (waste 4 health potion i pare exurek) o,O. A propo mino maga, expie czasami knightem na minosach na Darashii (-2), i jakos nie mam waste na magach, guardach i archerach. Wystarcza dobre skille, eq. Knight nie jest najgorsza profesja!
|
![]() |
![]() |
#652 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
masz racje ale trzeba te skille wbic, a nie wydaje mi sie zeby taki sorc/drut stal przez ten czas w depo i czakal az wbijesz skille;p Ostatnio edytowany przez erwinaq - 17-07-2008 o 11:02. |
|
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2008
Lokacja: Krakow
Imię: Serimuxo Temyedanda
Świat: Xerena
Poziom: 29
Skille: 58/56
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Moim zdaniem chodzi tlyko o to zeby sie fajnie grało...
Każdy lubi grać knightem pallkiem sorkiem czy magiem.... Ja lubie grać pallkiem i knightem bo np druid i sork jak sie mana skonczy to po expieniu... Kupisz manasy pojdziesz expic tak jak moj kumpel wykorzystal szybko manasy i koniec... Więcej wykorzustuje sie na manasy niz zarobisz expiac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2008
Lokacja: Brzostówka
Stan: Początkujący
Imię: Maxi De Pawciu
Świat: Honera
Poziom: 9
Skille: 25
![]() |
![]() tak tak masz racje ale dla mnie jest najlepszy druid i knight razem potem pall a na koncu sork sork to cienias
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Jeżeli i tak grasz ek to po cholerę wytykasz jego błędy??Skoro one ci ie przeszkadzają??Każdy gra tym co lubi, każda postać jet odzwierciedleniem gracza, nikt ci nie każe grać właśnie ryckiem, wręcz przeciwnie nikt ci nie każe grać w Tibie. Każdy sobie zdaje sprawę jakie mankamenty ma każda profesja, każdy wybierając jedną musi zdawać sobie świadomość co się z tym wiąże.
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2008
Lokacja: Żodyń / Wolsztyn
Stan: Początkujący
Imię: Don Malinka
Świat: Nerana
Poziom: 126
Skille: 86/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Jak ktos nie umie grac to padnie, i jak kolega wyżej napisał opisałeś knighta vs sorca (lub druta) na ~30 lvl.. Wg mnie na 30 lvl za dużo sie nie expi ( przynajmniej z 65 skilem) Jeśli najt dobije 80 skila (co jest podstawą) to wątpie czy sorc go ubije.. Poza tym porównaj teraz prędkość wbijania doświadczenia knight 30 lvl 65 sile vs sorc/drut 30 lvl 30 mlvl.. Zobaczymy kto szybciej będzie się piął do góry.
Co do porównania Knighta do Pala.. Fakt. Paly jest lepszy, porównująć choć by wielkość hitów. Knight 25 lvl z 70 skilem best hita bedzie mial max 170, a pal z takim skilem 230. Dodając do tego ilość many, hp i czary otrzymamy wyraźną różnice. Tak wiec można stwierdzić ze palek to najlepsza profesja, natomiast magowie, i rycek, są porównywalni. ;] Pozdro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2008
Lokacja: Krakow
Imię: Melixaro
Świat: Berylia
|
![]() ahaha co jak co ale ja pamietam czasy kiedy sie zaczelo ze runki byly pod hotkejami mialem 32 knighta i napyskowalem do 110 ek wpadl 65 ms i tutaj muwie co to czytalem SORC UBIJA KNIGHTA Z UE SOLO? ok w takim razie powiedz mi jak 65 ms walil w 32 knight czyli mnie z ue?mialem te 515?530?hp zostawalo mi z 80+- hp i nigdy mnie nie mogl dobic hahaha red hp uh uh znowu ue nic z tego knight dobra profesja jak ktos sie boi latwo pasc do pyskowanie znakomita trudno bo ubic knight ma dobre pvp 50 druid 50 knight na faccu kto wygra?odp prosta 50 knight dlaczego?hity z miecz za 50+na bank beda wchodzic ps druid nie bd mial tyle capa na poty + sd musi tyrac a knight ma tyle capa ze go moze ubic i jeszcze mu zostanie pare plecaków prawda jest taka ze zalezy kto kim lubi grac gralem kazda profesja i kazda jest dobra druid mialem 32 lvl znakomita prosfesja jak chcesz grac typu gram/pekuje bo mam znajomosci.sorcerer to samo.palladyn hmm duzo nie powiem bo przez 3-4 lata gralem palladynem 6-7 razy?
WDLG MNIE CIPSOFT DOBRZE WYROWNAL PROFESJE!! KNIGHT ZNANY JAKO RYCERZ KTOREGO CIEZKO UBIC FAKT MA POTY OD 130 A DRUID KONCZY NA 80 KTORY LECA GO 3-- ~ mogl bym pisac dalej ale mam informatyke w technikum i musze konczyc ![]() Ps: sorry za bledy |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Guest
|
![]() kurwa knight zawsze był i będzie dobry.... skilowanie??
walnie skilowac trzeba i tacy którzy twierdza po 20 minutach knightem ze jest do du*** NIEPRAWDA --- np 80 skile na 30 levelu vs 30 sorc ... i co ? sorc pada na 2-3 hity |
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Knight jest najlepszą profesją, w odpowiednich rękach. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Jesli dogoni, trafi i do tego trafi wystarczajaco mocno, co jest malo prawdopodobne. Do tego porownywanie 2 postaci ktorych czas budowy rozni sie kilkunastokrotnie to zwyczajny debilizm.