![]() |
#641 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#642 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Lokacja: Whitestok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bracuda
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 29
Skille: 58/57
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: ...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axe Warrior
Gildia: Gwiezdni Wojownicy
Świat: Honera
Poziom: 28+
Skille: 50/50+
Poziom mag.: 4+
|
![]() Moim zdaniem axe jest spox chociaz mój 1 knight walil ze sworda znudzilo mi sie 2 knight walil z cluba najleprze moim zdaniem poniewaz war hammer na tym serwie co ja gram chodzi od 500-1000gp a guardian halberd 9,5k jest Róznica a staty prawie takie same ;p a ja wale axe i to mi sie podoba moje axe:
1-8 lvl = Hatchet 8-15 = Knight axe 15-20 = kupilem naginate okazja (300 arrows + 1k a chodzi po 5k ;p) 20-25 = po dezercie Guardiana se kupilem a potem hity byly po 100-120+ ale i tak zainwestowalem w Fire axa ;p potem d shielda ale mnie okradli i mam beho. a teraz wale z Guardian Halberda/Fire Axe + Beholder shiled a i przeczytalem tylko 2 str ale i tak moim zdaniem zostan przy axe bo potem z tego co slyszalem od kumpli skile wolniej rosna jak zmienisz nagle bron ale nie wiem czy to prawda ;p UZYWAJ AXA AXE ROX ale sie rozpisalem ;p A Teraz Zbieram na D Lance Jak ktos akcept items to msg na HONERA !! Sorki za spam ;p
Axe'Warrior ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vensus - 23-11-2006 o 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Guest
|
![]() -.- po pierwsze jesli myslisz na powaznie o tibi o cena niepowinna grac roli
Po drugie uwazam ze axy sa zdecydowanie lepsze od swordow (po cholere wam def. w broni jednorecznej?) a def. dragon lanca nadrabiamy tym ze ma wiecej ataku i pozatym mamy axe ringi ktorych zawsze jest bardzo duzo. P.S. Jak juz chcemy na BARDZO powaznie grac to sca jest lepszy niz sov xD ![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Guest
|
![]() Zostań przy toporach
![]() P. S. Słownik nie jest taki drogi -.- |
![]() |
![]() |
#647 |
Guest
|
![]() Cześć!
Chce wejść na nowy server i mam mały problem.. czy iść w Axe czy w Swordy... 1.(Sword) Prawde mówiąc bardziej bym chciał iść w Swordy ponieważ są Ice Rapiery które mogą się czasem przydać a także swordy mają więcej defa. I 2h swordjest dość drogi w sklepie bo az około 1k a to nie łatwo tyle z rooka wynieść. 2.(Axe) Chciałbym być w czołówce graczy i zaraz po wyjściu z rooka mógłbym kupić barbarian axe które jest całkiem niezłe ale potem to dopiero na OF queście coś lepszego.. 3.(Skills) Radzicie mi najpierw zrobić skile 40/40~ i iść expić czy odrazu kupić barbarian axe czy two-handet sworda (jeśli starczy kasy) i iść expić. Komentujcie xD |
![]() |
![]() |
#648 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() knight to raczej nie jest dobry pomysl na nowy serwer...
no ale jezeli juz pytasz, to wybralbym axe Ostatnio edytowany przez Raditz Saiya-jin - 30-11-2006 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() No to tak,.. wal w axe,.. barbarian z edron i lecisz,.. Mozesz przytrenic nawet troche skille i lecisz np, na edron na orki, ale tylko na te wyzsze pietra, teraz nie mam innych pomyslow,. ![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 30-11-2006 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() Pomocy
![]() Pomóżcie wybrać: sword vs axe? Wolałbym axe, bo ma większy atk i swogóle suuper wygląd ![]() ![]() Pomóżcie wybrać. I czy to naprawdę taka różnicy te 5 def'a? Mój świat, to Secura, więc cena nie gra roli (taniutko ![]() ~~Rohas~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
Oczywiscie zażartowalem,.. Jedz w axe,.. i tak blokowanie to jesli bedziesz blokowal cos "normalnego" tzw, dle, hydry, etc,. to i tak czy siak def broni nie obroni cie przed udezeniem magicznym, a tam pare hp od fizycznego to pikuś,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() @up
Właśnie. To jest prawdziwa, fachowa odpowiedź ![]() ![]() Masz u mnie + ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 77
Poziom mag.: 59
|
![]() Mialem knighta na sword a teraz mam na axe i z axe troche wieksze hity wchodza ale za to dostaje sie sporo wieksze baty od żółwi/guardow z bronia 2reczna.
Z giant swordem rzadko dostawalo sie 40 od thornback'a, a z dragon lance dostaje sie dośc czesto =] (u tego i tego knighta bylo takie same eq) |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: Jarosław
Imię: *Hariel*
Gildia: Fallen Angels
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Reszel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Azpekast
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 23
Skille: 71/--
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: Sanok
Gildia: Chciałbym do jakiejś należeć.
Świat: Chimera
Poziom: 17
Skille: 58/57
|
![]() Ja tam wole swordy
Różnica ataku między DL a GS jest 1 a obrony to jak się nie myle to chyba aż 6 a to dla knighta dużo |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2006
|
![]() no nie chyba zaraz się zesram ze śmiechu Sword rządzi sam nim wale i sobie niewyobrażam inej opcji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Guest
|
![]() sorry ale nie przeczytalem wszystkiego ale nie zapominajcie o ice rapierach które przydaja sie na bossow i questy w stylu Anihilatora ;p
SWORD RULEZ |
![]() |