![]() |
#641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Lokacja: Sanok/Londyn
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Night Argorn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 211
Poziom mag.: 26
|
![]() pare ss z HOTA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiecej juz wkrótce ![]()
![]() 18 Styczeń 2009 20:15:22 Okon: "Stales sie czlowiekiem legenda !" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kenti Tiger
Gildia: Triple Alliance
Świat: Empera
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]()
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch Ostatnio edytowany przez Kenti - 15-01-2008 o 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: HST
Imię: Trad Laveron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Final Dreamz
Poziom: 115
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czas mija , ekipa polaków na emperze się zmienia , a ja mam czas by lognąć się raz na tydzień , zobaczyć fotki i powiedzieć tylko tak dalej , aż wam w końcu czasu zabraknie na zabawy
![]() Pozdrowienia od Serka dla całej ekipy polaków z empery ! Tylko tak dalej! @Kemzept: jeszcze pamiętam jak wróciłeś i ci domek opyliłem ahh to były czasy! Eee... Nie chce ktoś przypadkiem kupić trochę rzeczy? Mam trochę na sprzedaż : Mms , Dsm , Dh , K legs itp.
![]() |
#646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Wałbrzych
|
![]() @Terek
ja mam podobnie ![]() @all gz jakby ktoś z empery chciał się wspomóc finansowo: http://www.allegro.pl/item298537503_...sa_35x10k.html
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki za fajnie spedzony czas, nie odbylo sie bez malych niezgodnosci ale takie jest zycie.
Nie bede wymienial komu najbardziej dziekuje bo to chyba nie ma sensu. Powod to chyba kazdy zna jakim jest moje odejscie. Jak ktos jest chetny na kupno mojego rp to pisac
15:05 Maxwell Richmond [77]: How long? 15:05 Foxy Hawk [123]: 5 cm when standing |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Użytkownik Forum
|
![]() Starzy dobrzy gracze odchodzą , mam nadzieje że ta niby polonia empery stanie się jednością i nie będą zachodzić "incydenty"
@Foxy , lordzik tylko ja chyba nie znam tego powodu...
![]() |
#649 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Początkujący
Imię: Okonius
Gildia: You are not welcome
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
|
![]() I moze faktycznie lepiej zebys przestal grac, bo to nie jest gra dla ludzi z Twoim podejsciem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Kocipencior
Profesja: Elder Druid
Gildia: :O
Świat: Astera
Poziom: 108
Skille: Stufa
Poziom mag.: 65
|
![]() ja gram tu krótko ale myśle tak samo jak okon...(ani) mam nadzieje ze daris z toba nie odejdzie ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: W-wa
Imię: Maly Stas
Gildia: Twin Brothers
Poziom: 123
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 20
|
![]() dajcie spokoj kurwa ... wszyscy maja zostac, Foxy ocb ?? -.- przeciez najpierw w miesciac wjebales 120 lvli a teraz bb ? no pojebalo naprawde
20:20 Maly Stas [47]: how long ? 20:20 Scroll of Empera [63]: very time |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2007
Lokacja: Herby
Imię: Justin Drummer
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera/Obsidia
Poziom: 111
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() Zgadzam sie co do wypowiedzi Stasia, Kemezrpa i Okona. Nie znam powodu dla którego chcesz rezygnować, ale na pewno jest on błachy i to nie jest powód żeby zostawić przyjaciół (oby rzeczywiście nimi byli). Mam nadzieje że nikt nie odejdzie bo jak inaczej pokonamy Br? Przyjaciele okradają sie wzajemnie to właśnie Polska :S
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierwsze primo:
Teraz napiszmy wszyscy "Foxy jej nie wyobrazamy sobie servera bez Ciebie masz wrocic jestes the best MiSQQQQ ToFanIIIIoooTkIIqqQQQ =**** ^^^ =))) <33333333333333333333333" pobawmy sie w ta popierdolona gierke typu ja odchodze oni mnie zatrzymuja gram dla nich oni mnie kochaja ja ich tez i jest zajebiscie Drugie primo: Trzeba byc conajmniej niestabilnym psychicznie zeby odchodzic z braku kasy, a jezeli 120 royal palladynem nie potrafisz natrzepac hajsu to sie po prostu do tej gry nie nadajesz I faktycznie przestan, ale dlatego ze sie nie nadajesz a nie ze nie masz kasy, I tych waszych retiretow jest 10x wiecej niz was wszystkich, dla rozwiania nudy srednio raz w tygodniu ktos konczy z Tibia i nie zrookowal postaci tylko dlatego ze go jego najlepsi przyjaciele strapowali i pozwolili zrozumiec ze dla nich warto grac. Trzecie primo: Jezeli nie chce Ci sie robic kasy 120 rp bo na przyklad na hero nie pojdziesz bo jest 30k/h tylko caly zycie zebrac i liczyc ze na rushu sie wyjdzie z profitem to tez najlepiej dac sobie spokoj z tą grą. Czwarte primo: Pokazujecie takimi akcjami ile tak naprawde jestescie warci, ja za was caly zycie dupe nadstawiam bronie was jak moge pomagam wam macie ze mna jak u pana bogiem za piecem a potem wasza EMO natura kaze wam odejsc z braku kasy i nawet zadnego sorry kurwa a s*******ac |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Lokacja: Sanok/Londyn
Imię: Night Argorn
Świat: Obsidia
Poziom: 211
Poziom mag.: 26
|
![]() foxy ku... nie leć w ch.ja i graj -.-
![]() 18 Styczeń 2009 20:15:22 Okon: "Stales sie czlowiekiem legenda !" |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Lokacja: Nottingham
Imię: Barcusiek
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 138
Poziom mag.: 68
![]() |
![]() ku... burdy jak na calmerze -.- tam co 2 strona na forum cos takiego..
