![]() |
#661 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mi bardziej pasuje jako Mordimer Madderdin!
P.S. Zgrywam cala mange DN na iPoda, w png, 2634 zdjec... :/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() eww... wszystkie te nowe itemy wygladają jak po pimp my ride , wogule 0 stylu. Stare dobre MPA i C-set wygladają de best , i tego nalerzy się trzymać.
Nie że mnie niestać ... wkońcu niegrałem w tibia , a tera se zrobiłem pk chara ( 18 pal jak narazie ). Dobra koniec o tibi , bo jest Fee... Grajcie lepiej w Flyff'a , the best anime-looking-alike game Eva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() nie łatwiej żebyś obejrzał wersje anime? lub kupił tomy -.-?
@up Maple story rządzi! też ma fajny anime'owy styl ![]()
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 22-06-2008 o 11:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Anime obejrzalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Użytkownik Forum
|
![]() a gdzie sie udajesz?
niema to jak manga na wakacje ^^,tylko czemu "Podróżnik z tundry" [czy jakoś tak] będzie dopiero po wakacjach wydany T-T? [one-shot]
![]() |
![]() |
#666 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak nawiasowo zapytałem , ale gra/grał ktoś moze w flyff'a ?
Jak nie to zachecam , bardzo przyjemna gra , wróce na swojego kompa to zrobie skrina swojej postaci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Użytkownik Forum
|
![]() obejrzałem najnowszy odc. Soul'a i widać ze akcja sie rozkręca ,fajny odc. dużo tsubaki było..
![]() |
![]() |
#668 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Premiera kolejnego odcinka, jutro
![]() A wyjezdzam w gory, swieze powietrze, ladne widoki i manga! :C |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fav. OP/ED :
Opening Soul Eater Opening Blood Lagoon Opening Kannazuki no Miko ( tego akurat na youtube jest low qual , jakby się ściągneło brzy mi o wiele lepiej. ) A tu mój 1v1 Knight w flyffie : http://i305.photobucket.com/albums/n...x_06/Meine.jpg btw , znacie jakieś mangi które są rysowane tak jak Ichigo 100% , To-Love-Ru albo Pretty Face? Nielubie mang czytać które są rysowane w innym stylu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Jak chodzi o mangowe gierki mmorpg polecam Scions of fate. Fly~ przy tym smierdzi. (zeby nie bylo gralem w oby 2 tytuly okolo miesiac po 2 godzinki dziennie wiec zdazylem porownac. Scions jest free jak by kto pytal a temat o gierce jest w dziale rpg.
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." Ostatnio edytowany przez Hazuma - 22-06-2008 o 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Edit niegrałem w tego scions of fate , ale na youtube wygląda dość żmudnie , i bije się levele poto żeby inaczej atakować? ... nie kapie... ogólnie to flyff milszy dla oka raczej ... No ale porównajcie : http://www.youtube.com/watch?v=3VMbm7sclPU http://www.youtube.com/watch?v=nRJNm608Ckw Ogólnie to każda gra może wydawać się fajna tak długo jak gra się z kolegami no nie. Ostatnio edytowany przez Illya_von_Einzbern - 22-06-2008 o 13:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Czytam poraz 103912083091283128039218309120129 mangi Dragon Balla, oraz ogladalem wszystkie serie, filmowki oraz odcinki Naruto ;p
![]() |
#673 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() @shau
chyba pomyliles tematy xDDDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Addon ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=dHh1d...eature=related 2:21 Best ;p Spokojnie moge odrzucic serafuku na rzecz tych outfitow 1!!!one Ale nie powiem flyf~ tez ma to cos w sobie ;p I na koniec taki trailerek w stylu anime http://www.youtube.com/watch?v=mBtop...eature=related
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." Ostatnio edytowany przez Hazuma - 22-06-2008 o 15:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm slyszal moze ktos o Trickstar ?? to jest dopiero mangowy klimat dzis zaczynam sciagac
Up - Mizerny ten plan heheh ;p No i dzis dokoncze ELfen lied nie powiem bardzo mi sie podoba.
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." Ostatnio edytowany przez Hazuma - 22-06-2008 o 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Użytkownik Forum
|
![]() No niewiem czy taki mizerny , słyszałem że Grocix i Ditto zaczeli grać w flyffa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() od kogo? :<
@down na otsach <<<7.8 jest bug na niesmiertelnosc na kazdym expowisku praktycznie ^^ Ostatnio edytowany przez Ditto - 22-06-2008 o 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() flyf jest tak zabugowany jak nie jeden ots na tibi .... tyle co mam do powiedzenia heh
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |