![]() |
#641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Eh lady nie wiem o co ci chodzi z ta wojna.
Czemu wypowiedziales hunta michalowi rzotkiewce ponoc wygonil tam jakiegos kolesia z poha. Michael nigdy na pohu niebyl bo on od kiedy zaczol grac to siedzial z tego co mi wiadomo w kopalniach dwarfow i gdzies kolo thais a teraz gdzies na terenie dla pacc expi. Rozumiem ze mozesz byc wkurzony hackiem itd. Wojna z moonchildren? dziwne bo to troszke dziwne ze sie wydaje wojne jakiejs guildi jak samemu ma sie hunta od najsilniejszej guildi na servie ( nawiazuje poczesci do powyzszego posta ) A slyszalem tez inna wersje ze chcieliscie wojny z nami napisaliscie do lidera on powiedzial ze wojnyniechce i wojny nie ma. Nie wiem co o tym mysles odpowiedzcie mi czy jest ta wojna czy nie bo juz nic z tego nie wiem. .
![]() |
#642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Poczytalem sobie i troszke sie podlamalem
![]() Wyzwiska, oszczerstwa, sprzeczki... Wszystko co najgorsze w zyciu zostalo przelane do Tibi, a to przeciez tylko gra, calkiem fajna ale wciaz tylko gra... Pozdrawiam
#644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Holu powiedziales ze skutkow hunta od bb nie widac a padles by Aikau i Ashton.. ;/
Co do lenidasa, masz racje to tylko gra nie wyzywajcie sie nawzajem tylko jak chcecie to zalatwcie to w tibi poprzez duel czy cos... Np: Legolas byl taki madry itd, a gdy go zabilem wyzywal mnie od sk******, noobow itd... Poprostu dzieciak! |
![]() |
![]() |
#645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Świat: Silvera
Poziom: 61
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Holu
Mar 17 2006, 19:47:34 CET Killed at Level 50 by Emage Zaledwie 15 min po napisaniu posta padłeś. Jak to się mówi wywołałeś wilka z lasu ![]()
#646 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Bo watpie a na slabszego to wyskoczysz i taki hardy jestes. Nie chce mi sie wiecej pisac bo sie to moja z celem, bo polakom zdanie innego czlowieka splywa jak woda z dupy kaczki. @ Holu wywolales wilka z lasu, ale coz tam to tylko gra ![]() Ostatnio edytowany przez Woda Sedesowa - 17-03-2006 o 23:51. |
|
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shortys Shine
Gildia: Biohazard
Poziom: 62
Skille: 17/24;)
Poziom mag.: 54
|
![]() Ludzie czy nie umiecie żyć bez wojen ?
Czemu polacy nie mogą być zjednoczeni jak Br ? ![]() A tak z innej beczki skoro temat nazywa sie wydarzenia ze światów to może ktoś jeszce nie wie że peirwsza na Silverze Amazon Shield została own3d by Joe Fitolandia ( z moją małą pomocą ![]() Oto jeden SS z mojego photobloga : http://www.shortysshine.photoblog.pl |
![]() |
![]() |
#648 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
|
![]() Cytuj:
wez sie w koncu zamknij..myslisz ze jestes w bb to jestes dobry?gram tu okolo 2 miechy a jestem w czolowce najwyzszych lvl polakow...jesli mam hunta od bb to chodz mnie u*** ![]() Ostatnio edytowany przez Holu - 18-03-2006 o 06:47. |
|
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
|
![]() Holu bez nerwow, a co do wody to widzisz teraz jujz nie jestes taki madry jak kiedys co.. ? Jak cie zabilem mialem ignora pozniej jak przyszedlem do thais go wylaczylem, a jeszcze jedna ciekawostka zabilem cie jakies 20 sqm kolo dp xD
|
![]() |
![]() |
#650 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() 20 sqm to to raczej neibylo ![]() ![]() |
|
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Wojny, wojny, wojny..... Jak tak dalej będzie; jak dalej Polacy będą wycinać samych siebie, to nigdy nie będziemy mogli stawić czoła br... A ten konflikt jest po prostu żałosny. To tak jakby 2 braci pokłóciłoby się o zabawkę i przez to małżeństwo ich rodziców by się rozpadło... Żałosne..
