![]() |
#641 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: DzW
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Finio
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Amera
Poziom: 82
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Cytuj:
Po 1. O to wlasnie chodzilo ze cwiczysz pvp i jestes lepszy od innych, i dajesz rade na wojnach etc. Po 2. Blocker cie nie opier*oli to ty go opier*olisz.... Po 3. W te 8 H da sie nabic lvl przypuszczalnie z 110 na 110 bo tak robilem, ale 8 H to nie jest dlugo, ten czas leci za szybko przy tej grze |
|
![]() |
|
![]() |
#642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Myslenie CipSoftu:
Po co chlopaki maja sie meczyc robic nowe boty i dostawac za to bany skoro my damy teraz wszystkim darmowego aim bota, niech newby moga wreszcie zabic skilora... Nie potrafie sobie w tym momencie wyobrazic Inferny przy tym exhaust 1 sek ![]() Jak ida w strone ulatwiania gry totalnym dzieciom i noobom (bo czy NORMALNY gracz nie potrafi sie uhac myszka?) to niech od razu zrobia widoczne stalkery i matki slimow, licznik expa ustawia i darmowy LightHack albo cos takiego. To jest paranoja. Exp system jest kontrowersyjny. Nie wyobrazam sobie siedzenia na necro jak bedzie ~400 osob online bo reszta na exp-locka i musi byc wylogowana. Cipsoft ma plan ale ten plan jest kompletnie poryty
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
#643 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z potworami jest zle zrobione.
patrzcie ludzie: Sytuacja: idzie sobie knight i pall razem na draga. knight bloczy draga, pall go leje. I co ? Tylko pall moze wziac loota bo zadal wiecej obrazen. Trzeba bedzie szukac uczciwych pallow ![]() A z tym celowaniem z run to porazka, teraz juz nie ma szans z sorcem ![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Imię: Chris of pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fighters of Hope
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() te ****e z CIP juz zarobily fure kasy i nic ich to obchodzi ze paccowcy beda mieli hardcore.. i ze polowe ludzi opusci tibie i bedzie po 200 osob online na servach TEN UPDATE TO SHIT!!! niech se go w dupe wsadza
ja napewno odchodze albo zaczne grac na rooku ![]() Ostatnio edytowany przez -Chris_master- - 18-07-2006 o 14:57. |
![]() |
![]() |
#646 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: Wejherowo
Stan: Niegrający
Imię: Retired narazie ;]
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Poziom: 41
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() elop, to z lootem to good pomysł ale z expieniem... n/c
![]() Ostatnio edytowany przez Malios_ - 18-07-2006 o 15:01. Powód: zonk |
![]() |
![]() |
#647 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na Emeryturze
Imię: Andy Bucol
Świat: Titania
Poziom: 87
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Te ziomek, a w domu wszyscy zdrowi ? to ze Ci sie up-date nie podoba nie znaczy ze jest do d**y ! 200 osob online na servach Hmm mysle ze na servach bedzie jeszce wiecej osob niz do tej pory, to bedzie, moim (i nie tylko moim!) zdaniem, up-date wszechczasow ! Koniec z botowaniem moi mili ... jezeli narzekacie na ten up-date to albo nie umiecie czytac ze zrozumieniem albo kochacie botowac ... ~Yours Buc~ Ostatnio edytowany przez Buc - 18-07-2006 o 15:13. |
|
![]() |
![]() |
#648 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sorcerer'Nynon
Gildia: Darknes
Świat: Thoria
Poziom: 27
Skille: xx/23
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() chbya wiadomo ze jak komus blokujesz stworka to jest to osoba zaufana ktora podzieli sie lootem
a to z obrazeniami ma zapobiec temu ze bijesz se potwora nawet sorkiem albo drutem i podlatuje ci noobek i zabiera ~chyba ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zniosl bym ten update gdyby bylo tak dodane do tego loot pomysla: przynajmniej by zrobili ze Ci co są w party mogą zbierac ten zasrany loot.
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sorcerer'Nynon
Gildia: Darknes
Świat: Thoria
Poziom: 27
Skille: xx/23
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() @up
no dobry pomysl ale raczej tak nie zrobia ;/ |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: POLSKA
|
![]() LOL OMFG AFFFFF!!!
