![]() |
#641 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Go'han
Profesja: Elite Knight
Gildia: tymczasowo nie mam
Świat: Furora
Poziom: 21
Skille: 62/62
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @AproXaR
Powinieneś sprzedać wszystko co masz na sell, zamienić medusa shielda na vampirke i kupić bright sworda bo gs i tak teraz ci się bardzo nie przyda no i kup sobie troche uh jeśli masz 4mlvl ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#642 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
|
![]() mam z 15k, Nebula, na Arma, legi albo helmeta :/ zrobie niedlugo deserta UH'makerem i bedze 25k
|
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: Mielec
Imię: A po co to komu ..?
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 38
Poziom mag.: 42
|
![]() Mam 30 lvl sorca i moje eq to: plate legs, crown helmet, blue robe, dragon shield i zwykłe buty. Mam do wydania 15k na serwerze antica powidzcie co mam kupic z góry Thx
Chcialem kupic bohy ale niewiem czy na tym lvl'u sie przydadzą ![]() Lotress Thx Ostatnio edytowany przez piesek-leszek-4 - 17-01-2007 o 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() @Janek88
Moze bys podal cale eq?A jak tak to: arm-c arm helm-crusader legs-knight legs Oczywiscie musisz wybrac jeden z powyzszych. @piesek-leszek-4 Kup bohy lub medusa shield ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Świat: Trimera
Poziom: 23
Skille: 10/10
|
![]() Co mam kupić za 13k na 20lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Venore
Imię: Sir Jakub from Arcania
Profesja: Knight
Gildia: Sweet Angels
Świat: Arcania
Poziom: 34
Skille: 67/65
Poziom mag.: 5
|
![]() Sellnij medusę, kup vampire shield, za dark helmet weź crown helmet i jak jeszcze zostanie Ci hajsu to kup p ammy.
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
|
![]() jestem knightem na honerze i niewiem czy niesprzedac demonki za 80k i kupic vampirki za 30k i bohow za 50k co o tym sadzicie ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Guest
|
![]() jestem knytem, mam 21lvl, skile 68/69
EQ:knight armor, plate legs, crown shield, crusader helmet, bright sword niecale 20k w depo( nie byłem jeszcze na desercie) CO KUPIć??? |
![]() |
![]() |
#649 |
Guest
|
![]() jestem 33 ms eq: b robe,bohy,demonka,crown helmet,p ammy,c legs i wand of inferno , co kupic?
|
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: WLKP/Poznan
Imię: Skakal Knight
Gildia: Master Squad
Świat: Candia
Poziom: 82
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Mam knighta 8lvl i druida uh maker. Dezert wykonany wiec do dyspozycji mam 10k + eq jeszcze z tego druta(Steel Helmet+ Plate Armor+Plate Set+ Dwarven Shield+ Moonlight i Volcanic Rod+2k). Knight 8lvl skile z rooka mlvl 0. Chce kupic Fire Axa i Crusader Helmeta i eq do treningu to bedzie p set steel helmet i dwarvenka z druta. Jeszcze mam w planie dobic drutem 27 zeby lootbaga z monkami zeby na crown arma i knight legsy nazbierac. Co wy radzicie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem 23 sorcer
Gram na securze Eq- crown helmet, b-robe, plate legs, guardian shield i mam mniej więcej 19k na jakis zakup a nie wiem na jaki
![]() |
![]() |
#652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() zakup mfy/runy(nie wiem jaki masz mlvl...) albo zacznij już odkładać na bohy...
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/
Świat: Aurea
Poziom: 48
Skille: slabe
|
![]() Mam 38 knighta eq: Giant Sword/Bright sword-medusa shield crown armor, crusader helmet crown legs i zwykle buty. Na co teraz zbierac i od którego lvl'a.
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() Chcialem sprzedac ognista rozdzke za 1k ale gosciu sie uparl na 550 gp ale sie wkoncu odczepi az mialem wadpliwosci czy moze szpedac ale naszczescie nieselnalem
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez daras1994 - 21-01-2007 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Iridia
|
![]() @iron'knight
ja proponuje bohy @up 1. naum (ironia) sie pisac po polsku 2. za 1k mozna ja kupic u NPC 3. skad mam(y) wiedziec kim grasz, jaki masz lvl i ile kasy, wiec odp na twoje pytanie brzmi kup/nie kup
![]() |
#656 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Profesja: Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio zrobiłem world trade mam paladyna lvl 14 dist 50 eq: pammy, blue robe albo k armor, p legi, hełmu niemam bo poco mi, w depo leży mi jeszcze 20k co z tymi pieniędzmi zrobić? Zbierać na bohyczy kupić bolty? albo co innego kupić. Z góry wielkie dzięki Pozdrawiam mysql. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Iridia
|
![]() @up
chyba jasne ze bohy
![]() |
#658 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Imię: Anricus Tivett
Gildia: Anarchy Of Tivett
Świat: Saphira
Poziom: 37
Skille: 70/69
|
![]() Hmm ja mam taki problem. Właśnie kupiłem d lance i teraz tylko z nim expie (na katedrze lepiej, szybciej i wygodniej) i tak sobie myśle czy nie sprzedać vampirki i f axe i wzamian kupic bohy, zeby szybciej nabijać expa? (do bohów bym ewentualnie max 5k dołożył)
Świat: Saphira Profa: Knight Lvl: 36 (niedlugo 37) Aktualne eq: Warrior Helmet, c arm, k legs, d lance, v shield, f axe, p ammy, leather boots. Kasa: ok 5k Ostatnio edytowany przez Anricus - 21-01-2007 o 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Profesja: Paladin
|
![]() @upx2
Dzięki za pomoc. Orientuje się ktoś po ile chodzą bohy na serverze Harmonia? A co do bohów czy mam sprzedać pammy za 10k(wtedy będę miał 30k i może bohy ktoś sprzeda) czy jednak sobie jeszcze zbierać samemu? Szybko nabił bym 20 lvl zrobił Desert'a i by było kasy na bohy. Chyba poczekam do 20 lvl ![]() Pozdrawiam mysql. |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |