![]() |
#641 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam sie ragnarze
![]() Feb 09 2007, 15:21:14 CET Died at Level 28 by a dwarf guard
![]() |
|
![]() |
#642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() "Przyjaciele sa jak
ciche aniolki, ktore pomagaja kiedy jestes w potrzebie" by Smikki "tibia.com" Tego bym nie powiedział o wielu pseudo przyjaciołach. Zazwyczaj przyjaźnie, które powstają na zasadzie "daleś mi 1k to jesteś super kumpel! Dasz mi jeszcze jeden k i ci się dwukrotnie odwdzięczę!" polegają na zwykłym lizustwie i nie trwają zbyt długo. PS: Ponoć Modave zmienił ownera, może to było przyczyną tej kradzieży? @edit: Na pewno jest to dział do komentowania zdjęć, ale mi się zdaje, że tu mnie jednak ktoś rozumie. I chodzi oczywiście o to, że opisuję sytuację na Securze. Ostatnio edytowany przez Allorx - 10-02-2007 o 15:19. Powód: "klopka byua nie tu gzie tżeba!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ragnar the vith rell
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
|
![]() Za to ja go doskonale rozumiem smikk
![]()
![]() |
![]() |
#645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Znienacka
Stan: Na Emeryturze
|
![]() dla niektórych ta gra to drugie życie. Znam ludzi, którzy życie prywatne układają pod Tibię.
-Idziemy do kina tak jak ustalone? -Nie sorry, musze zrobić kłesta. Żal mi takich ludzi, oraz ich znajomych. Nie spotka sie, bo kłest, nie ma czasu gadać, bo ekspi.. Ta gra naprawdę potrafi wciągnąć. Wiem coś o tym. Ale w porę się opamiętałem. Teraz na spokojnej Securze powoli biję lvl. Mam czas to gram, nie mam to nie gram. Tak najlepiej ^^ @Allrox rozumiem Cię ziąą ![]()
![]() |
#646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Purek Pallek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 70
Skille: 78+2/56
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Pan UP:
Zgadzam sie dokładnie tak jak ja mam czas gram, nie mam nie gram. Na chama nie pcham sie na kompa. Najpierw obowiązki potem przyjemności. Bije lvl powoli bo mało gram ![]() PS: zajrzyj do słownika Sytuacja na securze jest taka bo secura to najtańszy non-pvp world. Każdy chce mieć jak najlepsze eq itp. Ja sam bym sie przeniusł, ale gra tam wielu "cudnych qmpli" Można ich wymieniać długimi godzinami xD Sam odszedłem z guildii Betuss, aff moim zdaniem jest tam syf i nieład. Tam co 2 osoba sie pruje bo mam dziwny nick i ma do mnie że wyganiam jak sie wbijają na respa. Wogóle zaczełem blokować pewną osobe to wypuściłem na red hp. ![]() PS: szukam guildii ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up o moje słownictwo się nie bój, o sens chodzi tego słowa, nie o pisownię
![]() a btw to Ty też ładnie składniowo nie piszesz, ale skończmy dysputy na temat językowe, bo to jałowa dyskusja i do niczego nie prowadzi.
hell ain't bad place to be .. ![]() Ostatnio edytowany przez koowal - 10-02-2007 o 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na szczęście nie żyję tibią (naumyślnie napisane z małej, bo to TYLKO gra).
Tyle że bulwersuje mnie zachowanie niektórych osób. Pomagam innym, nigdy nikogo nie blokowałem, czasami uham ludzi, gdy jest naprawdę gorąco. I co z tego mam? Nic. Tyle że mam czyste sumienie, gdy taki na przykład 12 latek cieszy się, że mu ktoś bezinteresownie pomógł. Aha! W wielu przypadkach jest tak: Jasiu siedzi 5 godzin na kompie, codziennie, grając przy tym w tibię. Nagle postanawia mniej grać w nią, dlatego gra w2 godziny. Wszystko by było ok, gdyby Jasiu nie siedział nadal 5 godzin. Ja jestem takim przypadkiem... Tak jak w naturze nie może niczego zabraknąć. Na przykład gdy są lody beztłuszczowe, to dodają węglowodanów, co tak samo tuczy ![]() Uu ale się rozpisałem... Jednak próbuję ożywić choć trochę tą cześć forum. @@@ Dawajcie swoje screenshoty! To super sposób na nudę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Poziom: 47
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Żeby dawać screeny to trzeba coś grać a ja widze że tu sami emeryci.
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ej ... ja emerytem jeszcze nie jestem ( puki co ) . Ale po dedzie mam małą załamke , no ale w weekend wbijam ten 28.
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Ś-cie
Imię: Piotrek-Zetron
Profesja: Knight
Gildia: Suicide Squad Academy
Poziom: 42
Skille: --/--
Poziom mag.: 5
|
![]() W końcu upragniony mlvl
![]() ![]()
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
|
![]() gz dla obu ^.-
![]() |
#654 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Purek Pallek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 70
Skille: 78+2/56
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Jesli tak bardzo chcecie....
Pierw solnelem jedna hydre a potem z kumplem 36 ed solnelismy druga ![]() ![]() UE ![]() UE x2 <- Sux ![]() Moze temacik troche powstanie ![]() Pozdrawiam Kusnier
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Poziom: 47
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Shield:
http://img235.imageshack.us/my.php?image=uo0001ab4.jpg Dist: http://img235.imageshack.us/my.php?image=uo0002tb1.jpg
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z nudów:
![]() ![]()
![]() |
#659 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratuluję awansów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coś tu tak cicho.. no piszcie coś!!
|
![]() |
![]() |