![]() |
#641 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2003
|
![]() Nikt z DPFT mu paymenta nie fundowal raczej ale bez Polakow w DPFT (w tym i jego znajomych ktorzy go lubili + Luki ktory nie pozwalal na zabijanie nikogo i pozwolil Notopowi zaplacic) padlby na 100% i dalej bylby hunted - wystarczy przypomniec ze wtedy w DPFT byl Bedurion ktory Suy nie lubil jak malo kto no i inni mu podobni - gdyby tylko mogli niedlugo pozniej Sua znow bylby huntowany. I nie wkrecaj ze Polacy mu nie pomogli bo moze to wyglada jak jakis nacjonalizm z mojej strony ale nie liczac ich to w DPFT pozostaliby glownie Hiszpanie ktorzy co z Sua sie stanie mieli daleko gdzies a tylko i wylacznie od DPFT zalezalo czy on bedzie mogl grac czy nie. Kto wiec decydowal w tej sprawie to latwo nawet ty powinienes wywnioskowac.
Oczywiscie patrzac na to z zewnatrz moze sie wydawac ze Notop praktycznie nie walczac na wojnie i tak dostal za duzy payment, ale nie bylo innej mozliwosci na to zeby normalnie mogl grac na Arcani przy niektorych ludziach z DPFT ktorzy chetnie widzieli by go na rooku. Przedstawiac sie nie musze kto ma wiedziec ten wie, w kazdym razie ja wiem kim ty jestes i zbytnio sam nie masz sie czym pochwalic - ani razu w zadnej wojnie nie brales udzialu (chyba ze wszedles na chwile do 7K ale musialbys sie wyplacic bardzo szybko w takim razie), chara wybiles do 100 lvla i myslisz ze mozesz juz szpanowac, heh tak sie sklada ze cie kojarze (no chyba ze mi cos z pamiecia sie teraz stalo i cie skojarzylem z kims innym) bo w pewnym momencie posrednio ci dupe ratowalem namawiajac Ucka zeby ci odpuscil jak byles kolo mmm 65-70 lvla i wpakowales sie z Methem Zadim (?) w klopoty. Ah i one more thing - nie kopiuj commentow innych ludzi - to co masz teraz jesli dobrze pamietam mial na forum w przypisku Fary ![]() |
![]() |
|
![]() |
#642 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ps. a wogole pzredstaw sie bo neikojarze pozatym mowie po raz 50,niemieszac mnie w ta wojne niepomagam beach(bo mam powod) i dptf tez(tez mam powod)a przedewszustkim niemam neta i niegram bo stanie 6h i klepanie UH to niegra.i skoncz juz na moj temat uprzejmie prosze;]
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
#643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Arcania
|
![]() Nie przepadam za notop’em, ale naprawdę to już się robi nudne
Co wam żal dupę ściska ze się wypłacił? Jego sprawa i Gajowego a wam …. Do tego A tak btw ostatnio cos nikt nie pada xD |
![]() |
![]() |
#644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Spokojnie dzisiaj piatek czyli dluga noc przed nami
Ostatnio edytowany przez FUHRER - 12-01-2007 o 10:12. Powód: Bo taki mam kaprys |
![]() |
![]() |
#645 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Dobra skonczce nagonke na Notopa.Co byscie nie powiedzieli,on nie dolaczy,a nawet jakby dolaczyl,to pozytek niewielki;p
|
![]() |
![]() |
#646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Odbiegając od wojny na Arcanii
![]() http://www.tibia.com/community/?subt...&name=Shakerus Respect dla tego Pana, sami zobaczcie czemu;] |
![]() |
![]() |
#647 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#648 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
Lokacja: J-w
Imię: Kendzio Ziom
Poziom: 66
Poziom mag.: 55
|
![]() Siemka
Moze wiecie cos o ludziach ktorzy sa huntowani przez Beach podobno jest jakas lista ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik Forum
|
![]() yyyy... Tak
![]() Dpft xD nie no joke Wsumie jest war to raczej nie beda se pz nabijac na noobach xD bo Dpft czuwa i pewnie jest gotowe do massloga xD |
![]() |
![]() |
#652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Legnica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Armonos Oroth
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB
Poziom: 52
Skille: 78/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() No to niech sobie robią tego massloga , ja ide oglądać mode na sukces.
;P Ostatnio edytowany przez Armonos Oroth - 12-01-2007 o 16:54. |
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Boroth Flam
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends Of Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() Który to juz odcinek?
![]()
#655 |
Użytkownik forum
|
![]() Ta jest, a jezeli jestes polakiem(oczywiste) jakos 60lvl+ z rs'em to twoj nick znajduje sie na niej...(jak zreszta moj :S) Aro~ nic nie wie, a Hunter Steel mowi, ze to bullsh!t, tylko smie watpic w jego slowa.
|
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
Lokacja: J-w
Imię: Kendzio Ziom
Poziom: 66
Poziom mag.: 55
|
![]() to trzeba uwazac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2003
|
![]() Cytuj:
btw, MOŻE BYĆ I PO POLSKU... ZNAM PARĘ JĘZYKÓW, but im not in the mood so not today boy... /Dark |
|
![]() |
![]() |
#658 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
#659 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() Cytuj:
Co do ludzi huntowanych...to dpft trzyma kase z paymentow niech oni sie nimi martwia lol |
|
![]() |
![]() |
#660 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
coś długo zajęło ci poszukanie słówek w słowniku |
|
![]() |