![]() |
#6761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() ogolnie clannad powinien sie skonczyc na 1 sezonie, a after story to powinien jakis dlugi oav zrobiony... Dobrze ze after story skonczylem gdzies na 12 odcinku bodajze bo ogladajac to spalem praktycznie...
i czy nagisa ?? dokonczylbym ale nie wiem jak sie robi hide i nawet nie wiem jak zrobic sygnature zeby byl obrazek zamist linku ale urodzilem sie tempy @edit slyszalem ze higurashi wyszlo jakies dokonczenie ale nie wiem gdzie moge znalesc byle nie torrent ^^ Ostatnio edytowany przez milano8 - 20-02-2009 o 01:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6762 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja nie jestem tak krytycznie nastawiony do drugiej serio, chociaż uważam, że pierwsza była lepsza. No i druga seria Clannada na pewno nie jest zbędna. Propo, są jakieś informacje o trzeciej części, będzie? @ No i słyszałem o trzeciej części Higurashi dosyć dawno, zresztą przez długi czas nie interesowałem się/ nie czytałem informacji, no i często omijałem długie posty w temacie ; > Czy jest ta 3 część?
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 20-02-2009 o 01:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @milano
Hide robisz [.hide] i [./hide]. Bez kropek oczywiscie. Z Higurashi jest druga pelnowymiarowa seria bedaca uzupelnieniem pierwszej (Higurashi~ Rei) i jeden oddzielny OVA (bodajze Nekogoroshi-hen). Do tego w srode wychodzi pierwszy OVA z nadchodzacej serii OVA (Higurashi~ Rei). @Sam Trzecia seria? Jak jeszcze druga sie nie skonczyla? I co niby mialo sie w niej dziac? Ukryty tekst:
Poza tym, ja jednak uwazam druga serie za zbedna - to tak jakby byla seria pokazujaca Konate 20 lat pozniej. Ostatnio edytowany przez Grocix - 20-02-2009 o 01:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6764 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() huh duzo o tym higu~ nie spodziewalem sie a juz myslalem ze z tym skonczylem...
Clannad after story jest boring wg mnie ale ofc to moje zdanie.. Tak patrze na te rozne anime i dziewczyny z dziwnym kolorem wlosow daja ten klimat kazdemu anime przyklad: C.C dlatego mam ochote niektore takie Ukryty tekst:
Qrwa zapomnialem na ktorym odcinku kaze no stigma skonczylem ;s Te anime ma w sobie to cos z pokemonow az po shaman kinga ale i tak da sie obejrzec |
![]() |
![]() |
![]() |
#6765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Nic nie dostaniesz xd. Niestety będę musiał cię rozczarować...ale nie jesteś pierwszy.
![]() |
#6766 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() pairing frizz x kuma był pierwszy : / a połączyła ich miłość do shota..
@milano widać ze jesteś tu nowy XD a poszukaj sobie hentaiów >D
![]() |
![]() |
#6767 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() o nie nie nie to ja bylem 1 pedziem na tym forum, jeszcze zanim sie kuma pojawił!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6768 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zaraz sie okaze, ze polowa tematu woli chlopcow :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() no bo taka teraz moda >D
![]() |
![]() |
#6770 |
Fallen Angel
|
![]() Ja byłem na tym forum na długo zanim nauczyliście się klawiatur używać więc spokojnie chłopaki
![]() Wracając do tematu sequeli: Co do AS nie mam zdania z powodów poprzednio wymienionych, ale jeśli miałbym wybrać najbardziej ten, który mnie najbardziej rozczarował będzie to niestety ef - tale of melodies.
![]() |
#6771 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Gangrel (ha! w koncu sie nauczylem!)
Chodzilo tu chyba o obecnosc w tym temacie, a nie na calym forum : P Ja urzeduje tu od ubieglych wakacji, temat jest z 2007 r., takze najwiekszy staz ma tu zalozyciel - Corgar. Co do efa, jego jako sequel trudno traktowac, opowiada calkowicie inna historie. Ale prawda, pierwsza seria zdecydowanie lepsza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6772 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() no to nie wiem jak wy ale ja juz mialem post na 8 stronie xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6773 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja siedze tu dosc krotko ale wczesniej nie udzielalem sie w tym temacie bo zobaczylem ladny spam rayzy i grocixa mi.in, to sie odechcialo ze powiem...
