![]() |
#641 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa... Cwanisha znalem i pelno ludzi 30~ lvl byly pr0 by Cwanish ale potem chlopak zostal hackniety przez jednego z ownerów ; p
|
![]() |
#642 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() chyba jakos tak pobieznie znasz te fakty..
zostal on zabity na 1 banshe quescie n a thorii... przez gildie ktorej byl vice leaderem... i bez gadania jacys tam nie dobzi szewdzi bo polakow bylo tam rownie duzo co szwedow.. no i potem wielkie war etc... w zasadzie on zostal hackniety nie tak dawno... a po tamtej wojnie chbya sie jakos wyplacil czy cos i historia sie powtorzyla |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() fajnie, tylko co nas obchodzi historia Cwanisha na Thorii, skoro jest to temat ze ZDJĘCIAMI z Obsidii ?
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zbanowany
![]() |
![]() mowie ze trevlig mzoe skonczyc jak cwanish na thori... a dlaczeog o nim mowilem ? spojrzcie na najnowsze ssy konzbiego ... (szkoda, ze maiels kicka ;<)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Ja juz mam dosyc tego padania i ciaglego odrabiania. Najpierw jak byly te lagi na Obsidii (tzn. tylko uzytkownicy wspanialej neostrady mieli) 2 razy padlem, a dzisiaj 2 razy kick - pierwszy raz kiedy czekalem na respa necro (szczesliwie przezylem), drugi kiedy akurat 2 dle zaczely mnie atakowac. W ten oto sposob dzisiaj stracilem jakies 300k expa (nawet nie chce mi sie liczyc), a w sumie z 1milion, nie mowiac juz o magic levelu. Nastepnym razem kupie sobie blessy, o ile ten nastepny raz w ogole bedzie.
Szczescie w nieszczesciu, ze Van byl online i pomogl odzyskac loota. :* Ostatnio edytowany przez Xaorix - 16-08-2006 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm... tez mialem dzis kicka(Multimedia rox) i padlem na... beho -.-", ale co Ja moge porównywac Twój ded z moim xD
@edit Aha to wiem juz ze to byl mass kick a nie tylko moja kochana Multimedia, ale dzieki niej tez mam duzo kicków ; /
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 17-08-2006 o 01:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzisiaj przed poludniem byl mass kick >:s
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pymyn of isara
Profesja: Elite Knight
Gildia: Izolators
Świat: Isara
Poziom: 123
Skille: 77/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Dawno mnie tu nie było od 3 dedów ;p
Lvl: ![]() Lucky loot: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
|
![]() offtop:
uahuahauhauhau Soze owned ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Imię: Master Aparatka
Profesja: Knight
Gildia: Only for the weak
Poziom: 42
Skille: 71/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Top 300 wita
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() hoho nie bylo mnie 7 dni a tu na forum duzo sie dzieje xD.
Po powrocie z mazur 53lvl done ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja niedługo top topów
![]() ![]() no, "niedługo" ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Guest
|
![]() A mi przez najblizszy tydzien zostalo robienie hmmow:/:/
Wiadomość administracyjna Modernizacja szkieletu. W dniach 16.08 - 25.08 nastąpią krótkie przerwy w dostępie do internetu. Związana są one z modernizacją szkieletu sieci. Za utrudnienia przepraszam !!! Zbyszek Rybarczyk admin p.s. jednocześnie zmianie uległa strona sieci (www.lipska.net). Chwilowo jest ona nieco nie kompletna ale to się niedługo zmieni ![]() Moj brat na xerenie padl juz przez to 2 razy... Cholera prawdopodobnie gdybym nie mial dedow w tym czasie zrobilbym 50lvl... a tu tylko robienie run... Wczoraj 2lvle zadnych nie uchwycilem( no to spokojnie bym w tydzien robiac polowe z tego(( czyt. 1lvl ![]() ![]() Dlaczego tak malo osob wrzuca tutaj screeny?? |
![]() |
![]() |
#658 |
Guest
|
![]() 1.Beholder quest
![]() 2.Throwning Star quest ![]() 3.Panpipe quest ![]() 4.Giantsmithammer quest: ![]() 5.Wedding Ring quest: ![]() 6.Advance Club (60): ![]() 7.Advance Shielda (59) ![]() 8.Advance Club (61) ![]() 9.Advance Shielding (60): ![]() 10.Advance Shielding (61): ![]() 11.Advance Club (62): ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Imię: Master Aparatka
Profesja: Knight
Gildia: Only for the weak
Poziom: 42
Skille: 71/68