Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 12-08-2006, 11:54   #641
Fan of Slip and SOAD
Użytkownik forum

Fan of Slip and SOAD's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Domyślny

Buahahaa.. Mnie nawet HWL nie ruszylo, nie placiłem i nigdy nie zaplace..
Jak napisze, że kilku szwedow to..., ale inni sa wporzatku to jest rasizm ?? Hehe.. Ale Ty jestes denny.. Patrzysz na każde słowo z osobna, wiec sie nie dziwie dlaczego takie posty piszesz... Przegapiłes klasy 1-3 w podstawowce czy co.. ?

@Down
To jest tez nasza sprawa... Jak ktos tylko zasmieca forum takimi postami.

Ostatnio edytowany przez Fan of Slip and SOAD - 12-08-2006 o 11:58.
Fan of Slip and SOAD jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-08-2006, 11:55   #642
Kuczer88
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fixi
Kuczer88 Zal mi ciebie bachorze Wes naucz sie czytac ze zrozumieniem to mozesz tu taj wrocic bo siare robisz

Princess Agusia Ty sie zamknij bo jestes uwielbiam jeść bananya asslikierem i tyle
Hmmmm Skoro tak dobrze czytasz ze zrozumieniem to mi wytłumacz.A co do tego czy tu będe pisac to już nie twoja sprawa tylko raczej moja....
W ktorym poscie Aga liże dupe??
Nie chicał bym CIebie urazic ale jestes debilem
up@
Nie rozmawiamy teraz o Tobie tylko o ludziach którzy są przeklinani na tym forum.
A co do podstawówki to pamiętam Ciebie z 1 a jak oblałeś bo nie umiałeś dodac 1 +1.Zawsze wychodziło Ci 3 tylko niewiem jakim cudem.
Uważasz że twoje posty coś wprowadzają do tego tematu??To sie mylisz....

Ostatnio edytowany przez Kuczer88 - 12-08-2006 o 11:59.
Kuczer88 jest offline  
stary 12-08-2006, 12:00   #643
Princess Agusia
Użytkownik Forum

Princess Agusia's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 110
Domyślny

[quote=Tragicall]Kuczer88 on jedynie napisał, że Szwedzi wykorzystują spory miedzy nami Polakami, aby nam dokopać, a Twoja postawa jest jak Radziwiłła: mnie z tym narodem nic nie łączy byleby mój brzuch był pełen, napitek w pucharze, a fakt że puchar z którego piję zdobyczny na moim sąsiedzie świadczy tylko o tym, ze dobrze służę moim nowym panoma oni potrafią ochłapy ze swego stołu mi rzucić.
W życiu trza mieć pewne zasady, jakiś kodeks postępowania, bo inaczej jesteś nikim, a respektu siłą się nie zdobędzie.(...)

Gratuluje znajomosci literatury Ja nie rozumie dlaczego tu w ogole pojawiaja sie nazwy narodowosci jak "Polska " ,"Szwecja ".. Ludzie to wojna HWL vs PN itd.. a nie konflikt miedzy panstwami to tylko gra.. Wszyscy maja problem do Ayl~ ze poszedl do HWL a nie przylaczyl sie do Polakow.. Tu Szwed czy Polak nie ma roznicy... "w zyciu trzeba miec pewne zastady, kodeks postawpowania " z pewnoscia masz racje, tylko , ze te zasady opieraja sie na indywidualnym systemie wartosci kazdego czlowieka i trzeba zaakcepowac to , ze u kazdego te wartosci sa inaczej poukladane..
stary 12-08-2006, 12:24   #644
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
Tragicall ma numer GG 4751156
Domyślny

Moim zdaniem relatywizm przy wyborach jest chyba dowodem na to, że ludzie nie mają zasad, prawda? A tu, niestety, na galanie go pełno. Jeżeli pragniecie, aby postrzegano i odbierano was pozytywnie niech wasze kroki i działania do tego zmierzają. Obrona w stylu, że ich nie znam, że każdy jest idywidualnością nie ma sensu, ja oceniam ich na podstawie konkretnych ich wyborów, a te są bardzo hedonistyczne.

W mojej wcześniejszej wypowiedzi akcentowałem tylko pewną regułę postępowania na Galanie, a do Ayl~ nie mam pretensji, że dołączył do HWL, a jedynie do sposobu w jaki to zrobił. Szacunek nawet dla pokonanego wroga się należy, a leżącego się nie bije.

Ostatnio edytowany przez Tragicall - 12-08-2006 o 12:25.
Tragicall jest offline  
stary 12-08-2006, 12:27   #645
Kuczer88
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tragicall
Moim zdaniem relatywizm przy wyborach jest chyba dowodem na to, że ludzie nie mają zasad, prawda? A tu, niestety, na galanie go pełno. Jeżeli pragniecie, aby postrzegano i odbierano was pozytywnie niech wasze kroki i działania do tego zmierzają. Obrona w stylu, że ich nie znam, że każdy jest idywidualnością nie ma sensu, ja oceniam ich na podstawie konkretnych ich wyborów, a te są bardzo hedonistyczne.

W mojej wcześniejszej wypowiedzi akcentowałem tylko pewną regułę postępowania na Galanie, a do Ayl~ nie mam pretensji, że dołączył do HWL, a jedynie do sposobu w jaki to zrobił. Szacunek nawet dla pokonanego wroga się należy, a leżącego się nie bije.
Hmmmm a nie pomyślałeś nad Tym że ktoś postapił tak samo z Mackiem(boltanem Aylitha)I od tego czasu on nie traktuje ludzi poważnie do końca jak byś był w temacie byś wiedział.Już nie pamiętacie co sie działo po hacku boltana jak ludzie zaczeli dopiero mówic co myśla a nie lizac dupe.Pomyśl ten człowiek to wszystko zapamiętał.Aha i jak go ujebało patriots już na Ay~ na ofie na 94 lvlu wiesz kto mu pomógł?? keekz'lorenzo dzięki któremu teraz aylitha nie jest retired for ever. A wiesz jaki był powód jego deada bo jest/był boltanem.

Ostatnio edytowany przez Kuczer88 - 12-08-2006 o 12:32.
Kuczer88 jest offline  
stary 12-08-2006, 12:32   #646
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88
Hmmmm a nie pomyślałeś nad Tym że ktoś postapił tak samo z Mackiem(boltanem Aylitha)I od tego czasu on nie traktuje ludzi poważnie do końca jak byś był w temacie byś wiedział.
Powiedz mi jedno, czy jeżeli któś wyrządził Ci krzywdę to musisz odpłacać tym samym wszystkim na około. Zawsze na kimś się zawiedziesz, ale to nie oznacza, że masz być draniem w swoim życiu.

Ja dla gościa miałem wiele szacunku, zwłaszcza jak zaczął jeszcze raz odbudowywać postać po hacku, nigdy źle o nim nie mówiłem/ pisałem.
Mam nadzieję,że wyciągnął z tego odpowiednie wnioski i wie, że nie wszyscy ludzie wokół niego byli szczerzy i trza odróżniać zdrowe ziarno od plew.

Ostatnio edytowany przez Tragicall - 12-08-2006 o 12:37.
Tragicall jest offline  
stary 12-08-2006, 12:37   #647
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

A moze tak byscie sie skonczyli klucic bo znowu zamkna temat na tydzien ehh normalnie nie czaje klucie sie gdzie indziej bo ten temat nie nosi nazwy "klutnie z galany" lecz "wydarzenia z galany"
Dragon86 jest offline  
stary 12-08-2006, 12:41   #648
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Domyślny

Rozumiem to bardzo dobrze, nabrał dystansu, ale to nie oznacza, że powinien zakosić rynsztunek Krupa. I tak bedzie wojna, przecież jedynie ciekawiej się zrobi jak będą mniej więcej równe szanse, prawda? Poza tym PN nie walczy o władzę, ale o prawo do wypwiadania swoich poglądów i grania w spokoju.
Rozsądnym posunięciem byłby zwrot ekwipunku Krupa, choć mała waśń zostałaby zarzegnana.

Ostatnio edytowany przez Tragicall - 12-08-2006 o 12:42.
Tragicall jest offline  
stary 12-08-2006, 12:41   #649
Krupnik86
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 06 2006

Domyślny

Sorry ale postepowanie typu "on mi ukradl rower , to ja ukradne komus innemu (Bogu ducha wiinnemu)" pasuje raczej do 9 letnich dzeci. Bo tak wlasnie probujesz wytlumaczyc jego postepowanie. O tym nie pomyslales?

@Agusia
Czasami trzba przyznac ze ktos zrobil blad, a nie slepo go bronic bo jest twoim "kolega". Jest naprawde malo takich ludzi ktorzy potrafia przyznac sie do bledu.

