![]() |
#641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() nie mam 14 lat i nie opowiadam calego dnia jak wale ;d
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
|
![]() |
#642 |
Użytkownik Forum
|
![]() punshy i sakula trapnelismy
![]()
#643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Ogolnie u nas nikt nie przejmuje sie zabardzo przegranymi , ale przynajmniej u nas maja satysfakcje ze graja na swoich postaciach i ewentualna wygrana wojna to bedzie ich zasluga a nie jakis typkow z hiberny.
I nie mowcie mi ze pierdole glupoty z tym ze hiberna na was gra bo tak jest , pokazujecie to przynajmniej na masslogach na ktorych wogole sobie nie radzicie. Pozatym sa osoby w waszej gildi ktore w rozmowie ze mna otwarcie mowia ze czasami nie podoba im sie ze ktos inny na nich gra ale .. zreszta wasz vent nie klamie ;>
#644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: xXx
Profesja: Rookstayer
Gildia: echo srecho
Świat: arcania
|
![]() honor ojczyzna to podstawa
z panem up sie zgadzam calkiem to inaczej idze na massach a inaczej ob nastepne tibia i moj char ja bym sobie nie mogl wyobrazic jak jakis pajac z allgro pyka na mym chare a juz nie mowic o wojne to zal Ostatnio edytowany przez skarabeusz323 - 04-04-2008 o 10:46. |
![]() |
![]() |
#645 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może z innej beczki teraz... te hibernianskie człeki są robotami czy jak ? Przecież też da się ich zabić a to że ustawiacie sie na ob wtedy kiedy(i gdzie) hibernie pasuje, to juz inna sprawa. Chociaz gdyby im niepasowalo to by nie bylo ob ;p
Hahha, najbardziej uwielbiam widok, jak lr chodzi sobie na noob charach po pustyni i gapia sie jak ich main chary sie na*******ają ![]()
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 04-04-2008 o 10:56. |
![]() |
![]() |
#646 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Imię: Hell Kazi
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#647 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() osobiście wczoraj nie miałem wcale funu,nie wiem jakim cudem ale na całej opence miałem mega lagi,co kratke ekran mi sie cial,jakbym byl 40-50lvlem;p...a po opence już był lajt(w świątyni).może za dużo ludków na ekranie mi to zrobiło,nie wiem sam;p.ale nawet jak puszczałem mwalla to go widziałem po 3-4 sekundach.xD
|
![]() |
![]() |
#648 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
![]() A ile fpsow miales?
|
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2007
|
![]() A juz myslalem ze daliscie sobie siana z "nie gracie sami.. nie macie satysfakcji itp".. Wrzuccie na luz.. Medi zreszta Ty sam powinienes wiedziec jak wygladaly wojny i sprawa z postaciami.. wiec nie wiem po co teraz ten post.. nie powiesz mi ze nagle u Was na 1 postaci gra 1 osoba.. no chyba ze ludzie i czasy sie zmieniaja ale az tak bardzo nie wierze w bajki..
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
#651 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Cieszanow
Imię: Gidekab De'Omerta
Profesja: Paladin
Poziom: 108
Skille: 94/59
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
Dobrze ze ty grałes wczoraj na swoim charze ![]() |
|
![]() |
![]() |
#652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
|
![]() Raul kiedy filmik?
![]()
SLASK I MOTOR PRZYJACIELE JAKICH W POLSCE JEST NIEWIELE. TERAZ KARTY ROZDAJEMY MY PO 11 LATACH WRACAMY DO GRY. NIECH ZYJE MOTOR MOTOR I SLASK WROCLAW NIECH ZYJE ZADYMA GDZIE SIE AVIE DYMA. DUZE MIASTO NOWA WLADZA TYLKO MOTOR JEJ ZAWADZA. CHELMIANKA TEZ ,CHELMIANKA TEZ PRZYJACIELEM MOTORU JEST |
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Imię: Hell Kazi
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Raul here, I'm recording
Owned i chuj ![]() Ostatnio edytowany przez gigoro - 04-04-2008 o 15:10. |
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Mlody
Profesja: Elite Knight
Świat: Ziemia
|
![]() Bo na waszych masslogach do tej pory co moglismy zrobic.... pierwszy na edron przy elf bocie okazalo sie ze to nie ma sensu..... bo kazdy kto podszedl combo i odrazu gleba..... ankrahmun chocby nie wiem co nie bylo mozliwosci nic zrobienia....:< no i svargrond mass na ktorym, nie bylo mozliwosci nic zrobic bo ktos blokonal npc i lodke.... takze o czym my tu gadamy poprostu te 3 masslogi byly bardziej przemyslane od tych 2 pozostalych na darashii i svargrond wtedy sobie jakos poradzilismy z przewaga fragow na wasze udane kolejne 5 massow.....
|
![]() |
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() 23:10 Dran Arhari [166]: please bring me to
23:10 Dran Arhari [166]: please bring me to Apr 03 2008, 23:10:12 CEST Killed at Level 166 by Wovimus and by Rexsi to bylo kurde owned;] pozneij dam screena jak wysle gdzie ![]() chyba sie komus(niewiem kto gral na nim) HK pokrecily ![]() ps. luki na medim tez sie niewykazal ![]() ![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow Ostatnio edytowany przez notop - 04-04-2008 o 15:24. |
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 250