![]() |
#661 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Cytuj:
@Edit A to? /link/ Nie będzie World of Warcraft 2 \link\ Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 28-12-2007 o 18:34. |
|
![]() |
|
![]() |
#663 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#665 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Z tymi dodatkami niech tez nie przesadzają. Jakoś nie widzę na mojej półce kolekcji ala'The Sims.
|
![]() |
![]() |
#667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Blizzard niedawno miał fuzję z Activision
![]() Chodzą pogłoski, że pracuje nad projektem nowego MMO, ale jakiego-nie powiedziano ![]() Takie jedynie nazwy chodzą po głowie(wyczytane w czasopismach): Starcraft MMO, Starcraft: Ghost MMO, Diablo MMO, Jak również słychać pogłoski(ale to najmniej prawdopodobne) o tworzeniu całkowicie nowego MMO, niezwiązanego z żadną z dotychczasowych gier. Czas pokaże... |
![]() |
![]() |
#668 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zresztą co się martwimy? W końcu to Blizzard :D
![]() |
#669 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myślisz ,że blizzard to jakaś korporacja z innej planety?? Chciałbym żeby coś zjebała i cały internet by ich bluzgał
![]() żeby to była jakaś porażka w stylu tibi same dzieci tele 2 to by w telexpresie co dziennie piszczeli ,że ktoś kogoś zabił ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W Dupie
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lubie Pierogi
Świat: Woooot ??
Poziom: 246
Skille: 120
Poziom mag.: 22
|
![]() W wowie była sytuacja że jakaś japonka wywróciła się przed kompem bo nic nie jadła i nie piła tylko grala
![]() ![]()
#671 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() A ja chciałbym żeby cały świat dowiedział się o twoich głupich postach, żeby cię gnoili, wyśmiewali itp.... Albo nie bo jeszcze wyskoczysz przez okno :<
|
![]() |
![]() |
#672 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Sytuacja miala miejsce w Korei albo Chinach (80%, ze Korea) ale na 100% nie byla to japonka. To nie jedyny przypadek, ostatnio na onecie czytalem, ze jakis 14'latek podpalil swojego kolege(?) z klasy bo myslal, ze jest fajermagiem. W sądzie wytłumaczył się, że to przez WoW. To i tak nic ostatnio w TV był dokument na temat świata elektronicznej rozrywki w Korei/Chinach. Ten dokument był masakryczny xd (Co w nim było nie chce mi się już pisać. Oglądał ktoś to wie). Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 29-12-2007 o 19:50. |
|
![]() |
![]() |
#673 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() widziałeś reklamę Sprite?? |
|
![]() |
![]() |
#674 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wracając drogą powrotną aby ukończyć questa moja elfica zastała niezłą rzeźnię. Jakiś krasnolud plądrował wszystko i wszystkich, niezła jazda. Czy jest możliwość przedostania się na inny kontynent gdzie stacjonują alianci?
![]() O to moja super wypaśna elfica : ) z 16 lvlem. ![]() A tu dzielnie leję sobie nietoperki. ![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Mam pytanie ludzie... na jakich servach gracie (nie prywatnych)?? bo zaczynam i nie wiem gdzie isc
![]()
#677 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() nie idz na burning legion ani na burning blade, Jezeli chcesz grac ally ic na Ravenholdt a jezeli horda to na Mealstorm. Gram na obu i wiem jakei sa tam ekipy itd
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#678 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() a jakie to sa servy? pvp czy co? i czemu nie isc na legiony?
#679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() sa zanoobione polakami. Reszta to servery rppvp(raven) oraz pvp(meal)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#680 |
Użytkownik Forum
|
![]() Scarship Legion. Czy jakoś tak, jak grałem na trialu od kumpla to grałem właśnie tam. Świetny serwer RPPVP.