![]() |
#643 |
Guest
|
![]() hej!!! mam pytanko : chyba zostalem zhackowany bo gdy zacząłem grac moja postac byla w zupelnie innym miejscu niz ją zostawilem i na dodatek kasa byla zamieniona z gold na platinum nic nie zniklo a ktos robi se jaja i tu pojawia sie moje pytanie co mam zrobic w tej sytuacji jedyny sposob to chyba zmiana hasla ale nie wiem jak to sie robi wiec prosze o szybką odpowiedz.
Pozdrawiam Elron Master ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Guest
|
![]() @up
zmień lepiej hasło bo sie popłaczesz ja p seta ci ukradną |
![]() |
![]() |
#645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 33
Poziom mag.: 35
|
![]() Mi shakowali konto na którym miałem Knighta 27lvl - skille 75/73 i Druida 35lvl. I ja głupi debil nie spersonalizowałem konta. K**** głównie to był mój błąd
![]()
![]() |
#646 |
Guest
|
![]() a jak sie personalizuje konto???
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Pionki
![]() |
![]() Personalizacja to innaczej wyrobienie REC-KEY'a : ]
![]() |
#648 |
Guest
|
![]() ja też dostałem hacka i to przez keyloggera... i wiem kto to zrobił, straciłem sporo bo ok 40k... i nie miałem spersonalizowanego konta, a jak odzyskałem konto już bez dobrych itemów, loguje sie na tibia.com a tam konto spersonalizowane na tego kto sie włamał... i mam teraz parę pytań... Czy mogę odzyskać itemy? załatwić bana typowi za zhackoawnie i używanie bota w grze? czy jak już zmieniłem hasło on mi znowu może ukraść konto jak spersonalizował je?
właśnie mi ukradł je kolejny raz tyle, że już zmienił hasło i maila... Tran Nius jego nick w grze... jak ktoś może niech poinformuje jakiegoś admina, bo ja już kończę z tibią... Ostatnio edytowany przez Kamallas - 07-10-2007 o 12:04. |
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Silesia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mihau cichociemny
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() Mi zostal zhakowany 23 knight na luminerze skille 63/62 eq: crown legs/crown shield/crown helmet/crown armor/knight axe ponadto fire axe/20k i duzi innych rzeczy. Postac nazywala sie Mirek-knight wiec jak kto kolwiek spotka tego kolesia i bd mial okazje go bloczyc itp.itd to bez wahania. Na moje nieszczescie zapomnialem o recover key i koles sobie ta postacia normalnie gra ;/
Smierc wszystkim hakerowm! Pozdrowienia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Guest
|
![]() Zostałem shackowany, shackowali mi 20 Druida na Candii
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Guest
|
![]() a postac sie nazywala Hitman of Candia, jesli ktos wie kto haknol pisac na gg 7039158 plx bede wdzieczny a eq mialem k legs, k armor, devil helmet, fur boots, volcanic rod, dragon shield, i jeszcze wzieli 10 k
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2007
|
![]() Mnie shackował gościu co się (na 99%) nazywał Pall'Master. A skąd wiem że to on? Bo mojego kolegę tak samo shackował. Podchodzi do mnie i mówi że jestem na czarnej liście. Myśląc za co mogę być na liście wchodzę na stronę. Chcę się zalogować. No i każdy wie co zrobiłem. Piszę numer i hasło!! No i szybko odzyskałem hasło i zdążył na szczęście tylko jedną postać shackować. Najlepszą!! Miałem Viking helmet, Belholder shield, Noble armor, speary
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Guest
|
![]() Niestety ale śmiesza mnie dość wypowiedzi takie jak ta nad moja. Hakerzy korzystaja na ludzkiej glupocie <no przykro mi bardzo ale taka jest prawda bo to CZYSTA GLUPOTA> zostac w taki sposob zhakowanym. Ja bym sie tym nie chwalila.
