![]() |
#641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() z wielkim bólem.... i za co ta nienawiść.... nikt mnie nie kocha T_T
Ale nie jesteś zły na mnie za sam wiesz co? I obejrzałem wreszcie 11 epek Soula z napisami. Całkiem, całkiem.... i dużo krwi w Tsubaki jest. A Black Star jakiś poważny był. Ale takiej wytrzymałości bohaterów to nawet w Bleachu chyba nie ujrzymy... Wreszcie zaczęły się wakacje!! I będę mógł jeszcze więcej anime oglądać. No chyba że ktoś mnie wyciągnie na świat za oknem ;p Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#642 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Cytuj:
A co do wakacji to rl world rulessssssssssss. Prawdziwy otaku ujawia sie we mnie tylko od jeseni po zime kiedy jest dosyc zimnawo. hihi
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." Ostatnio edytowany przez Hazuma - 20-06-2008 o 23:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Macie jakieś propozycje co do anime jeśli chodzi o dobre walki? ( kilka tytułów tho ).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Z bardziej znanych to FMA, Bleach, DMC, Kaze no Stigma (aż takich walk tam nie ma
![]() ![]()
![]() |
#645 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bleach - poco oglądać coś gdzie nawet nikt nie ginie. DMC - kolega mnie zraził i gry które widziałem na ps2-3 ... też. Kaze no Stigma - no skoro uważasz że w FMA są lepsze walki to też odpada Elfen Lied - widziałem i ... to nie są nawet walki bym powiedział. Dragon Ball - chyba sobie jaja robisz , toż to nawet nie anime , to jest... o my god... poprostu gorszej fabuły w życiu niewidziałem , zawsze tylko latają sobie , są pokonywani a w ostatniej chwili ZAWSZE "Sru" jakiś power up i wszystko jest wporządku... przewidywalne do bólu i krwi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Ikkitousen?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Btw z jakiego anime jest ta po lewej na górze? http://i305.photobucket.com/albums/n...1509923182.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Soul Eater !!!
![]() @down Ja mówię o anime z fajnymi walkami :<
Toribash Ostatnio edytowany przez Virusmaxi - 21-06-2008 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
|
![]() Virusmaxi nie wydaje mi się że ta na górze po lewej jest z Soul Eater.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Z tego co slyszalem, to Berserk jest bardzo krwawym anime (nie ogladalem go, ani nie czytalem rezencji), jest popularny, to moze sa w nim dobre walki? :> Ostatnio edytowany przez Tompior - 21-06-2008 o 15:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Ilya
Cale Ikkitousen, razem z druga seria i OAVami masz na kreskowki.fani.pl. W znosnej jakosci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Jak zwykle zgadzam sie z grocixem ikkitousen szczeze polecam bo tam akurat ludzie gina a jak chcesz cos podobnego to tenjou tenge tam walki tez nie sa takie zle. A no i fabula niej est najgorsza lecz sa gusta i gusciki. Sposrod 2 wymienionych Ikki~ Rulez przez duze RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha , ta znośna jakość karze mi znaleść se coś innego do oglądania. W dodatku napisy polskie na angielskich... kto wogule tak robi... bez sensu... jak oglądacie anime z polskimi napisami to jak was nie słucham i sam se coś znajde.
Moge se wkońcu obejrzeć drugą serie Amanideyo ( które zapomniałem dodać do swojej listy ... ) ![]() Ostatnio edytowany przez Illya_von_Einzbern - 21-06-2008 o 18:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Na Veoh'u tez jest, jak chcesz z angielskimi. Swoja droga, jaka masz rozdzielczosc monitora, ze tak wybrzydzasz?:> |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chodzi o rozdzielczość ... chodzi oto że poco mam oglądać zpixelowane low HD z niewyrażnymi polskimi napisami?
I co , nikt niewie skąd jest ta po lewej na górze? =( Wkońcu pewnie jest z czegoś w stylu "good girls gone bad" , wiec mogło by być ciekawe. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Illya_von_Einzbern - 21-06-2008 o 21:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Ilya
Low HD, tzw. HD 720 ma rozdzielczosc 1280x720 pikseli, full HD ma 1920x1080. Takze HD nie pokaze Ci calej swojej okazalosci na rozdzielczosci mniejszej niz 1920x1080, a pytam dlatego, bo ja na Samsungu 206BW (20"), moge miec najwieksza rozdzielczosc 1680x1050. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() wiecie co ? jak ktos sie interesuje japonia i chcialby posluchac jednego z fajnych kawalkow robionych przez jednego master of dizaster muzyki powaznej w japoni to polecm Jung Jae Hwan. choc jestem fanem metlu i numetalu to moge siedziec i sluchac to godzinami bo komponuje zajebiste kawalki zupelnie inne od calej muzyki powaznej na swiecie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tak właśnie ... jakie są wasze 3 top ulubione OP/ED ?
Kto nie napisze bedzie musiał stawić czoło temu : TEMU Ja napisze jak wróce na swojego kompa. ![]() ( mam 2 kompy , atm nie na swoim =< ) Ostatnio edytowany przez Illya_von_Einzbern - 22-06-2008 o 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Piosenki z openingow/endingow? U mnie przoduje ending z Soul Eater'a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() a co myslicie o tym, ze do tibii wprowadzono outfit arucarda z hellsinga? XD
|
![]() |
![]() |