Rozsmiesza mnie tylko to ze Catrishia 2 tyg przed ta cala akcja rozmoawial z Rattenem na teamt Hwl i zastanawial sie nad dolaczeniem do Dom. (Na forum guildy mamy cala rozmowe). Dwuulicowosc...

Ostatnio edytowany przez Krupnik86 - 12-08-2006 o 12:43.
Krupnik86 jest offline  
stary 12-08-2006, 12:48   #650
Kuczer88
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tragicall
Rozumiem to bardzo dobrze, nabrał dystansu, ale to nie oznacza, że powinien zakosić rynsztunek Krupa. I tak bedzie wojna, przecież jedynie ciekawiej się zrobi jak będą mniej więcej równe szanse, prawda? Poza tym PN nie walczy o władzę, ale o prawo do wypwiadania swoich poglądów i grania w spokoju.
Rozsądnym posunięciem byłby zwrot ekwipunku Krupa, choć mała waśń zostałaby zarzegnana.
Hmmmm nie zakosił jego eq tylko zabrał a to jest róznica pownieważta akcja była zaplanowana.Celem akcji było zabicie krupnika to znaczy równiesz zdobycie jego eq.Wiec jak Aylitha była już w tym momencie w HWL to co miał oddac potencjalnemu wrogowi oddac te rzeczy??
Kuczer88 jest offline  
stary 12-08-2006, 12:55   #651
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Domyślny

Rozumiem, że celem wojny jest eliminacja fizyczna przeciwnika, lecz odpowiedz mi szczerze czy ta wojna jest wojną Ayl~ czy raczej włączył się do niej nieświadomie?
Zwrot eq dla wroga świadczyć będzie jedynie o wzajemnym szacunku dla siebie. Moim zdaniem tak trza zdobywać uznanie na Galanie, a nie metodą prób zastraszania jak czyni to Roffu czy metodą pałki jak czyni to Toxo i połowa HWL.
Tragicall jest offline  
stary 12-08-2006, 12:59   #652
Kuczer88
Użytkownik Forum

Domyślny

Tak oczywiscie Ay nie chciał byc sie z PN tzn z niektórymi jej membersami.Ale skoro gildia podjeła taka decyzje a on był w gildi To raczej musiał to zrobic.Bo inaczej by wyszedł na debila....A co do oddawania eq hmmm krupnik latał w thais i walił kogo popadnie może Ay miał powody zeby mu nie oddawac?
Kuczer88 jest offline  
stary 12-08-2006, 13:31   #653
Krupnik86
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 06 2006

Domyślny

Haha czy ty wogole wiesz co mowisz? Kiedy ja latalem po Thais i bilem kogos za nic? J sobie jakos nie moge przypomniec
Krupnik86 jest offline  
stary 12-08-2006, 14:09   #654
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rumcio
Gildia: Burners
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

A wiecie dlaczego Aylitha wyszedl z dominion??
Polowa Z Was niewie kim wczesniej gral o glupio gadacie zreszta kazdy Polak zawsze ma jakies dshkjhsjkshkh!...

a co do 2 ownrerow to polowa galany tak gra....
ja juz od 10lvli nie...

Up krupnik
Lol to moze Ty masz z 5 ownerow ze niepamietasz jak all czaskales w thais??<LOL>
Nieprzypomina Ci sie jak czaskales sir babolka??:> jak przyszedlem to sie uspokoiles FFs

Ostatnio edytowany przez Rumcio - 12-08-2006 o 14:29.
Rumcio jest offline  
stary 12-08-2006, 14:32   #655
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Domyślny

Rumciu właściwa połowa galany wie kim wcześniej grał Ayl~ więc się nie unoś. Gratuluje rozważnego kroku i zaprzestania sharowania konta.

Kuczer88 mały gest z Twojej strony byłby dobrym dowodem na potwierdzenie Twych słów. Poza tym pozbawiłby tych, którzy Cię atakują argumentów.
Tragicall jest offline  
stary 12-08-2006, 14:39   #656
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Imię: Rumcio
Gildia: Burners
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

moze i wiedza ale niewidac tego po postach...
chce walczyc przeciw pn mniech walczy... Jest moim najlepszym kumplem i zawsze bede z nim...na dobre i na zle.. wiec niemowcie mi tu ze jestem asslikerem poprostu che sie zapoznac...NIEMOGE??
Mowcire sobie co chcecie mam Was w dup..
AYLITHA FOREVER
stary 12-08-2006, 14:41   #657
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio
A wiecie dlaczego Aylitha wyszedl z dominion??
Polowa Z Was niewie kim wczesniej gral o glupio gadacie zreszta kazdy Polak zawsze ma jakies dshkjhsjkshkh!...

a co do 2 ownrerow to polowa galany tak gra....
ja juz od 10lvli nie...

