|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#6622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Może ja mam złą kartkę graficzną albo już ślepnę ,ale czy ten ludzik przypadkiem nie jest purpurowy ? @Topic: Potrzebuję outfitu Summonera z eliksirkami u pasa (addon). Cały biały, wszystkie pozycje.
![]() |
#6625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @DK
No ok może być ten ludziś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6626 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2009
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zuy Knightcik
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Refugia
Poziom: 61
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Glodek - 08-07-2009 o 12:59. Powód: Ponawiam |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() @czuczu20
![]() Takie cosik? @Izerius ![]() Takie cosik? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
Stan: Niegrający
|
![]() O to właśnie chodziło
![]() Wielkie Dzięki.
![]() |
#6629 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Arashel
wielkie dzięki o to chodziło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2009
Lokacja: Bo Sanok to moje miasto!
![]() |
![]() Mam dziwne zamówienie, ale zawsze coś
![]() Miałem formata i cały arsenał jaki miałem na kompie mi znikł ;/ Mógłby ktoś podrzucić linka? Zaraz zaczniecie pisać pewnie ''A co, po stronie i na google szukać się nie chciało?'' Powiem tyle, że WSZYSTKIE linki wygasły (i tutaj, i na fakepomoc, i na protonixie... wszędzie ;/) Z góry dziękuje @Down Jak nie dajesz, to nie dajesz. Ja chcę mieć oddzielone trawy, ściany, dodatki, outy itd. bo tak mi jest poprostu lepiej wszystko robić gdy mam porozdzielane. A nie jak w Noxitu sprity są, ale albo są porozrzucane po wszystkich stronach, albo czasem skleić się nie da. Po co mam sklejać powiedzmy 8 spritów Demona, skoro jest jeden demon już gotowy? To, że ty żeby zrobić sobie fake'a, szukasz w noxitu 50 dni i masz posklejane, to twój problem
Strach jest ścieżką ku ciemnej stronie. Strach do gniewu prowadzi; gniew do nienawiści; nienawiść do cierpienia. Pamiętaj, skup się na „teraz”. Czuj, nie myśl. Zaufaj intuicji. Ostatnio edytowany przez Gallade - 09-07-2009 o 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6631 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie rozumiem ludzi, którzy używają arsenału. Połowa grafik jest nieoryginalna, napisana przez zupełnie innego i jest bez sensu. Najlepiej używać przeglądarki sprite'ów. No bo takiego konia kto se wymyślił?
![]() |
![]() |
#6632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2009
Lokacja: Bo Sanok to moje miasto!
![]() |
![]() Arsenał dał mi już Arashel jakąś godzinę temu, ale dzięki Thomson za chęci xd
![]() |
![]() |
#6633 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() OMG...
Czyli nie rozumiesz wszystkich z tego działu... Cytuj:
Tam jest wiele pięknych grafik o wiele lepszych do tych gówien które robią tera Cip'y(np. zbroje)... Nie kapuje sensu zadania po przecinku... Napisana? Przez kogoś innego? bez sensu? Cytuj:
On nie powstał do fake'ów, tylko do edycji pliku spr i podmieniania grafik itemków... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6635 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arsenał jest bardzo potrzebny gdyby nie on nie powstałby mój fake
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6638 |
Zbanowany
|
![]() Ja nie rozumiem zaś ludzi, którzy ściągają takie arsenały. Ja, gdy zaczynałem, miałem do dyspozycji tylko to, co wypakowywało pliki SPR do folderu - i szukaj tu wiatru w polu. I od tego się zaczynało
![]() O wiele lepiej, jest samemu go stworzyć, poukładać i posegregować. A Noxituu, naprawdę się przydaje. Nie psioczcie na wszystkie grafiki cipsoftu, bo sami ich używacie - Podłoża ( btw., z szumem można zrobić niezłe ), większość ścian i outfitów, to coś co używacie. |
![]() |
![]() |