Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-01-2008, 20:49   #661
Rinatur^
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Toruń

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rinatur
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 83
Skille: 83
Poziom mag.: 17
Domyślny

A no jest i ciesze sie ze Ty wyjasniasz to na spokojnie w porownaniu do Lavio ktory odrazu mnie hunci za pisanie na forum.
Rinatur^ jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-01-2008, 20:54   #662
Lavi0
Użytkownik Forum

Lavi0's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo

Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Domyślny

@Rin~

Powiedziałem że jesteś hunted? Powiedziałem że bacznie zinterpretowałem Twoją wypowiedź. Get a life kido.
Lavi0 jest offline  
stary 28-01-2008, 21:07   #663
Aphydioon
Użytkownik Forum

Aphydioon's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2008
Lokacja: Stalowa Wola

Gildia: Rise
Domyślny

Lavio sie nam rozbrykał xddd <3
stary 28-01-2008, 21:38   #664
Car-los
Użytkownik Forum

Car-los's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lavi0 Pokaż post
@Vicek

Powiedz skąd taki pomysł na Aurere? A czemu nie Xerena? Albo Titania? Albo Antica? Bo mnie to po prostu bawi, kto wam takich bajek naopowiadał i wy to łyknęliście jak wam podano.
Hmm no to ciekawe, ze Aurea wam nie pomaga to jak to sie dzieje ze zawsze jak kopengi zaczely pekowac to oath bylo pierwsze do wybijania ich, a teraz ?

Loguje w ank patrze a tam sobie stoi Keri Inferno z kopengasami poza pztem i sobie spokojnie gadaja i sie nie bija, hmm dziwne Nagle kopengasy sa free ?
Car-los jest offline  
stary 28-01-2008, 21:53   #665
Victeron
Zbanowany

Data dołączenia: 26 03 2007

Imię: Victeron
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
Domyślny

W wojnie jak była Royal Navy jeszcze to Russel huntowal Vildingena , Sollego~ itp to na drugi dzień wojny Russel napisał posta że są free i juz mu pomagali Dziwne co ? Powiem krótko Russel sie przewiózł bo myślał że to bedzie kolejna wojna co po tygodniu się skończy i kase za paymenty skasuje a tu widać lipa .... Wcale nie mówię że wygrywamy wojnę ale walczymy i nie mam zamiaru się poddać. Nie walczę dla siebie tylko za ludzi co niesłusznie zostali zabici czy tez wyrzucani z respów przez Oath. Co do tych plotek że na naszych postać gra ktoś inny to moge powiedzieć tylko że ja gram już osobiście na Victeronie i na innych postaciach też grają prawowici właściciele. Bo zaraz z tego wyjdzie tu że ja wojnę zacząłem.
Victeron jest offline  
stary 28-01-2008, 22:04   #666
Volshio
Użytkownik Forum

Volshio's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice

Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
Domyślny

ktos tam pisal ze Rise nie chce wyjsc na OB bo sie boja bo cos tam itd...
a poco maja wychodzic na OB
zrobia kilka snejkow na ludzi ktorzy expia z Eter~ i niektorzy moze nawet wszyscy przestana wychodzic z PZ nie beda juz expic wtedy Rise sie rozwinie zacznie wychodzic i expic na wieksza skale... a potem co? na odwrot xD

takie jest tylko moje zdanie

@
Fureyka

to jest aluzja do mnie ? xD

Siemianowice Śląskie - To Miasto Jest Nasze
Ruch Chorzów

Ostatnio edytowany przez Volshio - 28-01-2008 o 22:18.
Volshio jest offline  
stary 28-01-2008, 22:11   #667
Fureyka
Chica mala

Fureyka's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España

Domyślny

Nie czytalam forum 2 czy 3 dni i dzisiaj do oblookania mialam 4 strony.
Wszystko sie powtarza, sie powtarza, sie powtarza...
4 strony, ze Rise nie wyjdzie na ob. Okey wszyscy na tym forum to rozumieja. Nie musicie tysiac razy powtarzac wypowiedzi Kafara, Tenshiego czy kogos tam.
Mozecie przestac? Nie ? Sorry za moja niepotrzebna uwage :$
Fureyka jest offline  
stary 28-01-2008, 22:20   #668
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez De'Leash Pokaż post
@Kafar~

Nie gram na tym serverze tylko czytam sobie forum ,ponieważ od dawna lubię ten świat.Zwykle nie piszę na innych forach niż mojego świata.

