|  | #641 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 07 2005 Lokacja: Pionki ;P Wiek: 36 Posty: 147 Imię: Aikalia Profesja: Master Sorcerer Gildia: Purple Fire Świat: Calmera Poziom: 100 Poziom mag.: 70   | Idz złosliwcu jeden -,.,.,- | 
|  |   | 
|  | 
|  | #642 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 09 2005 Lokacja: Łódź Posty: 64 Stan: Aktywny gracz Imię: Knight Tomeh Profesja: Elite Knight Świat: Danubia Poziom: 23 Skille: 80/80 Poziom mag.: 5   | ładny huncik,z powodzeniem wyszło wam   gz wszystkiego no i więcej  
				__________________ <bronek> zna tu ktos rosyjski ? <jojo> po co Ci ruski ? <bronek> mamy szukam ;p <jojo> w rosji ?????  <bronek> zostawilem matce wiadomosc po angielsku ze do kumpla wychodze, wracam, patrze , wiadomosc po rusku.. i starszej od 2 dni nie ma... | 
|  |   | 
|  | #643 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 10 2003 Lokacja: Elbląg Wiek: 43 Posty: 92 Stan: Aktywny Gracz Imię: Maniak Bleble Profesja: Elder Druid Gildia: Majestic Lords Świat: Calmera Poziom: 127 Skille: 22/28 Poziom mag.: 76 | I znow ja   tylko adv i adv ale jakos nie mam sily robic innych screenow  ale najpierw   i adv  | 
|  |   | 
|  | #644 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 07 2005 Lokacja: Pionki ;P Wiek: 36 Posty: 147 Imię: Aikalia Profesja: Master Sorcerer Gildia: Purple Fire Świat: Calmera Poziom: 100 Poziom mag.: 70   | To ja jeszcze raz gratuluje    Markusikii roX  | 
|  |   | 
|  | #645 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 06 2005 Lokacja: Ostrzeszów Wiek: 35 Posty: 1,239 Stan: Niegrający Skille: 13/37   | Maniak xDD jeszczeeee jeedeeeennnnnn !! ;p i bibe robimy -.- xD !!  Pozdrawiam ... 
				__________________ http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=91 Człowiek napotkawszy przeszkodę, której nie może zniszczyć - zaczyna niszczyć samego siebie. Lastfm | 
|  |   | 
|  | #646 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 08 2004 Wiek: 36 Posty: 19   | :D :D :D Ty wiesz co ja o tym myśle ... gratz! i mam nadzieje ze jednak Anni dla druidów, no sam wiesz... xP btw. wcale sie nie kieruje materialistycznymi pobudkami ;p... ...a cała reszta pewnie wie o co chodzi ^^ ' 
				__________________ DaPeNoXu | 
|  |   | 
|  | #647 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 01 2005 Lokacja: Siem-ce Wiek: 37 Posty: 342 Stan: Na Emeryturze Imię: Sir Darmin Profesja: Royal Paladin Gildia: Majestic Lords Świat: Calmera Poziom: 130 Skille: 97/77 Poziom mag.: 23 | Gz maniak to co że już masz 100 ale jeszcze raz gZ ^^ Teraz coś odemnie Najnowszy adv No leci, leci   Tutaj troszke poźniejszy  Z blachem chyba zmienimy blokera bo Sidhe coś za dużo tego expa dostaje   sD blacha (nice)  Blok Blaszki  Hardcore   Mój nowy best  Coments plz jak narazie prowadze sam topic ale postaram sie coś dać w ten weekend Ostatnio edytowany przez KoZioL - 24-10-2005 o 19:01. | 
|  |   | 
|  | #648 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 06 2005 Lokacja: Ostrzeszów Wiek: 35 Posty: 1,239 Stan: Niegrający Skille: 13/37   |  ) Darmin na twoim miejscu To blacha na blokera bym bral  Gratz xD jedzesz jedzesz 
				__________________ http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=91 Człowiek napotkawszy przeszkodę, której nie może zniszczyć - zaczyna niszczyć samego siebie. Lastfm | 
|  |   | 
|  | #649 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 01 2005 Lokacja: Siem-ce Wiek: 37 Posty: 342 Stan: Na Emeryturze Imię: Sir Darmin Profesja: Royal Paladin Gildia: Majestic Lords Świat: Calmera Poziom: 130 Skille: 97/77 Poziom mag.: 23 | Znów dam żeby nie było że sie obijam   wczorajszy huncik ^^ Podział expa (wiadomo me roX) <skromność>  No co fart nic wiecej powiedzieć   Mój 100+ z strzaly  Gs'y sie chyba wkurzyły że im wzieliśmy k legi   Pierwszy blok Świstaka (gZ)  Nasz kombos  Loot screen   A tutaj mój skromny dziejszy adv   Comenst plz I miejmy nadzieje że tibia.pl już nie bedzie miała problemów ^^ | 
|  |   | 
|  | #650 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 01 2005 Lokacja: Siem-ce Wiek: 37 Posty: 342 Stan: Na Emeryturze Imię: Sir Darmin Profesja: Royal Paladin Gildia: Majestic Lords Świat: Calmera Poziom: 130 Skille: 97/77 Poziom mag.: 23 | Screeny z questa (w ogole duzo komentów, woa nie gra az chce sie dawać screeny... nvm) Bramka lvl  Hmm raxela  SD raxela  Nagrody  moje SD...  | 
|  |   | 
|  | #653 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 01 2005 Lokacja: Siem-ce Wiek: 37 Posty: 342 Stan: Na Emeryturze Imię: Sir Darmin Profesja: Royal Paladin Gildia: Majestic Lords Świat: Calmera Poziom: 130 Skille: 97/77 Poziom mag.: 23 | @Wertyczek: raczej nie na ile godzin -.- 100 kamieni mi starcza na okolo ~45-50 min. @Magson: Widze że temat odkopaleś więc tak Woa jest retired i juz nie bedzie grać. A raxel jak to raxel screenów nie daje ale ja moge dać bo sie zastanawialem czy zostawić i dales prowadzić topic czy odpuścić sobie zobaczymy.... OF QUEST: exp za wl (jormar na tym wl nabil 15 lvl'i ;p)  To mowi samo za siebie  To także bez komentarza ^^  W tym momecie zal mi sie zrobilo wl bo taka armia na niego a ja na 2 lini i pytanie: "przezuci sie czy nie ??"  Nagrody (ekipa juz sie rozlazla)  a teraz coś odemnie prawie wszystkie straty odrobione: 65 Shield  66 shield  82 dist   50 lvl  No to zobaczymy co bedzie z topicem Ostatnio edytowany przez KoZioL - 16-11-2005 o 06:25. | 
|  |   | 
|  | #654 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 11 2004 Lokacja: Siem-ce Posty: 79 Stan: Aktywny gracz Imię: Lord Raxel Profesja: Elder Druid Świat: Calmera Poziom: 56 Poziom mag.: 59 | GratZ Darmin bardzo fajne ss'y Ja niestety nie daje bo mam grafe z dupy :/ a woa no cóż można powiedzieć tylko morze wróci . 
