![]() |
#661 |
Użytkownik Forum
|
![]() Małpa Pacz
Soul Eater za duży a cienie Heartless są do dupy, wiem co mówę, gramy w ta samą grę. A Moc Riku nie wygląda za dobrze, zagraj lepiej do końca w 1 lub CoM (na GBA, emulatory rox) i zrób Riku Replica. Hawajsca spódniczka roxior! xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Eeeee tyle ze ja nie sugerowalem sie tymi efektami z gry (no poza ta aura heartlesow)... Pozatym zrob Soul Eatera mniejszego. Ja zrobilem takiego bo z mniejszym wygladalby kijowo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2008
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szczurkersi
Świat: Azura
Poziom: 5
Skille: 10/13
![]() |
![]() Mam takie małe pytanie: czy gdybym użył tego do fake'a, to bardzo mocno mnie zjedziecie?
![]() @down też racja ;\ Ostatnio edytowany przez Mr.Pszczola - 11-11-2008 o 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Użytkownik Forum
|
![]() AHahahgasghasahshgadhgahgdhdsasdhasfaygfgerfgeugu.
Nie no. Z krzesła spadłem. A tak serio, to już prędzej to Cię rozjedzie niż my :3
![]() |
#665 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mr.Pszczola
A mi się podoba ![]() Chociaż ta studnia tam nie pasuje to ogólnie fajnie to wygląda Xd
![]() |
#666 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
|
![]() Tak, jak Sezu. Mi sie ten wózek podoba, tylko wypieprz tą studnię, popraw klapę, bo brzydka i będzie super. : D
@down Nie pierd*l, dzieciaku, bo mnie takie brednie do szału doprowadzają. =.= Ostatnio edytowany przez Glannath - 12-11-2008 o 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
|
![]() A ja się nie będę podlizywał jak Glannath i powiem ze mi się nie podoba niewiem czemu może gdybyś przemalował na jednolity kolor to moze i by sie podobalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Wóz roxi.
P.s. Ave Satan!
![]() |
#669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Pszczoła@
A co to jest? Bo jeśli moi poprzednicy zgadli to ten wóz opancerzony: -jest drewniany (?) -ma gigantyczny komin (czy co to jest ) -widziałem o wiele gorsze rzeczy. Oj, tak.
![]() |
#670 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moj 1st gif.
![]() Niewiem tylko czemu grafiki wygladaja tutaj tak nieladnie ;< @down W Easy Gif Animator to robilem. Podczas robienia all bylo ok, dopiero po zapisaniu sie tak zpitolilo ;/ Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 12-11-2008 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
|
![]() @up
Mi się podoba ale: -zawolno biegnie, mogles dac wiecej krokow i szybciej lub poprostu szybciej -rękami macha szybko i tak chyba powinno byc. Oglnie nawet fajnie. Wogóle nietylko u ciebie cos z grafiką, na tym forum cos sie stalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra wywalilem EGA i zainstaluje Coffee Gif Animator. Moze sie uda, albo pobawie sie z formatem zdjec...
@edit Sry za maly offtop ;< @down Pod kazdym gimpem? Czy tylko tym najnowszym? I pozatym czy jakosc gifu jest dobra czy wyszla by tak samo jak ten moj? Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 12-11-2008 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Najlepszy jest gimp - oszczędzasz i czas i nerwy. (i miejsce na dysku)
jak chcesz to każda kolejna klatka animacji może mieć jakość identyczną jak BMP ;] daj mi tło i 2 kolesi to pokaże Ci prymitywną animacje-walkę zrobioną w gimpie ;] Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 13-11-2008 o 19:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Pro Chidori
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 23
Skille: Sła/be
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Pacz ,Fajne
![]()
![]() |
#676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
|
![]() Raczej tego nie zobaczymy -.-
@edit Jeśli chodzi o mój post to Didek dał coś takiego: c:\documents and Settings\ewa\obrazy\mag.bmp Ostatnio edytowany przez Devus_ - 13-11-2008 o 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój 5 gifek:
![]() W całości robiony w GIMPie. Może się trochę ładować, więc czekajcie cierpliwie xd @edit: To miganie to piorun >_> W podglądzie było trochę wolniejsze = lepsze...
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 15-11-2008 o 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() @up
Jeżeli to białe to miała być błyskawica to mi sie nie podoba, bo dałeś po prostu biały ekran. Mogłes dać rozjaśnioną tą lokacje zamiast białej "kartki" :/ A deszczyk nawet fajny. @edit: Szybkośc jest dobra tylko ten piorun/błyskawica... ;/
Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 15-11-2008 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm deszcz ladnie wykonany. Ten blysk moze malo orginalny ale jest ok. Brakuje mi jeszcze jakiejs kaluzy czy cos. Fajnie by wygladala calosc gdyby jeszcze byly te kaluze a na nich spadajacy deszcz ktory tworzy okregi
![]() |
![]() |
![]() |