Up krupnik
Lol to moze Ty masz z 5 ownerow ze niepamietasz jak all czaskales w thais??<LOL>
Nieprzypomina Ci sie jak czaskales sir babolka??:> jak przyszedlem to sie uspokoiles FFs
CO ty uwazasz ze jesli zrobiliscie ten 100 lvl w pare miesiecy to juz jestescie niewiadomo kim? Ze kazdy sie ciebie boi? Ze masz kumpli w hwl? Oni sraja na ciebie i szydza z ciebie na gh pewnie , mylisz sie jesli uwazasz ze masz tam jakis kolegow , udowodnili to twoi koledzy kiedy ciebie zabili 2 miesiace temu , pamietam miales wtedy w comment friends: Keekz'lorenzo i duzo duzo wiecej z old Patriots a potem co? Keekz ciebie zabil a ty odrazu zmazales to z comment , tobie sie tylko wydaje , ze masz takie wtyki , zaloze sie ze jak padniesz od "twoich rodakow" to hwl nic nie zrobi a ty bedziesz tylko plakal i blagal o pomoc "plz me noob , plz halp me , plz they killed me a wtedy ci napisza "f**k
off"

co do Agusii to powiem ci tyle . nie masz pojecia co tu sie dzieje na galanie , po prosttu jestes "newbie" idz lepiej pograc w simsy dobrze ci to zrobi

Ostatnio edytowany przez dressu - 12-08-2006 o 14:45.
dressu jest offline  
stary 12-08-2006, 14:54   #658
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Domyślny

Kuczer88 decyzja należy do Ciebie, podejmiesz ją sam, ja tylko piszę to co widzę i słyszę, a ta wojna wcale nie jest twą walką.
Szacunek...
Tragicall jest offline  
stary 12-08-2006, 15:09   #659
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

@Rumcio
Ja sie tylko zastanawiam co twoj stary pil kiedy cie robil, bo ladnie cie zepsul
Kuczer podaj swoj nick na forum to bedziesz mial "plecy" w hwl i u RÓmcia

@down
Ty naprawde musiales zajebac kilka klas podstawowki

Ostatnio edytowany przez Pawio - 12-08-2006 o 15:15.
Pawio jest offline  
stary 12-08-2006, 15:52   #660
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Ehh jak widzę poprzedni ban nie nauczył niczego??? Myślicie że po co są prywatne wiadomości?? Odpowiedź: Po to by ich używać więc przestańcie się kłucić bo w ciągu ostatniego dnia temat ma więcej o 10 stron które nic nowego nie wnoszą. Alythia zachował się paskudnie kradnąc eq krupnika i to jest fakt(i nie pier... że jest wojna bo na wojnie pewne zasady przyzwoitości obowiązują a kradzież eq kolegi/wroga jest ciosem poniżej pasa). Jest wojna wybrał stronę hwl jego wybór miał do tego prawo to fakt. O Rumciu nigdy nic dobrego nie słyszałem to fakt. Agusia lubisz Rumcia ok co nie oznacza że my go również musimy lubić. Co do Asslickerstwa to TO JUŻ BYŁO PORUSZANE W TYM TEMACIE TO BYŁO JEST I BĘDZIE (podobnie jak w życiu). To że ludzie podlizują się teraz HWL (czytaj asslicking czy jakoś tak się to pisze) jest NORMALNE tak samo było z wszystkimi gildiami które trzymały "Ster władzy" lecz niech tylko noga im się powinie a zobaczą kto jest prawdziwym przyjacielem a kto zwykłą "chorągiewką". Z wydarzeń z Galany : Wczoraj zsolowałem swojego pierwszego licza (w ankh tomb za tp) miał przy sobie 30 gp i tą laskę na dojście do niego i troche poexpienie poszło mi 3 bp mfów 3 sd i poł bp gfb. Co tam jeszcze loot cienki itd... (ehh musiałem się tym liczem pochwalić jakiś dziwny był żadnego bonebeast nie przywołał ale 3 dsy tam stały ) Pozdro
jastr jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania