![]() |
#641 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom wogle ta tibia jest popierdolona na non pvp kurwa po 900 osub gra all respy zajete...... i nuda ze huj a na pvp kurwa expisz expisz expisz padasz
padasz expisz padasz expisz padasz I potem Wrescie jakiegos hunta albo cos zalapujesz to jest KURWA POJEBANE JAKIES! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#642 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jak podchodzisz do gry zbyt poważnie, to później takie tego skutki... |
|
![]() |
![]() |
#643 |
Guest
|
![]() nie wiem czemu, ale nie mogę się doczekać posta yoshiego
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Brtek00
Nie masz co tak narzekac... byles slabszy wiec padles, takie sa zasady. Uwierz mi lepiej jest pasc na 35lvlu kilka razy niz na 70 czy wyzszym. Tak jak ktos juz wczesniej mowil to jest swiat pvp, wiec zabijanie sie jest czescia gry ;; Jezeli ty chesz plakac z powodu kazdego deda to musisz isc na non-pvp ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
"ZAPRASZM ALL NA SAPHIRA DOSyc DOBRY sWiat jak JESt sie noobem co ie grac nie umie to padniesz 2x i mowisz a huj nie gram na tym Poj*** swiecie duzo mialem takich kumpli ktorych to byly ostatnie slowa na saphira." Komentarz jest chyba zbędny. Może tylko tyle: Szkoda, że większość ludzi ma zapał tylko na początku. Wiem co mówię, bo kiedyś też miałem 15 charów i po deadzie robiłem next na innym świecie. Ale po co marnować załóżmy 50 ek z 1.8kk expa? Żeby potem bić 40 czy 50 od nowa? Stracisz może ze 150 k expa, które da się odrobić. To chyba lepsze wyjście niż robić od nowa 40. (wykluczam hunty etc. chociaż i wtedy można jakoś załatwić unhunta, niestety nie zawsze). |
|
![]() |
![]() |
#646 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe ale zaluzmy ze bym teraz znowu gral
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Odchodze na emeryture do lata!
Bede czasem wpadal ale bardzo rzadko. Musze sie podciagnac z ocen bo w ostatnim semestrze roznie z tym bylo. Mam nadzieje ze bedzie sie wam tam dobrze gralo beze mnie ![]() Nara 3mcie sie ![]()
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
|
![]() jaki ten scam? ;p
![]() |
#652 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poi sie nie odbyło, a ktoś zagarnął kaskę, tak?
![]()
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Grudziadz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luno of death
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 53+
Skille: duze xd
Poziom mag.: 14
|
![]() wy tu piszecie ratujmy jakis swiat a ja muwie ratujmy tibie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja wam muwie ratujcie swoje rzycia!!! ;;
@zhukova ; raid i klockren zajebali hajs czytaj forum jak umiesz ang ;
![]() |
#655 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Profesja: Knight
Świat: Saphira
|
![]() " Jestescie zajebisci ! Kocham was !! " hahaha. Jak czytam ten temat to w portkach mnie cos gniecie. W sumie sie troche nie dziwie ze chlopaczyna BartekOO roztargniony jest ze Aradzik go zajebcył ale takiego dzieciaka to bym mogl zrokowac. Kolejna sprawa to chciałem osobiscie pogratulowac Bartkowi ze zajelo mu 5 lat dojscie do takiego poziomu ( nie chodzi o lvl). Normalnie powinnes powiedziec why? i sie dalej juz nie odzywac. Myslisz ze za taka gadke Cie przeprosi Arad ? Robisz z siebie tylko posmiewisko. Wogole kto ustalił ten stereotyp ze na saphirze "SWE zabijaja PL " ?Mam przypomniec jak Xeni bodajze był niegdys dobrym ziomem Nobza i domek mieli razem? Ja 56 lvl wbilem i padlem x2 od humana i to x2 od polaka. Moze Ci 80+ padaja od Swe ale nie dlatego ze sa PL tylko dlatego ze cos przeskrobali albo poprstu dla zabawy bo gwarantuje wam jakby Nobz, Nok, Vils etc byli polakami to też byscie padali jak nie bardziej ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() ten Bartx czy jakoś tak to dobry koleś
![]() jak ja ide kogoś ubic to naprawde nie patrze czy to polak czy br czy szwed haha śmieszą mnie ludzie, którzy mówią "polak bije polaka=żal" taka prawda, że Saphira to zaraz po infernie(pvp enfo) najgorszy serv w całęj tibii to nie dziwcie sie, że tak was tu jadą ![]() a tak btw, polak polaka zawsze okradnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do 1 sie zgodze. Bo ide kogos udupic to kto mi wpadnie pod bolt a nie pytam sie jak ciec "pl? swe?" ale co do drugiego nie bardzo. Na kazdym servie mowia ze jest PA i ze sie all leja a Saphira w miare spokojna jest ;] w porównaniu do Worl gdzie gra po 600 osob; ]
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Siema
Poziom: 82
Skille: W kurwe
Poziom mag.: OI
![]() |
![]() CZEMU POLACY POLAKUF BIJOM???
BORZYCZKU DLACZEGO POWIEDZCIE KOHANI LUDZIE JAKI RIZON???? Brtek00 JESTEM CAŁYM SERDUSZKIEM Z TOBOM BO JAK TO MUWIOM NA SILONSKU POLAK POLAKA MA ZA BRATA A JAK GO DEDNOM TO UCIONC MU PTAKA ARAD RYCESZ JESTEM ZAWIEDZIONY TFOJOM POSTAWOM WOBEC RODAKUF ZMIEN SFOJE POSTEMPOWANIE I OBIECAJ POPRAWE JAKO POKUTE ZADAJE CI TSZY RAZY WKOŁO KARLIN KRZYCZONC HAIL POLAKI_/ SZFEDZI WAS OSZUKALI NA DZIEWIENC MILIONUF ZLOTYCH MONET A WY BRATOBUJCZA WALKA WSTYD I CHANIBA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik Forum
|
![]() Alez ironia ^^
A i kuzwa zglaszac sie kto pyka w cska 1,6 xD