				__________________  ""[...] a kolega jest knajtem i wali z AXA  [...]"" ""[...] a ja jestem druidem  i wale z RÓŻCZKI[...]"" http://video.google.com/videoplay?do...55416454478690 omG   Ostatnio edytowany przez RaXel - 16-11-2005 o 08:09. | 
|  |   | 
|  | #655 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 12 2004 Lokacja: CalmerA Wiek: 33 Posty: 447 Stan: Aktywny gracz Imię: Warrior of abyss Profesja: Knight Świat: Calmera Poziom: 68 Skille: 83/82 Poziom mag.: 7 | No coz ... Of'a zostawie bez komentarza   gram , gram , gralem najwicej z calej naszej trojki. Jak tylko mnie nie ma to nareszcie znajduje sie ekipa do of'a. Daje ss'a Warrior z red skullem bo nie wiem czy jeszcze bedzie mi kiedys taki widok pisany  :  Cos tam teraz gram wiec prosze sie mnie nie czepiac i nie molestowac mnie :> ~By moF. 
				__________________ Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. | 
|  |   | 
|  | #656 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 01 2006 Lokacja: Siem-cE Posty: 281 Stan: Początkujący Imię: Warrior of abyss Profesja: Elite Knight Gildia: Majestic Lords Świat: Calmera Poziom: 115 Skille: 89/86 Poziom mag.: 7 | Ostatni lvl   :  Jakis fart na zamku:  Dl'e  zaliczylismy chyba wszystkie mozliwe respy (chyba ze o czyms nie wiem): Tutaj jakies slabe sd ;p bywaly na huncie duzo lepsze:  Podzial expa (jak to w zwyczaju bywa ja zbieram najwiecej ;p):  "Raxel in akszyn":   Edit@: rozlozylem ss'y na 2 posty zeby sie nikt nie czepial... Ostatnio edytowany przez abySS - 07-01-2006 o 11:35. | 
|  |   | 
|  | #657 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 01 2006 Lokacja: Siem-cE Posty: 281 Stan: Początkujący Imię: Warrior of abyss Profesja: Elite Knight Gildia: Majestic Lords Świat: Calmera Poziom: 115 Skille: 89/86 Poziom mag.: 7 | Edit@: Reszta... "abySS in akszyn":   Nice hmm:  Odwiedzielismy tez double spawn:  Tutaj normalne bicie ;P:  Tower:  Pod tower:  Znowu tower -.-'':  What can i say ? We are coming back. ~by abySS. | 
|  |   | 
|  | #658 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 04 2005 Posty: 578 | Fajnie znowu zobaczyc twoje/wasze zdjecia, powodzenia   
				__________________ Flow buja jak na wydmach~ | 
|  |   | 
|  | #659 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 01 2006 Lokacja: Siem-cE Posty: 281 Stan: Początkujący Imię: Warrior of abyss Profesja: Elite Knight Gildia: Majestic Lords Świat: Calmera Poziom: 115 Skille: 89/86 Poziom mag.: 7 | Tutaj ss'y od raxela ja wklejam bo ona ma "lekkie" problemy z karta graficzna co zreszta widac na screenach bedzie dobrze   gratz dla ciebie raxel ;**   ~by raXel ofkoz  | 
|  |   | 
|  | #660 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 09 2005 Lokacja: Łódź Wiek: 34 Posty: 181 Stan: Aktywny gracz Imię: Kaczero Profesja: Elder Druid Gildia: Jeden siedem, siedem jeden. Świat: Kalmera Poziom: 666 Skille: 13/37 Poziom mag.: 69 | Troche nas na tym ofie bylo i bylem nawet ja ;] 
				__________________ "... Jeden drugiemu tylko bluźni Co będzie później wie Sprawiedliwy Wszystko zależy od perspektywy Gdy płonie mały ognik to nikt go nie gasi By zyskać wiele musisz czasem trochę stracić Nie tylko brać lecz trwać też z innymi Dodać wystarczy, że i szczęście ma swój limit Nikt nie zna godziny i tak później czy prędzej Życie, nie ty wybierze ci następcę Więc niech pamięta serce, a przypomina słowo O tych którzy byli tu przed tobą ..." | 
|  |   |