![]() |
#641 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Mazuren
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Xerenian March
Świat: Xerena
Poziom: 57
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
Ja lubie łowić ![]()
17:06 Lanner Elwi [18]: Polowa dzieci w tibi ginie z powodu pk.Podziel się UHem.. ![]() Hail _/ |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Kuban'Amagorius
Jul 09 2007, 20:03:50 CEST Killed at Level 70 by Malice Morales and by Xagroz Jul 07 2007, 21:10:03 CEST Killed at Level 72 by Mitzum and by Hampish Widac nowy owner jest zajebisty ![]()
![]() |
#643 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co ty od nego chcesz ? Ty tez bys od nich padł... spox koles jest, chcial pomoc przy walce z kilkoma rasitami a potem trafil do adhd, ofc wszytko po tym jak padl i dostal w promocji payment 70k od mitzuma ;d
![]() |
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demon Ahmet
Profesja: Knight
![]() |
![]() Siith:
Jul 10 2007, 02:33:39 CEST Killed at Level 88 by Kermit'Demolka and by Bruno Banupa Pan Drelek: Jul 10 2007, 03:00:58 CEST Killed at Level 81 by Herr fred and by Bruno Banupa Jul 10 2007, 02:59:59 CEST Killed at Level 83 by Oput and by Herr fred Jul 10 2007, 02:58:28 CEST Killed at Level 85 by Bruno Banupa and by Niesamowity Adrian Jul 10 2007, 02:55:56 CEST Killed at Level 87 by Kermit'Demolka and by Pararhd Hmm Octal wywolal wojne przeciwko Impartials??
12:13 Swierzon [18]: swe ma przewage bo ma neta z tele2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Lokacja: Zielona Góra
Poziom: 40+
Skille: secret
Poziom mag.: 5
|
![]() Szwedzi odrazu wyczują nowego ownera. Tak samo było z Bonczkiem, nowy owner musiał bulić 100k+ dla swe, a do czasu zapłaty urządzili mu szwedzkie wakacje w domku. New owner miał farta, że miał bogatą babcię ^^(mowił mi, że babcia mu kupiła chara).
![]() |
#647 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#648 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Lokacja: Zielona Góra
Poziom: 40+
Skille: secret
Poziom mag.: 5
|
![]() Powiedział mi, że coś około 800zeta mu dała na Bonczka, to ja się pytam ile ona ma renty/emerytury, a on, że 3k irl ![]() ![]()
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
|
![]() Mi babcia dzisiaj wbiła ponad 1 skilla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Pavvulonik - 10-07-2007 o 17:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Blackpool, England
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Użytkownik Forum
|
![]() oO kogo widzie
![]() ![]()
![]() |
#653 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() Kiedys pisalem, ze wojna jest wojna WBK vs. Tengu a nie Polacy na Szwedow..aleeee wiem ze sie mylilem
Jest jeszcze wojna Last Bastion vs. Stk Do dzis fragi Stk byly zdobywane gdy ktorys z Last bastion expil... Ale jak dochodzi do OB to kurwa caly czas pomagaja im inny Szwedzi.. Teoo, , Jefroo,Lillian Bright, Ramoj i wielu innych.Raz nawet Rack mepo chcial im pomoc ale bylo juz po walce i siedzielismy w dp...Wczoraj nawet ktos z Octal im pomagal.. Do wszystkich 'neutralnych' Was tez kiedys to spotka, wiec pomagajcie dla Synergy bo to jedyna nadzieja na ten serwer poki co.. Tez kiedys bylem 'neutralny' i myslalem, ze tak bedzie do konca, ale wiadomo Polak madry po szkodzie, teraz wiem ze nie ma czegos takiego jak neutralnosc.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() Sid Frokus, Willie Quidie, Bodin gran
I chyba ktos jeszcze, ja dokladnie nie wiem bo poki co facc... Dzisiaj nawet Zeptoo im pomogl |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wannabe Kamikaze
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Jul 10 2007, 16:52:07 CEST Killed at Level 32 by Odde Moos and by Willie Quidie
Moj noob char ktory pomagal w mini open battle :d
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
|
![]() I dlatego to było ostatnie wyjscie na "open battle". Jestem zazenowany... szwedzi - "mistrzowie pvp", ale kiedy cos niewychodzi to czemu nie skorzystac z pomocy hlvl kolegow ? Ofc. Zeptoo wielki fighter "for a better xerena" musial sie wpierdolic zeby pomoc swoim rasistowskim kolegom... ;<
Ja od poczatku swoim mowilem ze to niebedzie tak wygladalo i zeby nie wychodzili na otwarte pole to raz a dwa zeby nie wychodzili wtedy kiedy szwedzi tego chca.. bo wszystko zaczelo sie od tego ze jeden koles wbijal notorycznie skull pod dp az wkoncu jeden z naszych sie na to zlapal i zrobil pz ;p
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() No to się dziwisz, że padłeś? Xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Guest
|
![]() Prosze o pomoc i nie piszcie ze to nie ten dzial ale na dzalach do tego odpowiednich nikt nie zaglada a tu sa ludzie ktorzy naprawde sie znaja na tibi wiec prosz o pomoc kto tylko wie co mozna by zrobic Piszcie ... tu lub na gg 9568778.
Dostalem 56 knighta od kolegi swiat azura nie gralem w tibia dosc dlugo i nie moge lognac na rzaden server usa a ten nkight to usa server ludzie mieszkajacy w moim bloku majacy ten sam internet moga wejsc moze mam cos zle skonfigurowane nie znam sie na tym PLXXX HELP wyskakuje mi takie cos Cannot connect to a login server Error: Connection timeout. Prezinstalowywalem tibie nic nie daje od 2 dniu to mam ale mozliwe ze predzej poniewaz nie sprawdzalem ale jakis czas temu gralem na servie usa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |