![]() |
#641 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
|
![]() Buahahaa.. Mnie nawet HWL nie ruszylo, nie placiłem i nigdy nie zaplace..
Jak napisze, że kilku szwedow to..., ale inni sa wporzatku to jest rasizm ?? Hehe.. Ale Ty jestes denny.. Patrzysz na każde słowo z osobna, wiec sie nie dziwie dlaczego takie posty piszesz... Przegapiłes klasy 1-3 w podstawowce czy co.. ? ![]() @Down To jest tez nasza sprawa... Jak ktos tylko zasmieca forum takimi postami. Ostatnio edytowany przez Fan of Slip and SOAD - 12-08-2006 o 11:58. |
![]() |
|
![]() |
#642 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
W ktorym poscie Aga liże dupe?? Nie chicał bym CIebie urazic ale jestes debilem up@ Nie rozmawiamy teraz o Tobie tylko o ludziach którzy są przeklinani na tym forum. A co do podstawówki to pamiętam Ciebie z 1 a jak oblałeś bo nie umiałeś dodac 1 +1.Zawsze wychodziło Ci 3 tylko niewiem jakim cudem. Uważasz że twoje posty coś wprowadzają do tego tematu??To sie mylisz.... Ostatnio edytowany przez Kuczer88 - 12-08-2006 o 11:59. |
|
![]() |
![]() |
#643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: MIghty Agnes
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 110
|
![]() [quote=Tragicall]Kuczer88 on jedynie napisał, że Szwedzi wykorzystują spory miedzy nami Polakami, aby nam dokopać, a Twoja postawa jest jak Radziwiłła: mnie z tym narodem nic nie łączy byleby mój brzuch był pełen, napitek w pucharze, a fakt że puchar z którego piję zdobyczny na moim sąsiedzie świadczy tylko o tym, ze dobrze służę moim nowym panoma oni potrafią ochłapy ze swego stołu mi rzucić.
W życiu trza mieć pewne zasady, jakiś kodeks postępowania, bo inaczej jesteś nikim, a respektu siłą się nie zdobędzie.(...) Gratuluje znajomosci literatury ![]()
#644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Moim zdaniem relatywizm przy wyborach jest chyba dowodem na to, że ludzie nie mają zasad, prawda? A tu, niestety, na galanie go pełno. Jeżeli pragniecie, aby postrzegano i odbierano was pozytywnie niech wasze kroki i działania do tego zmierzają. Obrona w stylu, że ich nie znam, że każdy jest idywidualnością nie ma sensu, ja oceniam ich na podstawie konkretnych ich wyborów, a te są bardzo hedonistyczne.
W mojej wcześniejszej wypowiedzi akcentowałem tylko pewną regułę postępowania na Galanie, a do Ayl~ nie mam pretensji, że dołączył do HWL, a jedynie do sposobu w jaki to zrobił. Szacunek nawet dla pokonanego wroga się należy, a leżącego się nie bije. Ostatnio edytowany przez Tragicall - 12-08-2006 o 12:25. |
![]() |
![]() |
#645 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Kuczer88 - 12-08-2006 o 12:32. |
|
![]() |
![]() |
#646 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ja dla gościa miałem wiele szacunku, zwłaszcza jak zaczął jeszcze raz odbudowywać postać po hacku, nigdy źle o nim nie mówiłem/ pisałem. Mam nadzieję,że wyciągnął z tego odpowiednie wnioski i wie, że nie wszyscy ludzie wokół niego byli szczerzy i trza odróżniać zdrowe ziarno od plew. Ostatnio edytowany przez Tragicall - 12-08-2006 o 12:37. |
|
![]() |
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() A moze tak byscie sie skonczyli klucic bo znowu zamkna temat na tydzien
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Rozumiem to bardzo dobrze, nabrał dystansu, ale to nie oznacza, że powinien zakosić rynsztunek Krupa. I tak bedzie wojna, przecież jedynie ciekawiej się zrobi jak będą mniej więcej równe szanse, prawda? Poza tym PN nie walczy o władzę, ale o prawo do wypwiadania swoich poglądów i grania w spokoju.
Rozsądnym posunięciem byłby zwrot ekwipunku Krupa, choć mała waśń zostałaby zarzegnana. Ostatnio edytowany przez Tragicall - 12-08-2006 o 12:42. |
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2006
|
![]() Sorry ale postepowanie typu "on mi ukradl rower , to ja ukradne komus innemu (Bogu ducha wiinnemu)" pasuje raczej do 9 letnich dzeci. Bo tak wlasnie probujesz wytlumaczyc jego postepowanie. O tym nie pomyslales?
@Agusia Czasami trzba przyznac ze ktos zrobil blad, a nie slepo go bronic bo jest twoim "kolega". Jest naprawde malo takich ludzi ktorzy potrafia przyznac sie do bledu. Rozsmiesza mnie tylko to ze Catrishia 2 tyg przed ta cala akcja rozmoawial z Rattenem na teamt Hwl i zastanawial sie nad dolaczeniem do Dom. (Na forum guildy mamy cala rozmowe). Dwuulicowosc... Ostatnio edytowany przez Krupnik86 - 12-08-2006 o 12:43. |
![]() |
![]() |
#650 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Rozumiem, że celem wojny jest eliminacja fizyczna przeciwnika, lecz odpowiedz mi szczerze czy ta wojna jest wojną Ayl~ czy raczej włączył się do niej nieświadomie?
Zwrot eq dla wroga świadczyć będzie jedynie o wzajemnym szacunku dla siebie. Moim zdaniem tak trza zdobywać uznanie na Galanie, a nie metodą prób zastraszania jak czyni to Roffu czy metodą pałki jak czyni to Toxo i połowa HWL. |
![]() |
![]() |
#652 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak oczywiscie Ay nie chciał byc sie z PN tzn z niektórymi jej membersami.Ale skoro gildia podjeła taka decyzje a on był w gildi To raczej musiał to zrobic.Bo inaczej by wyszedł na debila....A co do oddawania eq hmmm krupnik latał w thais i walił kogo popadnie może Ay miał powody zeby mu nie oddawac?
|
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2006
|
![]() Haha czy ty wogole wiesz co mowisz? Kiedy ja latalem po Thais i bilem kogos za nic? J sobie jakos nie moge przypomniec
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiecie dlaczego Aylitha wyszedl z dominion??
Polowa Z Was niewie kim wczesniej gral o glupio gadacie zreszta kazdy Polak zawsze ma jakies dshkjhsjkshkh!... a co do 2 ownrerow to polowa galany tak gra.... ja juz od 10lvli nie... Up krupnik Lol to moze Ty masz z 5 ownerow ze niepamietasz jak all czaskales w thais??<LOL> Nieprzypomina Ci sie jak czaskales sir babolka??:> jak przyszedlem to sie uspokoiles FFs Ostatnio edytowany przez Rumcio - 12-08-2006 o 14:29. |
![]() |
![]() |
#655 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Rumciu właściwa połowa galany wie kim wcześniej grał Ayl~ więc się nie unoś. Gratuluje rozważnego kroku i zaprzestania sharowania konta.
Kuczer88 mały gest z Twojej strony byłby dobrym dowodem na potwierdzenie Twych słów. Poza tym pozbawiłby tych, którzy Cię atakują argumentów. |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze i wiedza ale niewidac tego po postach...
chce walczyc przeciw pn mniech walczy... Jest moim najlepszym kumplem i zawsze bede z nim...na dobre i na zle.. wiec niemowcie mi tu ze jestem asslikerem poprostu che sie zapoznac...NIEMOGE?? Mowcire sobie co chcecie mam Was w dup.. AYLITHA FOREVER
#657 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() Cytuj:
off" co do Agusii to powiem ci tyle . nie masz pojecia co tu sie dzieje na galanie , po prosttu jestes "newbie" idz lepiej pograc w simsy dobrze ci to zrobi Ostatnio edytowany przez dressu - 12-08-2006 o 14:45. |
|
![]() |
![]() |
#659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Rumcio
Ja sie tylko zastanawiam co twoj stary pil kiedy cie robil, bo ladnie cie zepsul ![]() Kuczer podaj swoj nick na forum to bedziesz mial "plecy" w hwl i u RÓmcia @down Ty naprawde musiales zajebac kilka klas podstawowki Ostatnio edytowany przez Pawio - 12-08-2006 o 15:15. |
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Ehh jak widzę poprzedni ban nie nauczył niczego??? Myślicie że po co są prywatne wiadomości?? Odpowiedź: Po to by ich używać więc przestańcie się kłucić bo w ciągu ostatniego dnia temat ma więcej o 10 stron które nic nowego nie wnoszą. Alythia zachował się paskudnie kradnąc eq krupnika i to jest fakt(i nie pier... że jest wojna bo na wojnie pewne zasady przyzwoitości obowiązują a kradzież eq kolegi/wroga jest ciosem poniżej pasa). Jest wojna wybrał stronę hwl jego wybór miał do tego prawo to fakt. O Rumciu nigdy nic dobrego nie słyszałem to fakt. Agusia lubisz Rumcia ok co nie oznacza że my go również musimy lubić. Co do Asslickerstwa to TO JUŻ BYŁO PORUSZANE W TYM TEMACIE TO BYŁO JEST I BĘDZIE (podobnie jak w życiu). To że ludzie podlizują się teraz HWL (czytaj asslicking czy jakoś tak się to pisze) jest NORMALNE tak samo było z wszystkimi gildiami które trzymały "Ster władzy" lecz niech tylko noga im się powinie a zobaczą kto jest prawdziwym przyjacielem a kto zwykłą "chorągiewką". Z wydarzeń z Galany : Wczoraj zsolowałem swojego pierwszego licza (w ankh tomb za tp) miał przy sobie 30 gp i tą laskę
![]() ![]() |
![]() |