Poza tym, nie widzę konieczności stawiania słowa k**wa itp jako przecinka; to jest forum publiczne, ludzie, zachowójcie się. Po 3cie Woda wyszedł ni z tego, ni z owego i już ma wonty na cały server; zamiast pozyskiwać qmpli. Po 4te życzę miłego dnia i pamiętajcie o oglądaniu wieczorynki ![]()
#652 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Po Drugie nie mam jak cie ubic bo prawie caly czas jesteś na pacc landach Po trzecie o co ci chodzi? Napisałem ze wywołałeś wilka z lasu ,a nie że masz hunta i przy pierwszej okazji cie dorwe i ubije z 10 osobami -.- Ehh czemu 80% polaków szuka wojny itp -.-
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rycerkski masz racje nie wyzywajmy sie ani nie bluzgajmy na forum, co do wody tez masz racje mysli ze przyjdzie na nowy serv i juz rzadzi!
Everlasting wydaje mi sie ze nawet gdybys mial premium to bys go nie zabil ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dokładnie patrz na punkt pierwszy -.- . Ehh czytanie ze zrozumieniem to największy problem polaków ;/
#655 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
|
![]() Cytuj:
![]()
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ |
|
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Imię: Kacperka
Gildia: Moonchildren
|
![]() hmm.. kto w ogóle zaczoł z tą wojną z AoD? bo mi sie wydaje ze to sie zaczelo przez głupote jednego z naszych(Robertta) on dostał hunta od lady dram i juz zaczoł płakać i jakąś wojne stwarzać.. myśle, że gdyby nie to zdarzenie nie było by tej kłutni..
|
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Wojny w Tibi byly i beda. Nawet najlepsi przyjaciele przez zawisc lub pomowienia potrafia stac sie wrogami. Nie da sie tego uniknac. Ale popatrzcie na ta dyskusje, a wlasciwie na to kto dyskutuje... Sa "tu" polacy, ktorzy praktycznie cos osiagneli (jakies wyniki) na tym servie. Mozna powiedziec, ze sami najlepsi. Wiec moze ktos w koncu zmadrzeje i zaproponuje, np. co zrobic aby gralo nam sie lzej, abysmy mogli spokojnie lvl nabijac, a nie tylko patrzec na siebie wilkiem ? Pewnie sa osoby, ktorym to "zwisa" ale czy nie mamy dosc klopotow z innymi aby jeszcze rozgladac sie czy jakis polak (lub dwoch) mnie nie ubije ?
Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 18-03-2006 o 20:32. |
![]() |
![]() |
#658 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Katowice
Imię: Lord Robertto
Gildia: Abaddon
Poziom: 89
Skille: 20/27
Poziom mag.: 61
|
![]() Cytuj:
Kacperka jezeli nie znasz sprawy od początku to najlepiej sie nie wypowiadaj!!! Zaczelo sie od tego jak trenowalem na fibuli i przyszli do mnie: Lady Dram, Warrior da first i Princess fashion. Zaczeli mnie atakowac chociaz nie mialem pojecia o co im chodzi, niestety dednalem przez laga niedaleko thais! Probowalem wyjasnic sprawe niestety niczego sie nie dowiedzialem (nie mialem zadnego hunta) Na guild chatcie (Moonchildren) jeden kolo napisal tekst:"Lady Dram chwalil mi sie ze zabil jednego lolka z naszych Robertta", ta osoba bardzo mnie wku...ila poniewaz sie z tego smiala -.- dlatego odszedlem z Moon, niebede w gildi z takim noobem jak ten koles-.-! A wiec Lady nie mial zadnego powodu zeby mnie zabijac powiedzial cytuje "nudzilo mi sie to Cie zabilem!" Ciekawe dlaczego musieli pojsc na mnie az w trojke?! LOL Warrior da first napisal cytuje "chyba zrobimy se wojne z wasza gildia" W nastepny dzien z reki Warriora zginal Master Loczkin niewiem dlaczego?! Dla mnie najwiekszymi noobami na silverze sa nie brazyle tylko polacy-.- bo nie potrafia sie zgrac tylko pokazuja swoja wyzszosc (lvlowa a nie intelektualna) , zabijajac swoich! "Zeby byc noobem nie trzeba miec niskiego lvlu!!!" |
|
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Czemu padl Loczkin? Mowil mi ze padl bo afkowal
|
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Katowice
Imię: Lord Robertto
Gildia: Abaddon
Poziom: 89
Skille: 20/27
Poziom mag.: 61
|
![]() Warrior pisal do mnie ze jesli nie usuniemy z gildii Loczkina to gildia ma hunta!!a nie wiem czemu zginal???
|
![]() |