Ale.

Twierdzisz ,że Oath nie ma pvp etc.No w końcu prawda wygrali wojnę i panowanie nad serverem.To ,że teraz zaczynacie powoli wygrywac nie oznacza ,iż oni sie poddadzą i to WY będziecie wyznaczali zasady.Jeśli jesteś taki Kozak to czemu pod twoim dowództwem nie wygraliście tej wojny wcześniej(może zacząłeś grac potem-nie wiem).
I nie chcę się z Tobą kłócić-co jak co-szanuję cię chociażby za to ,że sie im przeciwstawiłeś.A i co do Saweha ,weź pod uwagę ile on się nawalczył na Titanii(w sumie to nadal jest w wojnie).To ,że po tym update totalnie styrali pallów i knightów to już nie jego wina.Raczej już tu nie napiszę więc nie musicie pisać postów w stylu "idź i wracaj na swój server!!!".No chyba żeby pogadać z Kafarkiem.
Nie powiedzialem ze cale Oath/Eteri~ ma slabe pvp tylko ,ze wiekszosc ich graczy ma takie same albo nawet gorsze pvp od polowy ludzi z naszej gildi.Sawehem gra teraz Halunke.I nigdy nie napisalem "idź i wracaj na swój server" wiec cos Ci sie pomylilo.Ogolnie staram sie wypowiwadac kulturalnie i kilka razy sie tylko lekko unioslem

Cytuj:
Wykończą nas pojedyńczo?
A padł ktoś istotny?
No chyba nie.
Skoro oni bedą zabijać jedną osobę co pare dni... myślisz, że stwierdzimy... 'o fuck musimy zapłacić, bo może za 2 miechy przyjdzie moja kolej na dead
Jedna osobe co pare dni? W ciagu tych 5 dni zabilismy 7 waszych.Mysle ,ze to niezly wynik

@Apropo OB
Jak kiedys powiedzial Torax "Sanke ataki to dobra taktyka"
Na OB nie wyjdziemy poniewaz w gildi nie kazdy jest hummm... (Dobrym ,doswiadczonym graczem) i nie chcemy by ludzie w wypadku gdybysmy przegrali battle sie zalamali.Tacy ludzie jak Ja,Shejq,Vic,Tenshin,Nirek,Tsuna~ (i kilku innych)sie nie zalamia ,kupimy sobie blessy i mozemy jechac dalej z tym koksem ale jest tez duzo osob ktorzy moga sie zalamac ,a wiec nie mozemy podejmowac tak pochopnych decyzji i wyjsc sobie nagle na OB bo wy tak chcecie Bo juz za duzo takich bledow popelnilismy we wczesniejszych wojnach.

Skonczcie juz gadac o tym OB .Wszystko wyjasnilem ,a wiec nie ma juz co o tym dyskutowac.

@Apropo zabijania "plotkow"
Zabijamy ich bo tylko oni sa na tyle glupi zeby wyjsc ze statku ^^ I z takich "Plotkow" sklada sie wiekszosc waszej gildi (tak samo jak naszej) i bez nich nie zrobicie nic (tak samo jak my ) A tacy ludzie szybko sie zalamuja i placa ,a to nas wzmacnia bo mamy wiecej papy ,rosna nam morale ,was jest mniej i inni zaczynaja myslec o placeniu.

@offtopic
Dalolo uspili ludzie z kopengi

Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 28-01-2008 o 22:28.
Kafffffar jest offline  
stary 28-01-2008, 22:20   #669
MatiStw
Zbanowany

Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka

Stan: Zbanowany
Gildia: K@r@
Domyślny

Dalolo
Jan 28 2008, 21:22:06 CET Killed at Level 67 by Neik Del'Lome and by Myra Blan

MatiStw jest offline  
stary 28-01-2008, 22:59   #670
Aphydioon
Użytkownik Forum

Aphydioon's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2008
Lokacja: Stalowa Wola

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fureyka Pokaż post
Nie czytalam forum 2 czy 3 dni i dzisiaj do oblookania mialam 4 strony.
Wszystko sie powtarza, sie powtarza, sie powtarza...
4 strony, ze Rise nie wyjdzie na ob. Okey wszyscy na tym forum to rozumieja. Nie musicie tysiac razy powtarzac wypowiedzi Kafara, Tenshiego czy kogos tam.
Mozecie przestac? Nie ? Sorry za moja niepotrzebna uwage :$
Jeśli to była niepotrzebna uwaga to po co ją pisałaś(eś) ? xddd
stary 28-01-2008, 23:18   #671
Lavi0
Użytkownik Forum

Lavi0's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo

Imię: Lavio Cold
Gildia: Flow
Domyślny

@Kafar

To tak zabrzmiało, jakbyście byli świadomi że w OB dostaniecie.
Morale macie niezłe.