No a nie rmowiac w temacie jakis tydzien temu zhakowano mi 50 knighta, na luminerze of course. Nie rookowano na szczescie, ale nie obylo sie bez przywlaszczenia calego eq i zbanowania mojej postaci na miesiac. Strata - + - 700-750k. Life is brutal. P.S Zhakowana ? Ale w jaki sposob. Otorz to tej pory przyczyna nie znana. Jedyneym wyjasnieniem jest dla mnie to ze nie tylko ja korzystam z mojego komputera. |
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2007
|
![]() mnie tez shakowali
![]() ![]() ![]() a juz robilem se IHy... __________________ POZdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Imię: Demon Ahmet
Profesja: Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() ja zostalem shakowany na lv 70 prze tibiecam ktora sciagnelem z tibia.org.pl oczywiscie po sciagnieci tego pliku tibicam nie chodzila i nic se z tego nie robile nastepnego dnia loguje sie na postac i patrze pusta ;/ stracilem rh dsm c legi boh steel boots mms bs gs i 150k w kasie + jakies itemy na sell w styli crus helmet dradonki itp oczywisie tez stracilem runy a wszczegulnosci uhs ktorych mialem kolo 500+ cale szczescie ze haker nie zjechal mi postaci ^^ i po haku jak gralem tym charem to mi dal msg zeby nigdy nie sciagac rzeczy zwiaznych z tibia
![]()
12:13 Swierzon [18]: swe ma przewage bo ma neta z tele2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2007
Imię: Majin Candy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bad Angels
Świat: Arcania
Poziom: 66+
Skille: 80/60 +
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ja zostalem z hackowany na 61 lvlu :O 300 k expa w plecy, skil w plecy, domek w plecy, 30 dni pacc w plecy, no i eq:
Cranial basher,golden armor, vampire shield,fur boots,knight legs,warrior helmet,platinum amulet. ehh co poradzic w zadne strony nie wchodzilem :S nie dzielilem sie kontem :S nic. Ale sie podnioslem!xD
Co zrobil jezus po 3 dniach? Zrespil sie ...-.^ ![]() [b] http://www.pajacyk.pl/ Tylko jeden klik ! ![]() Ostatnio edytowany przez Knightlucera - 14-10-2007 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2007
Lokacja: Carlin
Imię: Sir Royal Binek
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam ... ;p
Świat: Valoria
Poziom: 14
Poziom mag.: 4
|
![]() Shackowali mnie a 3 dni później odzyskałem konto na którym były itemy takie jak; knight legi, knight armor, crusader helmet, crystal sword, i medusa shield. Ja to mam farta
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Stravengard
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Atari Crew
Świat: Pythera
Poziom: 40
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() To Ty : ""HAKLI MNIE, OSZUKAŁ MNIE TEN KOLEŚ PODAJĄCY SIĘ ZA KOLEGĘ GMA I MOJEGO WUJKA, MA GRZECH, BĘDZIE SIĘ Z TEGO SPOWIADAŁ. NIE NO PLATE SET MI OKRADLI ( DWA MIECHY NA NIEGO ZBIERAŁEM ) A TERAZ POSZLO SIE TO KOCHAC DO SZATANA, LUJE WREDNE MI ZABRALY MOJA UKOCHANA POSTAC Z 13 LEVELKIEM, KTORY BILEM PONAD POL ROKU BO NIE MOGLEM POKONAC POISON SPIDERA BO BYL ZA SILNY JAK NA MOJ ARMOR Z GOLEJ KLATY I TARCZE Z LEWEGO FISTA !! HELP, LAPCIE HAKERA, PODAM WAM ADRES DOMOWY I NUMER KOMORKOWY. KTOKOLWIEK WIDZIAL MOJEGO P SETA, KTO KOLWIEK WIE !!
Heh, tak by wyglądał w przybliżeniu temat tego Nabisha z Pierwszej Strony Tegoże tematu ;p To nie tylko, że jest debilne zakładanie tematuy typu : "pomóżxie mi odnaleźć zagubionego loota z przed dwóch tygodni. jak myślicie czy troll mógł mi go ukraść bo nie miał na manaruny - . -? "" huaauaaauaa ;] Ten text sam mnie rozwalił heh ;p Ale cóż... Liczmy się z Tym drodzy Tibijczycy, że ten świat jest podzielony na 2 warstwy : ludzi i nieludzi. Do Tej Pierwszej zaliczamy : - ludzi ;p( np. przechodzień, ćpun, pielęgniarka hehe ) - debili ( np. rycerze okrągłego stołka ) - psycholi (np. kolega z klasy który przyszedł do szkoły z grantem znalezionym w lesie, w bunkrze ) - i tzw, nooby, moby, noobish rasa orkichów czyli TABORETY ( np. thiefy, nooby, stayerzy on main [ 8 lvl 365 day in Rok Sqll ] , lurerzy etc ) Ta druga Warstwa dzieli się na : - Zombie ( np. Czesio) - szkieletory ( np. Skeleton nr246 ) - Vampiry ( np. Drake, Dracula ) - i na końcu : przyjeby, przychlasty, plureny, platformy pryszczy i takie tam |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2006
|
![]() Czym wy sie przejmujecie?
Jakimiś debilami co uwarzaja siebie za supermenów a są w rzeczewistosci są oni wrzodem dla społeczeństwa... Nie mówie tu o wszystkich ponieważ niektórzy uczciwie pracują mimo swoich umjejętność np.w firmie itd. Lecz wrućmy do sena sprawy , konto które zostało ukradzione można łatwo odzyskać... chyba że zostało wcześniej zarejestrowane więc w tedy nie obedzie sie bez klucza ... A więc tak wchodzimy : Pod login Acount lost? a następnie wpisujemy nazwe postaci która przebywa na tym koncie. potem naciskamy my acount by hacked (zaznaczmy) . Potem podajemy informacje: email i numer konta . I pod koniec wchodzimy na email i wpisujemy nowe hasło , w tym momencie nasze konto zostaje odblokowane a my kontynułujemy gre naszą postacią(ami) . Trzeba jednag pamiętac że musimy szybko działac. Sposób jest sprawdzony ![]() ![]() Powodzenia. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2007
Imię: Wegier
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 11
Skille: 29/24
|
![]() A ja po haku stracilem wszystko, procz: skili, Dark Shielda, Levelu, czarów i... wszystko. teraz mam p arma i p legi, dark helmet, leather boots, scimithar (mialem katane
![]() |
![]() |
![]() |