|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6701 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Świnoujscie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Qu'ink
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
![]() Niewiesz nic o mnie to się niewypowiadaj, jak juz zlapie kogoś to potem rozmawiam z nim i niehakuje niezabiram postaci opisuje mu potem co ma zrobić jak sie zabezpieczać, mam sporo takich osób, jeśli bedziesz chciał z nimi porozmawiać ;] to moge cię z nimi skontaktować<< zawsze oceniasz ? tak ludzi widać ograniczoną masz wyobraźnie i spaczone postrzeganie świata. I wsadz sobie ten dziecinny zal ;]
|
![]() |
|
![]() |
#6702 |
Użytkownik Forum
|
![]() kto sie z vision zadje i kto vision wychwala od hacka ginie lol
a niby vision takie dobre i uczciwe -.- a na Taifuna nazekalicie no to teraz zobaczycie czy bedzie lepie i teksty w stylu "free furora" "vision rulez" w upe sobie wsadzcie i zastanowcie kiedy bylo lepiej? Teraz nawet na tombach, hydrach nie da rady expic. Uwazac na wasze outfity i co mowicie np. "dusski lepsze" bo Imargam napisze ci HANTED OR "LE:ZYSZ KURWO"
#6703 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Świnoujscie
Imię: Qu'ink
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja za vision niezmieni podejścia do serwa i niezaporwadzi porządku to posypią się jak bombki w Czeczeni ;]
|
![]() |
![]() |
#6704 |
Użytkownik Forum
|
![]() W tibi zawsze były hacki, ale kiedy wojna się zaczeła to się to nasiliło :/ Jakoś słabo widze Furore z tyrania Vision...
Ostatnio znalazłem filmik, który to podsumowywuje ![]() http://vision.is.rubish.patrz.pl/ Propaganda to podstawa sukcesu. |
![]() |
![]() |
#6705 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
|
![]() |
![]() |
#6706 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#6707 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Bo ja już zliczyc tego nie moge ... ![]() Możesz miszczuniu powiedzieć co jest nie prawdą co napisałem? Oo Bo jak widze tylko wyzywać umiesz i pisać "gówno prawda" ... Mr. Allegrokupowaczisprzedawacz chyba sam się zdenerwował Oo Uniosłeś się tak UuUuUUuu! A ten bocik to może nie twój ![]() Powtórze, napisz mi qrwa co jest nie prawdą w tym co napisałem ![]() _ Tu coś z innej beczki: ![]() Ostatnio edytowany przez Kakaa - 15-04-2007 o 22:36. |
|
![]() |
#6708 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Duskiness
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Doon'Juan (Furora) 108 EK 7mgLvL <Hacked (Rooked)> Neanon (Furora) 95 MS 65mgLvL <Hacked (Rooked)> Dla Ziomów Szacunek, Dla Frajerów Pogarde! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Sign3d, KLimEK |
|
![]() |
![]() |
#6709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Typowo zajebista pogoda przez weekend byla
![]() Szkoda ze jutro do szkolyy ![]() Tzn nie liczac membersow Vision ktorzy pewnie expili caly weekend i jutro beda robic to samo ![]() No ale nie wazne normalni ludzie wiedza o czym mowie ![]() Expcie expcie bo warto faktycznie byc kims w tej grze ![]() Wysle wam kiedys zdjecia jak fajnie jest na dworze ![]()
#6710 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Nie można w zaden sposob kupowac/sprzedawac zadnej postaci - ty to zrobiles (Psyho Derco, Neanon, sprzedany - Lavaron) Nie mozna sharowac konta a ty to zrobiles - "koles czasami sie wbijal" a huj to GMa obchodzi shar jak huj ... Sam sie przyznales piesku ! Zal mi Ciebie =,( Kurwa Ima Jestes Senior załatw piździe bana ![]() |
|
![]() |
#6711 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Duskiness
|
![]() Cytuj:
Doon'Juan (Furora) 108 EK 7mgLvL <Hacked (Rooked)> Neanon (Furora) 95 MS 65mgLvL <Hacked (Rooked)> Dla Ziomów Szacunek, Dla Frajerów Pogarde! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Sign3d, KLimEK |
|
![]() |
![]() |
#6712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Przez te bluzgi, nie zauważyliśćie,..
Yenx, Saptus, Odin De'North, Blokers Ivan dołączyli do [guild]Vision[/guild] Btw, Saptusa widze 1 raz ;s
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
#6713 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Huuhuhuh x))) A moze Zwidek z tego forum ma cos do powiedzenia o wypowiedzi Zwidka z tibi Oo ? Btw, Could not find character Character Barles Karste does not exist. LOL ? Ostatnio edytowany przez Kakaa - 16-04-2007 o 12:04. |
|
![]() |
#6714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Łódź
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Kosmici go porwali. Nareszcie
![]() |
![]() |
![]() |
#6715 |
Użytkownik Forum
|
![]() ......lol?
11:30 You see an open door. It belongs to house 'Silver Street 3'. Barles Karste owns this house. raczej bug na tibia.com ;p
yoo Ostatnio edytowany przez Khazul - 16-04-2007 o 12:34. |
![]() |
![]() |
#6716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() Kononowicz zlikwiduje Vision a później Tibie. „Niech nie będzie niczego..” !
|
![]() |
![]() |
#6717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() no chyba tak ; p watpie zeby 139 ms wyparowal o tak sobie ;p
#6718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Barles Karste dostal Deleted chara
![]() w krótce wiecej info . .
#6719 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niewszyscy wiedza ale kazdy ban (oprocz banow za kupowanie domu) prowadzi do usunięcia konta : ) Pewnie dostal kolejnego bana za jakieś przewinienie i ADIOS ;p Nawet za głupie TP czy wypisywanie bzdur na forum przy drugim przewinieniu jest kasacja =/