![]() |
#641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Ja mogę każdemu zaoferować pomoc(jeśli wyzna wiarę we mnie - ładnie poprosi). Pisałem na poprzednich tematach, już niejeden dostał ode mnie zastrzyk pieniędzy(tu powinny być rozradowane głosy biorące u mnie zasiłek). Gram na Windii.
Mam już 48 lvli na karku i gram od roku, na pewno też wspomogę radą. ;< |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#642 |
Guest
|
![]() @UP
Ale czasem moge byc troche natretny :d Narazie to sie nie moge lognac i nei wiem wtf. |
![]() |
![]() |
#643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @matiiii
Ja ci mogę pomóc...
![]() |
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Dobra jestem poważnie zbulwersowany. Olałem MSS, instalka to gówno. Ściągałem SEA. I co? Dalej ten sam problem. No do kurwy nędzy co jest grane?! Gra ktoś na SEA? Macie taki sam problem? Pomocy ludzie :< jestem żądny gry!
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
800MB na instalator ściągniety 800MB na instalator rozpakowywany przez instalator ściągnięty >.> /Koniecznie dysk systemowy/ 1000MB na pliki tymczasowe(jakby nie dało się pominąć plików tymczasowych, a odrazu zapakować do folderu docelowego... czasem nie łapie tych komputerów, łindołsów i innych...) /koniecznie dysk systemowy/ 1000MB na samą grę... Pewnie i tak coś pominąłem... Wyszło, że instalowałem ponad godzinę, bo rozpakowanie 3GB plików to nie takie proste, pomijając, że próbowałem kilka razy, bo nikt nie pomyślał, żeby napisać instalator tak, żeby w razie braku miejsca na dysku było małe, niby nic nie znaczące okienko z dwoma przyciskami: "Przerwij" "Ponów próbę"... nawet w DOSie jak cos nie szło to system sie pytał: Przerwij, ponów próbę, ignoruj i coś tam jeszcze... ehh... Kliknij W i obadaj mapę. ;] A jako beginner najlepiej jest poświęcic te 80-120 meso i pojechać taksówą(w Lith nie taksówą, a u takiego gościa co przy kiosku jakby stoi... zaraz obok statku).
![]() |
![]() |
#646 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Mogę dać trochę pieniędzy, pomóc, ale po takiej zapowiedzi to każdemu się odechciewa pomagać. Nikt stąd w to nie gra. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli sobie nie pogram. Noł komment =.=
Dysk C ma u mnie łącznie 5 GB, cały syf zajmuje z 4, 1 GB uzyskałem po usunięciu wszystkiego czego mogłem. Ehhh... Halp me ;<
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Format dysku.. U mnie tylko format pomógł ;p
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wczoraj wbiłem 20lvl, robię sobie tymczasową przerwę. Ale moja postać gejowsko wygląda w 20lvl EQ. ;<
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
|
![]() co mam robic?grac dalej lucznikiem(którym sie strasznieee nudze) czy zrobic sobie warriora ,sin'a,maga co radzicie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Warrior To najlepsza klasa dla początkujących. Na początku, do 25 lvla chyba jest gorszy od innych profesji, ponieważ ma trudności z zabijaniem niektórych potworków, ale potem to właśnie inne profesje mają problemy a warrior nie. Sin to klasa, która wymaga mnóstwo kasy. Jest chyba jedną z najtrudniejszych, do 50 lvla same straty w forsie, a od 50 zaczynasz zarabiać. Potem zarabiasz fortunę, ale ciężko dobrnąć do takiego poziomu. Mag na początku jest bardzo łatwy, zabija potworki z którymi warrior nie daje rady na niższym lvlu, ale podobno Magiem jest potem trudno. PS. Nie wiem zbyt dużo o Maple, powiedziałem co wiem.
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() @up
Mi sie wydaje, że to warrior jest na początku lepszy od magicana. Jak Warrior będzie dobrze rozkładał AP (Dex powinien byc 2 razy większy niz lvl np. 10lvl to jest 20 dex, a reszta AP w STR) to będzie trafiał każde monstery na których może spokojnie expic. Magicanem jest trudno na początku bo potrzebuje dużo many, więc albo jest bogaty i może kupowac potiony albo musi czekac na mane. Mag powinien wkładac skille w szybszą regeneracje many, więcej many co lvl i jakiś skill atakujący. AP oczywiście w INT i troszkę w LUK. Podobno bowman ma problemy z kasą na strzały, ja jednak jak grałem bowmanem nigdy nie miałem takich problemów. AP rozkładamy str o 2 większe niż lvl a reszte DEX. Thiefem nie grałem więc się nie będe odzywał PS. Event w Europe MapleStory ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#654 |
Guest
|
![]() no to sea niezle sux -.- wlasnie sciagam global, na jakim servie grac ?
z moim transferem zajmie to pare h .... @Edit : wiedzialem....nie bylo mnie w domu 1h~ i siostra na kompa sie wbila=wlaczyla mi download -.- ponad 1h sciagania poszlo Ostatnio edytowany przez Promel - 27-04-2007 o 15:05. |
![]() |
![]() |
#656 |
Guest
|
![]() Sciagnalem... Chce zagrac ale sie wyswietla:
Unable to connect to the login server. Either you are not online or Maple Story is going trough a server maintenance. Please check the Maple Story SEA homepage for information. nie wiem o co chodzi :S |
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kilka osób z którymi rozmawiałem ma ten sam problem, więc ty nie zrobisz nic. Trzeba czekać ;/
Btw. Wiele państw zostało ot tak zbanowane, poprostu nie mamy już prawa grać na SEA. Pomyślcie o tych 100+ które wybuliły ponad 500$ i grają pod 14 miesięcy, a tu taki wał i żadnej rekompensaty. Zmiana proxy pomoże?
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 Ostatnio edytowany przez Kulikos - 27-04-2007 o 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myślę, myśle i dochodzę do wniosku, że coś, za przeproszeniem, nierówno pod sufitem mają, skoro wydają pół tysiąca dolców na darmową grę. :d
Co do eventu na eMS... Patrzę, że kozacka ta koronka... też zacząłem robić tego questa... pierwsze 6 tulipanów poleciało za pierwszymi próbami... potem może rozwalając 8 roślin zdobyłem dwa... nie lubie takiej roboty, więc wywaliłem tulipany i poszedłem expić. ![]() @2down Jeszcze koreańskie chyba... i pewnie 8 innych. ![]()
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 27-04-2007 o 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Guest
|
![]() @kilka up
tzn ze mam czekac az bede mogl sie lognac? Btw. o czym Wy mowicie? To jakies rozne rodzaje tej gry? ;o |
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() @up
Tak, jest: European MapleStory Japanese MapleStory Asian MapleStory (maple sea) Global MapleStory
![]() |