@Carlos

Nie zabijaliśmy ich do czasu póki nie tkną nikogo od nas. I zabili dziś Dalolo, ale nie mogliśmy od razu ruszczyć, bo staliśmy na Okolnir. Większość z nich straciła pz, ale ubiliśmy tylko Myra Blan. Za nich weźmiemy się w swoim czasie.

Ostatnio edytowany przez Lavi0 - 28-01-2008 o 23:22.
Lavi0 jest offline  
stary 28-01-2008, 23:32   #672
HardClan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Car-los Pokaż post
Hmm no to ciekawe, ze Aurea wam nie pomaga to jak to sie dzieje ze zawsze jak kopengi zaczely pekowac to oath bylo pierwsze do wybijania ich, a teraz ?

Loguje w ank patrze a tam sobie stoi Keri Inferno z kopengasami poza pztem i sobie spokojnie gadaja i sie nie bija, hmm dziwne Nagle kopengasy sa free ?

Logicznie rzecz biorąc....
Tłumacze Ci tak jak tłumaczy się 2 + 2.

Skoro mamy Was na ogonie... i masslogujecie nas, robicie trapy, sneaky... wcale nie tak dużo... ale jednak. To teraz LOGICZNIE rzecz biorąc... Po co mamy jeszcze ściagać na siebie kopengi? Skoro oni też będą robić sneaki...

Ściga ich Sibuna... A jak zabili Dalalo to my zabiliśmy tego, który miał pz... bo za późno doszedł msg
HardClan jest offline  
stary 28-01-2008, 23:55   #673
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lavi0 Pokaż post
@Kafar

To tak zabrzmiało, jakbyście byli świadomi że w OB dostaniecie.
Morale macie niezłe.

Wyraznie napsialem ,ze przy "ewentualnej" porazce tak moze byc A ,czy wygramy czy nie to juz calkiem inna bajka. Czas pokaze.
A morale fakt sa dobre
Kafffffar jest offline  
stary 29-01-2008, 01:38   #674
MiszczuPefalpe
Użytkownik Forum

MiszczuPefalpe's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2007

Imię: Uriza
Poziom: za~
Skille: wyjeba~
Domyślny

hehe ja do wara doszlem i dizt cold z pz nie wychodzi hehehe
MiszczuPefalpe jest offline  
stary 29-01-2008, 03:21   #675
Bubobo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 01 2008

Domyślny

Oczywiste jest dla mnie czemu tak natarczywie Oath wypomina, że Rise nie chce wyjść na OB, że boją się. Prawidłowo!!! żadnego OB nie może być!!! Po co tracić k na blessy. Pojedyncze sneaki z zaskoczenia to jest w tej chwili najlepsza strategia dla Rise.

Teraz coś dla beki ale prawdziwe: Robin Hood też nie wychodził na pole walki, bo wiedział, że nie stać go na straty, lepiej było mu walczyć sneakami i to właśnie przyczyniło się, że Gizbern (czytaj Russel) trząsł gaciami wzywał i płacił wciąż nowym najemnikom lecz i Ci nie dawali rady. To przyczyniło się do tego, że ludzie uwierzyli w Robina i pomagali mu z całego serca i niejedni dołączali do niego, a jego drużyna rosła w siłe.

Spójrzcie ile ownerów powoli przekonuje się do Rise i powoli dołącza. Osobiście znam parę osób, które na dniach dołączy, by zdetronizować ciemiężce i tych wszystkich asslickerów

Chłopaki trzymajcie tak nadal, bo to nie wojna o władzę, to wojna o wolność

Hail Freedom
Bubobo jest offline  
stary 29-01-2008, 07:47   #676
Macjei
Użytkownik Forum

Macjei's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Częstochowa

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kuvok
Domyślny

Nareszcie jakis ogarniety mowie o tym @up. Sojusznikow chetnie przyjmiemy Im nas wiecej Tym wiekszy balagan na servie zrobimy

Ide do Burdelu(czyt. Szkoła)
stary 29-01-2008, 10:35   #677
HardClan
Użytkownik Forum

Domyślny

[CHAR]Ederu[/CHAR]
Jan 29 2008, 09:16:20 CET Killed at Level 101 by Sliccery

Też tak umiemy
HardClan jest offline  
stary 29-01-2008, 10:58   #678
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Gildia: Avis
Poziom: 196
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HardClan Pokaż post
[CHAR]Ederu[/CHAR]
Jan 29 2008, 09:16:20 CET Killed at Level 101 by Sliccery

Też tak umiemy
Takie moje osoboste zdanie: ja sie wam wcale nie dziwie ze nie wychodzicie na OB jezeli wychodza wam calkiem dobre sneaki. Juz nie bede komentowal w jaki sposob padli od nas tam ludzie bo to wola o pomste do nieba skoro maja napisane na vent zeby nie dac sie zlurowac przez nooby sprzedajace cos.

Nie to zebym byl wujek dobra rada, ale jesli mielsibyscie cierpliwosc przez dlugi czas robic takei sneaki, i do tego sukcesywne ze mozecie sie po nich wylogowac spokojnie i przy tym ludzie nie zaczeli by sie nudzic ( bo wiem przyjemnosc ze sneaka jest duza ale przygotowania i to czekanie niezbyt sa fajne) to moglibyscie niezle zaszkodzic.

Ale wszyscy dobrze wiemy ze spelnic te 3 rzeczy jest trudno na dluzsza mete, a raczej niemozliwe.
Komisarzyk jest offline  
stary 29-01-2008, 12:31   #679
HardClan
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komisarzyk Pokaż post
Takie moje osoboste zdanie: ja sie wam wcale nie dziwie ze nie wychodzicie na OB jezeli wychodza wam calkiem dobre sneaki. Juz nie bede komentowal w jaki sposob padli od nas tam ludzie bo to wola o pomste do nieba skoro maja napisane na vent zeby nie dac sie zlurowac przez nooby sprzedajace cos.

Nie to zebym byl wujek dobra rada, ale jesli mielsibyscie cierpliwosc przez dlugi czas robic takei sneaki, i do tego sukcesywne ze mozecie sie po nich wylogowac spokojnie i przy tym ludzie nie zaczeli by sie nudzic ( bo wiem przyjemnosc ze sneaka jest duza ale przygotowania i to czekanie niezbyt sa fajne) to moglibyscie niezle zaszkodzic.

Ale wszyscy dobrze wiemy ze spelnic te 3 rzeczy jest trudno na dluzsza mete, a raczej niemozliwe.

KOMISARZYK FOR T3H PRESIDENTE!

Ciekawe czy coś dziś się będzie działo

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MiszczuPefalpe Pokaż post
hehe ja do wara doszlem i dizt cold z pz nie wychodzi hehehe
Dobra... Muszę Ci to w końcu powiedzieć... bo chyba jeszcze nikt tego nie zrobił. NIKT NIE TRAKTUJE CIĘ POWAŻNIE. Więc chociaż sam zacznij się traktować poważnie.

Ostatnio edytowany przez HardClan - 29-01-2008 o 12:33.
HardClan jest offline  
stary 29-01-2008, 16:41   #680
Barnabhinio
Użytkownik Forum

Barnabhinio's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy

Stan: Na Emeryturze
Imię: Azurro
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bubobo Pokaż post
Chłopaki trzymajcie tak nadal, bo to nie wojna o władzę, to wojna o wolność

Hail Freedom
Jesli chcerz w to wierzyc to twoja sprawa, ale nawet ludzie z Rise przyznaja mi racje, ze jest to jak najbardziej wojna o wladze, a jesli o wolnosc to tylko ich, jako ze po ewentualnej przegranej oni beda hunted.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Macjei Pokaż post
Nareszcie jakis ogarniety mowie o tym @up.
Po pierwsze niemilo sie zachowales w stosunku do kolegow z gildii, po 2 ogarniety dlatego ze sie podlizal? Bo sorry, ale co nie "ogarnietego" pisze np. Lavio?

Co do sneakow to w tej chwili rzeczywiscie najlepsza taktyka dla Rise, ale moze zostac wykorzystana przeciw wam, w propagandzie, bo ludzie patrza: o oni przegrywaja, jak nie chca wyjsc na OB. No i kiedys Eternitas was dopadnie

Ale brawo ze nie daliscie sie sprowokowac do OB, to akurat swietna decyzja.

Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót.

Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy
Barnabhinio jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania