![]() |
#6681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Żagań
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aurea
|
![]() GL chlopaki
zmieniam profesje i swiat a tak a propo hajdasa to prosze sie o nim nie wypowiadac jako o larusie bo larus jako postac na stan obecny prawie wszystko zawdziecza kruczkowi aha i jeszce jedno larus nie zminil strony poprostu stoi loyal wobec paru osob z inmates co do ktorych tez jestem "loyal" mimo ze sa w chwili obecnej po drugiej stronie barykady. dziwi mnie tylko jedno: osoby Ktore znacza bardzo duzo na tym servie nic nie sa w stanie zdzialac smieszy mnie to troche ale coz na to pradze sam nic nie zrobie poki co czekam na zmiane sytuacji bo w koncu sie zmieni adde dlugo nie wytrzyma w sojuszu a wtedy "ja" (ja jako osoba nie wypowiadam sie jako lider gdyz nim nie jestem nie bylem i nie mam zamiaru nim byc) wybaczam wszystkim. Tyle mam do powiedzienia! loyal only to RRL freinds. P.S tak na porzyszlosc zdefiniujcie pojecie loyal bo widze ze tu jest uzywane troche nie w takim sensie jakim powinno byc. rozroznijcie pojecia loyal to friend i loyal to guild bo to sa rozne pojecia a wy wszystko do jednego gówna pchacie
|
![]() |
#6682 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2007
Stan: Niegrający
Świat: Selena
Poziom: 109
|
![]() Cytuj:
@shaiboos Dokladnie ;D
Glory, Glory, Hallelujah, Biała Rasa Maszeruje ! http://www.lastfm.pl/user/dojasnejanielki Ostatnio edytowany przez Hasah - 08-05-2008 o 20:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6683 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 02 2008
Lokacja: Grudziądz
Imię: Elom tika
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dzieckoapdejtu
Świat: Aurejjja
Poziom: 123
Skille: 86/79
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Jak jesteś anonimowy to spie**alaj. btw ; żeby nie było offtopa, Elder ella ma bana na tydzień xDDDDDDDDDDDDD! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6684 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Warszawa
|
![]() @Hasah
jak gowno wiem to jak opisalem wlasciwie wszystkie powody naszego odejsca i dokladnie sytuacje jaka byla z larusem przez 2 lata? To ty gowno wiesz bo tu nawet nie grasz lamo i to tyle na twoj temat a dlaczego jechalem po larusie i raks uznal ze to kozaczenie to mozna zobaczyc jesli sie przeczyta ostatnie strony wiec mialem powody, z reszta to co pisalem o nim potwierdzilo kilka osob i nie tylko ja go zwyzywalem @elom nom siema na twoim miejscu bym juz wogle nic nie pisal choragiewko A to ze chcem byc anonimowy to moja sprawa, przynamniej nie wchodze i nie pisze glupot(no przyznaje moze tylko te ostatnie nie potrzebne wyzywanie larusa ale ponioslo mnie) jak reszta, np. hasah ktory od 100~ stron wlasciwie nic nie napisal konkretnego tylko zaczyna jakies inne tematy albo komentuje cos on czym nie ma pojecia i zadaje pytania a jesli tu nie gra to wogle czemu tu pisze ? ;o Ostatnio edytowany przez Issytarus - 08-05-2008 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Rzeszów
Imię: Arieswar sumo
Poziom: 153
|
![]() Ja powiem tyle Andrew aka Sting mozesz mowic co chcesz mozesz myslec co chcesz ale ja zawsze z Toba ze wzglegu na stare czasy a kto obrazi Raksa tego kurwa zniszcze i tak powiem.
In memory of Sting & Raks Ninja's Family ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6686 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2008
|
![]() Mmmm
![]() Nawiązując do temat Larus romar "Zdrajca" mm tu bym mógł lekko po polemizować na ten temat wiec zaczęło sie wszystko przez jedna osobę nie będę ukrywać ze nie lubię tego gościa Jest nim Skoki i niema zamiaru go obrażać insultowac bo nie mamy po 15 lat chyba nie wiem jak tam skoki ale nie jestem z typów co wyzywają sie na forum. Opuściłem was głownie z twojego powodu ponieważ włączył ci sie nieziemski kozak no mów jak uważasz ale dla mnie to co robiłeś to było kozaczenie "co to nie ja" ale olać to mówisz nie walczyłem mhhhhhhmm to jest twój błąd ja walczyłem dość sporo czasu w starej wojnie jak doszli do nas Soldek , Vesz etc , padałem zdobyłem parę fragow nieważne . Bylem nieaktywny prawda przyznam, w nowej wojnie nie brałem udziału ponieważ nie mailem neta itp itd poza tym Skoki jest coś takiego jak Rl life dziewczyna szkoła koledzy wyjście na piwo nie wiem czy ty wychodzisz ale może przydało by sie to tobie.Nie czytam często tego forum praktycznie wogule przeczytałem to ponieważ mój ziomek napisał mi ze Hajdi szaleje mm zgodzę sie z tym ale on ma swoje powody i ja swoje wytłumaczyłem mu co nieco. Cys~ Dołączając do Inmates "jak niektórzy mówią dupowłaz swe"Gdy pisałem Do Simona o inva dostałem go od reki mało tego ja bylem w inmates jak tylko wojna sie skończyła Oli dal mi inva od reki a wyszedłem z gildi bo wyrzucili mojego vodka Bro Czołga _/ hail Złotoryja squad xD Co do sojuszu z NS nie było mi nic wiadomo na ten temat. Chyba to wszystko co mam do powiedzenia ![]() Cum debita reverentia. Kruczek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6687 |
Użytkownik Forum
|
![]() 10 znakoooofffffff................................... ..........
Ostatnio edytowany przez Kakalaka222 - 08-05-2008 o 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2007
Lokacja: Dynów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Issytarus
Lokacja: Warszawa ponoś z "old FAGu" think now ![]() btw. a co z Rubym ?:d
02:11 Dynoviak [31]: armor 02:11 Dynoviak [31]: or you'll die 02:11 Lazard Ulan [20]: i m not armor JcB? Ostatnio edytowany przez Russ'el - 09-05-2008 o 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6689 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Lokacja: Dynów
Imię: Kojak Firefighter
Gildia: Fighting Alliance Group
Poziom: 189
Skille: 93/88
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6690 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Kruczek
Mi sie kozak wlaczyl? ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez skoki - 09-05-2008 o 09:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6691 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2008
|
![]() Przecież ja nie napisałem czy ty kogoś zdradziłeś czy nie, uważam ze jesteś 100% fagowcem lecz wtedy gdy ty sie wypłaciłeś potrzebowaliśmy ludzi ale pominąć to
Obaj dobrze wiemy ze sie po prostu nie lubimy ![]() ![]() No to już i tak niema znaczenia ale powiem jedno Aurea to Aurea z dnia na dzień co innego. Btw. Ludzie mowia ze ja zrdadzilem Sprostowanie do tego ,moim zdaniem to co zrobiłem było słuszne mi inmates w żaden sposób nie zawiniło dzięki nim moglem odrobić starty bo to oni pomogli nam w wojnie która to wynegocjował rutek i matek i postanowiłem im pomóc w wojnie. A ze Ns dołączyło do inmates jak już pisałem nie było mi o tym nic wiadomo dowiedziałem se o tym jak sie obudziłem któregoś tam dnia. Cum debita reverentia. Kruczek. Ostatnio edytowany przez Kruczek18 - 09-05-2008 o 10:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6692 |
Użytkownik Forum
|
![]() I moze to tak zostawmy bo noobstony zeruja na naszym konflikcie ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6693 |
Użytkownik Forum
|
![]() > > > P~~E~~A~~C~~E < < <
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6694 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6695 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
A co z Ivoire ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6696 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6697 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm to czy to oznacza że kończysz z Tibią czy grasz czymś ?
![]()
![]() |
![]() |
#6698 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Na nowy server nie licz za szybko.
![]() |
![]() |
#6700 |
Zbanowany