klotnie,jakies pier....... omg... @foxy pisalem Ci na prv ze to glupie, jesli naprawde Cie ta gra wqrwia to odpocznij chwile od gry i gdy znow Ci sie zachce to sie odrobisz... to glupi pomysl zeby postac sprzedawac.. bo zostawiac kumpli przez deady .. pamietajmy ze to tylko gra... i licza sie tez ludzie .. zeby nie bylo ze offtopic: ![]() dobre czasy z calmery ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Wałbrzych
Imię: Justin Drummer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Radical
Poziom: 84
Poziom mag.: 62
|
![]() Foxy jej nie wyobrazam sobie servera bez Ciebie masz wrocic jestes the best MiSQQQQ ToFanIIIIoooTkIIqqQQQ =**** ^^^ =))) <33333333333333333333333
nikt kurwa nie odchodzi walczymy razem dalej majster koras na HOTA Q ![]() ![]() Oraz przypominam wszystkim ze w ta sobote ja i tusiaczek organizujemy banshee quest. wszystkie pytania i hajs za wstep (10k) prosze kierowac do prezesa tusiaczka!
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2007
Lokacja: W-ch!!! \o/
Imię: Tusiek Druidek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Idk O.o :p
Poziom: 73
Skille: Br ?
Poziom mag.: 64
|
![]() e e e ... Foxy masz zostac tu znami
![]() ei ludzie w sobote banshee quest jest organizowany wszelkie pytania prosze kierowac na Tibi do mnie lub do Korasa albo na gg oto moj nr 4498043 Pozdro ![]()
![]() |
#659 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet nie dales mi sie wytłumaczyc czemu nie gram tylko juz po mnie jedziesz a skad wiesz czy nie mam innego powodu niz tylko brak kasy? I skad kurwa wiesz ze ja nie chcem oddac kasy? Czekam na Alusa az mi odda kase i Ci dam. I do tego ze sprzedaje chara powiedzialem ze sprzedam? Nic takiego nie powiedzialem jak cos to napisalem ze sprzedam jak bedzie dobra oferta a skad wiesz jaka kasa mnie satysfakcjonuje?
Co mam kurwa prosic ludzi kurwa o pieniadze po dedzie? Bo nie mam na blessy? A nie juz na mnie jedziesz. i do tego ze nie pojde na hero Ciekawe kiedy mam isc jak zawsze sie pytam to jak rst nie ma to nawet na d lair poi nie moge isc a co dopiero na hero, I skad wiesz czy nie robilem kasy inna postacia?
15:05 Maxwell Richmond [77]: How long? 15:05 Foxy Hawk [123]: 5 cm when standing |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Imię: Kenti Tiger
Gildia: Triple Alliance
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Nie wiem Foxy ,ale mi sie wydaje ze i tak zostaniesz tutaj z nami. Zrob troche kaski na barbach knightem , potem ci sprzedam loot u Rashida.
Co do Alusa to hmmm nie chce Cie zalamywac ,ale wydaje mi sie że jesliby juz oddawał Ci jakas kase to nie bedzie to kwota ktora bedzie Cie satyfakcjonowac wystarczajaco. ![]() btw. JESLI KTOS CHCE ABYM SPRZEDAŁ KOMUS LOOT U RASHIDA NIECH WYSYLA DO MIASTA GDZIE AKTUALNIE SIE ON ZNAJDUJE WRAZ Z LISTEM OD KOGO PRZED WYSLANIEM PROSZE O OBLICZENIE WSZYSTKIEGO ABY POTEM NIE BYLO NIEPOTRZEBNYCH DYSKUSJI @BANSHEE Pojde swoim knightem ^^ wqiec mozecie mnie dodac
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch Ostatnio edytowany przez Kenti - 17-01-2008 o 20:09. |
![]() |
![]() |