Jednak przelatujac po stronach i czytajac rozne posty mr ilya~, to musialem zalozyc se noob chara i napisac cos z domniemanej ilyi aby stwierdzic czy to byla lubiana czy raczej nie lubiana osoba... I jednak wychodzi na to ze to drugie ^^... Ogolnie zalozylem ze japonce za polakami nie przepadaja... A dlaczego ? Oto moje argumenty: 1. Pewnego ladnego zimowego wieczoru postanowilem zadzwonic do japonek roznych poprzez skype, nikt nie odbieral mimo ze zmienilem se dane na hideki ryuuga (tak jedna z tozsamosci L), ale chyba wiekszosc spala bo u nich chyba inna strefa czasowa i pewnie bylo ledwo co rano, no to sie nie dziwie... 2. No i pare dni pozniej dzwoni do mnie jakas manuwa ze Szwecji i mowi ze pochodzi z Japonii ale przeprowadzila sie do Szwecji jakbyla mala... No to ok... Zaczalem pierd**** jej ze mam death note i ze oogolnie jestem takim Kirą i ze mam wlasniego shinigami, cos wierzyc sie jej nie chcialo jednak zbajerowalem ja dosyc i moze miala potem jakies watpliwosci. Oczywiscie rozmawailem z nia po angielsku uzywajac nieraz jakis tych zwrotow japonskich dla wiarygodnosci... Potem zaprosila mnie i kuzyna na konferencje, noi tam byli jej znajomi i zaczeli ze mna rozmawiac tak ogolnie, gdy powiedzialem ze w hooya ich zrobilem i ze z PL jestem zaczeli mnie wyzywac wiec juz skonczylem jako urazone biedne dziecko neo... Lecz sie nie dziwie, bo szwedzi jak to szwedzi sa pojebani... I ostatni argument: Dzwoni do mnie jakas czysto-krwista japonka, nawet w opisie swoje zdjecie dala to taka słodka ze tak powiem...Pierw na czacie rozmowa, noi zaczelo sie ze nie mam japonskiego zainstalowanego i mi kwadraciki wyskakuja a ja qrwa nie wiem co pisze, to powiedzialem jej zeby pisala tymi nie wiem jak sie u nich to nazywa ale chodzi mi o te slowa... To zaczela cos pisac, raz po angielsku, raz po japonsku.... Potem z kolega zapraszam ja do konferencji tam gadam se z kolesiem po angielsku i chyba bylo za szybko cos dla niej bo nic nie rozumiala no ale tam jebac... to na koniec powiedzialem ze jestesmy z polski to zaczela sie czesciej odzywac i sie tak pytac... Potem poszedlem spac, ale zanim to zrobilem napisalem ze przyjade do niej i sie z nia ozenie... Wczoraj patrze na skype a ona ze usunela mnie ze znajomych... Wiec chyba mnie nie lubi albo cos ;/ Dlatego mowie wam ze nie jestesmy raczej lubianym narodem w Azji ale ofc to moje argumenty tylko... Dobra praca nie jest zla, wiec ide zaniesc na Polski jako rozprawka ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6774 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
A co to ma k*rwa do rzeczy? Dzieki za opowiedzenie swoich przygod, godne ksiazki. A na polski to sie nadaje, w pierwszych klasach podstawowki : ) ---------------- A odnosnie rzeczywistego podejscia Japonczykow do gaijinow, znowu polece ksiazki Marcina Bruczkowskiego. Rzeczywiscie, momentami jest "trudno". Baa, zdarzaja sie nawet miejsca publiczne, do ktorych gaijinow nie wpuszczaja. Ale... who cares ![]() Ostatnio edytowany przez Grocix - 20-02-2009 o 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6775 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zly jestes na mnie ?
przepraszam chcialem napisac cos fajnego ;/ Juz stalem sie chyba najmniej lubiana osoba jak ilya~ ;/ @edit no okej... Ostatnio edytowany przez milano8 - 20-02-2009 o 11:48. Powód: Groxic jest zuy |
![]() |
![]() |
![]() |
#6776 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
To pisz tak, zeby twoje teksty dalo sie czytac. A Illye pobic nie tak latwo, to tylko ja jestem zuy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6777 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ukryty tekst:
OMG! To chyba najbardziej popieprzony post jaki widziałem na tym forum. I jeszcze te pokrętnie, żeby nie powiedzieć bez sensownie, posklejane zdania. milano8 teraz sie nie obraź, Jakbym gadał z typem jak ty, jeszcze w takim języku, sam bym cię usunął ze znajomych/zwyzywał. Strasznie mnie w*****a jak ktoś zadaje to pytanie. Ale ile masz lat? Albo powiedz przynajmniej z jakiej planety jesteś, chyba że to dys....[cośtam] to zwracam honor i przepraszam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6778 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Kuma
D*pa, a nie dyscostam. Musi sie po prostu nauczyc pisac. I bedzie OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6779 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tyle co ty ze ci powiem. Nie mam dys~, ale tak pisze sam nie wiem dlaczego, moze zbytnio sie nie zastanawiam bo mi sie nie chce... Bede staral sie wyrazniej czytelniej bardziej do zrozumienia pisac.
Jestem z planety Mechow, gdzie oni sprawuja tam wladze jakze bardzo okrutna i nikczemna, ale jakos sobie daje rade. Juz sie balem ze nikt nie zapyta @edit ajm gonna to studi bikos dej dont noł łot i wrote on dys forum @edit2 tak na serio to robie 2 rzeczy naraz, pisze i ucze sie na historie noi tak zrycie wychodzi sorka... Error error my main brain destroyed errorrrrrrrrr Ostatnio edytowany przez milano8 - 20-02-2009 o 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6780 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
To ty jesteś mechem? Może masz uszkodzony procesor albo coś w tym stylu. A władze da sie zmienić ; ). @edit Nom musisz. Im szybciej tym lepiej