![]() |
#661 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
|
![]() |
#662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() brakuje ci tanków ? Ja obecnie robiąc insty mam 3 rodzaje tanków które się sprawdzają. Dru, pala i warek. Przy czym zawsze ale to zawsze jak chce uzbierać PUG na insty to zaaawsze znajdę tanka albo healera, najgorszy problem to właśnie dps. Ehh teraz dogrindowac Nexusa żeby dostać wanda, i UK żeby heada złapać w końcu(kurde 8 razy robiłem i nie wypadał).
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://www.fotka.pl/profil/rumcajs19900/ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tia ale często i gęsto mam tez war dps lub palkow. Co nie wyklucza ich od tego. Teraz blizzard zrobił tak ze każda klasa może robić za parę rożnych rol takich jak tank, dps taki lub taki pvp etc.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Mogę popłakać?
Zamówiłem w piątek kartkę pre-paid (bo je przy okazji zbieram) i dzisiaj dopiero gram.pl dostało kasę. Zamówiłem kurierem, ciekawe czy jutro przyjdzie ![]()
![]() |
![]() |
#668 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja tam lubie retardina miec w druznie, ze wzgledu na replenishment
![]()
![]() |
![]() |
#669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A ja lubie byc ele shamanem, i lubie byc ele shamanem, powiem wiecej gdy bedzie dual spec dam sobie enha do pvp, a wszystkie resto itemy selluje do vendora co mi gildia wciska na "moze kiedys".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Ja sie zastanawiam czy ciagnac dalej warlocka, czy zrobic DK, bo nie ukrywajmy pociaga mnie. Hmm... przez te zmiany, niemoge znalesc dobrego builda dla locka ;/ wszedzie sa ale na pvp czy bg, a do expienia zero :| Bida... I dlaczego te patche tyle waza? Buuu... niechjce mi sie czekac
![]() ![]() ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Użytkownik Forum
|
![]() pft. ja ostatnio po formacie jak instalowalem wowa, to podstawke mam w wersji 1.04, tej pierwszej. to bylo prze sciaganie patchy
@eerion kocham Cie za najlepszy temat na forum wszechczasow - skile knighta = D
![]() |
#672 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() grue ja mam pve z domieszką troszke do pvp(jak mi sie nagle zachce robic bg) build mozesz sprawdzic w armory nick Archidar. Choc ma build jeszcze nie pełny to dodam tam jeszcze 2pkt w imp shadowbolt a potem 5pkt z ruin.
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm. Co do dual speca - plus taki, że LFG nie będzie ziało pustką i nie będzie płaczu "bo ja jestem prot warr i nie chcem wydafać 50 kolda na reset rzeby koksić w pvp ;<" ale... Zrobi się tyle tanków, hilów, dpsów, dpsów, dpsów... No cóż zobaczymy jak to będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#674 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nah, juz wybralem DK Fajnie sie nim leje mobki i w ogole. A Warlock bedzie moim altem
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
![]() |
![]() |
![]() |
#676 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
![]() Dawergo
![]() |
![]() |
#678 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem, zauwazylem to gdy zaczalem quescic na outlandzie. Przez mobki jade jak kombajn do zbierania czeresni... Ale wazne zeby sie dobrze pobawic przez czas urlopu, a do warlocka jeszcze moze kiedys wroce jak znajde natchnienie :d
![]() |
![]() |
![]() |
#679 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Co do tematu profesji. Nie wiem jak z innymi, ale JC trochę przegięty, bo wystarczy wbić to 400 skilla i ma się gemy które śmiało można używać. No i w BS sockety, choć to akurat niezły pomysł. A najbardziej zawiodłem się na Titansteelach ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 24-12-2008 o 10:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Wklepałem sobie subskrypcję, a tutaj wszystkie serwery off do 11 czasu paryskiego
![]()
![]() |