![]() |
#641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Ty tylko od noobów umiesz wyzywać:/ on i sua mówi o tobie 100% prawde.
Przemyśl sobie troche co piszesz i jak się zachowujesz:/Nie umiesz przyznać się do błędu.Nie twierdze też że jestem ideałem. :/
|
![]() |
#642 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#643 | |
Użytkownik Forum
|
![]() kulak ale sie wozisz ;d
olej lepiej tych co 20lvl mecza w 3 mc'e a pluja sie jakby miali pojecie o czym temat jest =] lepiej kup pacca komu obiecales -.-' //heptan // umba <3
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Przyszowice
Stan: Aktywny gracz
Poziom: 65
Skille: 85/81
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ale wy jestescie ... juz nie mowie kto jak sie chccecie powyzywac to sie wyzywajcie na pw !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#646 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ty pewnie masz jakis 20 lvl i kozak w mordzie ;p
![]() |
![]() |
#647 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
o jaaa ... ale ty mocny ; ] a moze nie ty tylko 2 owner valaisa a moze wtedy na tobie ktos z ez byl online o.O ? i nie wiem kto tu kozak w mordzie , kiedys sie spotkalismy mialem 50 lvli mniej a i tak nie potrafiles mnie zabic na arcani ;o i potem waliles te tanie wykrety ; ] |
|
![]() |
![]() |
#648 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
tym slodkim akcentem konczymy dzisiejsze pzredstawienie wyloozujcie narazie i ez i dptf ma szanse choc bez botow po update wiadomo ze swe lepsze;]
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#649 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Zbanowany
|
![]() [quote=Valais]
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2005
|
![]() Ello, nazywam sie Master Wacek. Dlaczego Master Wacek ...? Juz wam mowie >>> mianowicie moj rl kumpel ma na imie Wacek i zawsze powtarza ''I`m good and helpfull MASTER" w ten sposob powstal moj nick MASTER WACEK !
Gralem na Arcani prawie od poczatku ( nigdy nie mialem pacca ale zawsze marzylem zebym bym MASTER SORK ). Zrobilem 38 lvl i 53 mlvl<byl to jeden z lepszych m-leveli na Arcani ) Zaczalem pkowac jak padlem na 38 lvlu - zabil mnie 28 Elder Druid. Mialem wtedy white skula bo bylem na zamku, bylo duzo potworkow i uzylem runke GFB o duzej sile razenia. Nie mialem wtedy ani 1 sd tlyko hmm i kilka GFB. Mialem male lagi i w pewnym momenci dostalem laga gdy lag sie skonczyl bylem juz w temple ;/. Tak sie wtedy WPIENILEM (spadl mi mlvl na 51 i lvl na 36;/). Kupilem bp manaskow przywolem 2 fire elementale i zaczalem pekowac. Zabilem 3 jakis noobow pod dp cos 20 lvle nawet lota nie sprawdzalem. Zobacyzlem 38 knighta i zaczalem go naparzac >> padl podchodze do ciala a tam bright sword , c-shield i bp uh! szybko wyslalem to do dp. Potem zbailem jeszcze kilka osob i wskoczyl mi RS ;]. Gdy gonilem jakiegos palla to wpadl do Ab'dendriel jakis wyzszy lvl i ubil mnie;[ Mialem potem tylko 35 lvl i 50 mlvl :> Kilka dni bylem retired. Lecz nudzilo mi sie i zaczalem pkowac zabilem kilku osobnikow ale zawsze pod donic skula padlem. Kiedy juz byl tlyko 30 lvl a mlvl ok 43 zaczalem robic walki ( do dzis) tym bsem ktorego wylotowalem ztego 39 knight ;] Bs byl wtedy drogi i kosztowal cos okolo 25k. Przez pierwszy tydzien wywalowalem ludzi na ponad 100k ![]() ![]() Chcialbym jeszcze dodac, ze LINDLAY jest najwiekszym NOOBEm jakiego znam !!! "Dla ziomów szacunek, a dla frajerów pogarde." czyli dla LInd~ pogarda FOREVER !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Ello, nazywam sie Master Wacek. Dlaczego Master Wacek ...? Juz wam mowie >>> mianowicie moj rl kumpel ma na imie Wacek i zawsze powtarza ''I`m good and helpfull MASTER" w ten sposob powstal moj nick MASTER WACEK !
Gralem na Arcani prawie od poczatku ( nigdy nie mialem pacca ale zawsze marzylem zebym bym MASTER SORK<tu juz myslalem ze zawsz chciales byc Master Wackiem)XD Lind,a ja prawie wygrałem z Olkiem we flagi sapera;P. |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie lepiej jak ty wyjsc z wojny jako leader ;] taka prawda gdybyscie mieli jaja i nie wyszli to juz by bylo po war ;]
![]() |
#655 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2005
|
![]() @Valais Czasem zastanawiam sie, czy ty sobie naprawde zartujesz, czy rzeczywiscie jestes takim idiota. I co, ty mowisz ze "masz jaja" bo padales jak idiota i nie zaplaciles? Zobacz, Notop ma WIELU kolegow w DPFT, wiec po *** ma walczyc z kumplami? I co supeh masterze? Ty jestes taki boski? A jak padles jak cipa, i odszedles z EZ? 100% ci Shyan pranie mozgu zrobil potem, i dla tego wrociles. I przestan pisac teksty w stylu "hehe prafie zapilem fosfka hehe" lub
"zabilem alunira" bo SAM jestes w stanie zabic ledwo 50 srocka jednym hotkeyem.Mozesz byc "slawny" na tibia.pl gdzie 75% ludzi czytajacych ten temat nie wie o co chodzi, ale dla mnie i ( i 90%) Arcani, i tak pozostaniesz idiota, 16 latkiem zachowujacym sie jakbys mial gora 10 lat. Zgin, przepadnij. Ostatnio edytowany przez Siwy Rogal - 20-11-2005 o 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik forum
|
![]() Siwy wez sie zamknij> Valais bardzo dobrze mowi !!! ;* ERA ZERO FOREVER
A co do Sua to co mnie obchodzi jaki twoj uhmayker mial mlvl? I po pierwsze ja mailem 53 a nie 52 mlvl chyba Ci sie cos pomylilo albo czytac nie umiesz !!! A po 2 to ty ten mlvel robiles wtedy jak byla wojna i na Sua sie prawie noobku nie logowales !!! ![]() ![]() To all co chcialem powiedziec ![]() Nie zmienia to faktu, ze LINDLAZ jest noobem !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Zbanowany
|
![]() ja noobem ;< ? nou plyz ;< Lamu a ja PRAWIE uwiezylem ze swe ma rl life xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#658 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ty wogole grasz na arcani czy w sapera bo ci mama niepozwala? bo ja widze ze ty neiwiesz co sie wogole dzieje? po 1. to valains wylazil z 4 razy z EZ bo puszczal fohy z powodow takich ze mial gupie pomysly ktore byly niedozrealizowania a gdy mu to sie powiedzialo to sie obrazal" po 2. niezapomnij ze owjna byla z powodu PA jakie robily 7 osob( z czego 4 sie zgodze ze przeginaly pale) w szczegolnosci bis ktoremu wielokrotnie zwracalem uwage !!. po 3 co ja gram teraz duzo? 50-200k expa dziennie to duzo? chyba neiwidziales ile robilem wczesniej wiec wyjdz,niegram bo mam sprawy w rl i neimoge siedziec przy kompie 6h dziennie i expic, to ze mam wlaczona tibie i stoje se afk przez 3h neiznaczy sie ze expie popatrz lepiej zanim zaczniejsz cos gadac po4 moj maker byl 12 w mlvlv nie ze nim gralem jak byla wojna ale robilem nim uhy ciagle wiec te twoje 53 sa...zalosne po 5 dolaczylem sie do EZ a w sumie mnie dolaczono gdyz ja chcialem zostac w CN ale mnie namowili,a z racji swojego rozsadku jaki mam zostalem wybrany na lidera( nikt sie niespzreciwial wiec cos chyba w tym musialo byc) a po 6 jak neiwiesz przestan piep***,zachowjesz sie jak valais a mi to nieimponuje,wrecz przeciwnie, @valais moze i niemam jaj,ale mam rozum to po 1 po 2-gie p stormem moge trole bic, a po 3 gdy mielismy wygrana w reku i mwoilem co tzreba zrobic aby dokonczyc sparwe woleliscie sluchac kazdy siebie,jak zaznaczyles niema ot jak byc liderem i wyjsc,tak tylko ze jako lidera mnie neisluchaliscie a szczegolnie ty oraz twoje gupie pomysly ps3 polatamy?? (na te slowa ja i wrotka i kilku innych osobnikow spadamy z krzesla ze smeichu) aha jeszcze 1 maly szczegol ja mailem wybor,ty go niemasz.... taki jak i ty miales wybor w poprzedniej wojnie i zaplaciles.. i po ostatnie jak piszesz cos o ownerach chara napisz "nietwoja sprawa" ale niepisz"ja jestem 1 i jedynym ownerem" bo to zalosne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra nie popisuj sie ;/ !
![]() To dlaczego Sua nie robiles runek w czasie wojny tlyko teraz afkujesz i runy robisz? Przez wojne to moze by ci jakis m-level wskoczyl... ehh ok ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
dalej mysl
|
![]() |
![]() |