![]() |
#661 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rekord chyba tego forum
![]() 700 postów w niecałe 20h w jednym temacie ![]() Super ![]() Co do wyrównania to mi się zrobił niesamowity mętlik w głowie, ciekawe co powie na to MDW czy EO ![]() Idę trenować mojego knighta ![]() |
![]() |
|
![]() |
#662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Dla PACC będzie dużo dodanych rzeczy, może ale to powtarzam może dadzą po 2 nowe czary dla FACC, więc nic tylko PACC kupować.
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: obecnie nigdzie
Imię: Squint Zebra
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ex-Daramaniacs
Świat: Astera
Poziom: 102
Skille: fish100
Poziom mag.: 74
|
![]() nie doczytałem, nie będzie mógł walczyć broniami dwuręcznymi
a tobie chłopczyku chce przypomnieć ze przed wprowadzeniem różdżek i rodów każdy sorc i drut latał z mieczykiem albo innym badziewiem i co najgorsze musiał tego używać (ja akurat to lubiłem) |
![]() |
![]() |
#664 | |
Guest
|
![]() Wszyscy magowie placza ze beda po 40 z visa walic a przewaznie maja po okolo 50 lvlu a tu wyraznie jak byk pisze:
Cytuj:
|
|
![]() |
#665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Racja. Mimo to niekiedy widzialem jak sorc czy druid siedzial sobie na rotach czy dwarfach zabijajac je z warhammera i jednoczesnie zbierajac soule, kase, jedzenie i robiac runki.
|
![]() |
![]() |
#666 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: Jedlicze/Krosno
Imię: Redraic
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gloomy Dreams
Świat: Candia
Poziom: 49
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() ja zazdroszcze knightom bo te bronie zajebiscie wyglądają ^^^ szkoda, że będę mógł je tylko w domq trzymać =P
#667 |
Guest
|
![]() Więc tak w tibii jestem druiden na samerze i sorcem na emperze... moim zdaniem wiosenna aktualizacja jest bez sensu ponieważ pogorsza 2 profesje które odnosza najwieksze sukcesy, np: Mateusz Dragon Wielki przeciez on jest druidem napewno mu sie to nie spodoba mysle tez ze bedzaie coraz mniej druidów i sorcererow, ponieważ nie bedzie im latwo grać i nie bedą mieli z tego przyjemności a to sie liczy dobra zabawa, a co za tym idzie ze ich nie bedzie po pierwsze: bedzie coraz mniej run do kupowania. Po drugie nie bedzie uh makerów czy uherów i hydra hunt nie bedzie taki prosty czy jakies inne polowania... Na tym chyba skończe, lez gdybym chcial mógłbym pisac i pisać... Prosze zróbcie chociaż jakieś czary dla druta i sorca. Nie pogarszajcie ich. Proszeo pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Użytkownik Forum
|
![]() mości Derolu
"wieśniacko" powiadasz ? może i wieśniacko, ale wg mnie narzucanie z góry zakazu używania broni to idiotyzm, tworzenie swojego własnego sposobu gry to jest właśnie plus rpg a nie to że każdy char z danej profesji wygląda tak samo, używa tego samego i robi to samo jeśli mam takie halo że chcę sobie w wolnej chwili pofistować albo pobić szczura warhammerem, to zabranianie mi tego to jest oględnie mówiąc "żenujące" -------------------- Daramaniacs Rox !!! |
![]() |
![]() |
#669 |
Użytkownik Forum
|
![]() To oznacza ze mag odczuje różnice z visa dopiero od 70-80 lvl?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Guest
|
![]() ZAMKNIJCIE TEN TEMAT DO NICZEGO NIE PROWADZI TYLKO DO KLOTNI 13 LETNICH SORCOW WYZYWAJACYCH INNYCH !!! bo teraz zeby cos osiagnac beda musieli sie wysilic zeby cos osiagnac ! do tej pory wzieli rozdzki i jazda ! aby wyzszy lvl
![]() ![]() ![]() I NAPRAWDE ZAMKNIJCIE TEN TEMAT JUZ !!!! NIC ZNIEGO NIE BEDZIE OPROCZ KLOTNI I SPOROW !!! |
![]() |
![]() |
#671 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
|
![]() |
![]() |
#672 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Luminera
Poziom: 65
Skille: 82/42
Poziom mag.: 17
|
![]() Mam pytanie kiedy dokładnie będzie ten Uptade ??
![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() a jak teraz wam odbieraja to czego nie przemysleli to wy placzecie ![]() nie pasuje ci to rb knighta i zacznij nim skilowac ![]() |
|
![]() |
![]() |
#674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja się zastanawiam jak teraz Knight, Druid lub Sorcerer zrobią anni...
|
![]() |
![]() |
#675 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Mniej wiecej od tego momentu zaczyna sie ludziom rozjezdzac mlvl z levelem, konczy sie na tym, ze w pewnym momencie level jest 2-3x wiekszy od mlvl i stad ta roznica o ktorej tyle sie pisze.
#676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehhh Derol - więcej fantazji !!! Tbia to nie jest mordęga.
|
![]() |
![]() |
#678 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Pelplin
Imię: Ancient Knight'Master
Profesja: Knight
Świat: Lucera
|
![]() M.I.O.D.Z.I.O brak slow moze teraz w top 20 expa w calej tibii nie bedzie 0 knightow i 0 palkow oj przepraszam pominolem jednego knighta maniaka (hail sero \o/) ktory wbil 5,8 kk expa w jeden dzien i pewnie mial takiego waste ze bym na jego miejscu sie zalamal xD ale teraz nie ma bata
Total has joined the party xD czas powymiatac starym kiną xD |
![]() |
![]() |
#679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
|
![]() Rycki wybierajac ta postac wiedzieli na co sie decyduja
Expi sie nimi latwo ale wolno ;p Ja mam Maga na 100lvlu ledwo wyrabiam z kasa a co dopiero jak bede bic mniej Tak naprawde to dobrze ze wprowadzaja nowe bronie dla ryckow ale niech niezmniejszaja sily magicznej cala ta gra zaczyna sie robic nawet pod wzgledem grafiki jak "flyff" |
![]() |
![]() |
#680 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Świat: Premia
|
![]() Takie pytanie do kilku/kilkunastu osob w tym temacie: Gdzie wy widzicie te "nowe rozdzki w pierwszym poscie"?