Bloker króry dostaje najmniej expa na huntach (np.demony) podleci shooter a bloker nic nie bedzie mogl zrobic O.o ZERO mogli to inaczej wymyslic... Battle list?? to przegiecie! dostawac co 2 sek. od sorca z sd po 200+ to masakra. A dla palkow nic nie uleprzyli... tylko pogorszyli we wczesniejszych updatach ze spirami.... knightow tylko chyba zostawili w spokoju............ AGRRRRRRRRRRRRR
#652 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
![]() |
![]() Cytuj:
Szczerze popieram... Po prostu tacy jak cytuje "Level" nigdy zapewne nie mial większego lvl'a niż 50 i mu żal dupę ściska
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Profesja: Knight
Świat: Realny
Poziom: 999
Skille: dobre
Poziom mag.: 99
|
![]() fajnie Z Tym 10 Sek Bo Ja Przewaznie Solo Chodze Ale Ekipa Jak Lootem Bedzie Sie Dzielila
|
![]() |
![]() |
#654 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
![]() |
![]() Cytuj:
"up-tade wszechczasow" w glowie to ty nie masz pokolei napewno
![]() |
#655 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Warszawa
Świat: Galana
|
![]() Nie wiem jak wam ale mi wydaje sie ze umiejetnosci pvp to nie tylko aim,wiadomo niekiedy zdarza sie taka sytuacja ze trafisz SD=zabiles typa,nie trafisz ty padasz.Skill PvP to rowniesz samo poruszanie sie i dobra ocena sytuacji,przechytrzenie przeciwnika niespodziewany atak SD zamiast mozliwosci uzycia np. UHa ja to tak przynajmniej widze a wydaje mi sie ze pewne doswiadczenie mam w tej kwesti.
|
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Dobra dawajcie Testa zobaczymy jak to wyglada xD
#657 |
Użytkownik forum
|
![]() Ten update jak wejdzie w życie to bedzie wielka porażka dla Cipów.
Nie mówie tu o wszystkich zmianach, ale o celowaniu w battle list, stamina i hotkey. Celowanie w battle list -- teraz kazda postać magiczna niezalećnie od poziomu i doswiadczenia gracza ma 100% na hita z runa to nie jest ułatwienie gry tylko jej zepsucie. Wszystko co jest za łatwe szybko sie nudzi. Stamina -- To jest dla mnie totalna głupota! To, ze ja mam duzo czasu, to, że umiem szybko i dlugo expic, to, że w tej grze expienie sprawia mi największą przyjemność to jest MÓJ PRZYWILEJ. Dlaczego mam expic tyle samo czasu co newbie? Dlaczego mam kupic pacc na 3 miesiące, a expic tylko 1 pozostale dwa być wylogowanym? To, że w Tibie graja także dzieci i im rodzice nie pozwalaja spedzac tyle czasu przed komputerem to nie znaczy, ze wszyscy tak maja i ze wszystkim sie podoba odpoczywanie offline. Od kiedy to 10h expienia to bardzo duzo? No cóz teraz pewnie to bedzie duzo jak sobie przeanalizujesz ze 10h poexpisz a 20 musisz odpoczac;/ To bez sensu jezeli juz tak ma byc to niech bedze po rowno 10h exp 10h pausa. Hotkey -- prawie to samo co celowanie w battle list czyli popsucie calej zabawy tym co latami trenuja PVP. CIPy zamiast walczyc z boterami zamontowali wlasny i pewnie myslą ze to wspaniale rozwiazanie;/ Mam nadzieje ze ds sie z tym cos jeszcze zrobic zanim te zmiany zostana wprowadzone ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
#659 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
Nierozumiem ludzi ktorzy tu narzekaja. Nawet nie dlatego, ze IMO update zapowiada sie calkiem niezle, ale dlatego ze i tak wiekszosc z nich dalej bedzie grala. Co pol roku widze narzekania - jaki to update zly, SP, speary sie lamia, a teraz niepozwalaja nam expic 24h na dobe. I co z tego? I dalej wiekszosc gra. CipSoft nie zbankrutuje, o to sie nie bojcie, odejdziecie wy to przyjda inni, nikt sie wami przejmowac nie bedzie. Ach, i jeszcze jedno - tym ktorym przeszkadza ta "stamina" szczerze wspolczuje. Jak ktos gra codziennie po ponad 8 godzin w jakakolwiek gre, a juz szczegolnie w Tibie, to ja mu z calego serca wspolczuje. A jak twierdzisz ze majac PACCa przez to wlasnie go tracisz - nie kupuj. Kupujac PACCa zawierasz umowe z CipSoftem i to on dyktuje warunki, nie ty. |
|
![]() |
![]() |
#660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() yea przechodzimy coraz dalej tibie chyba już bardziej zjeb..... nie da się tak Cipsof brawo dla nich ze zrabali tibie której i tak juz nie da sie bardziej zrabac
![]()