![]() |
#661 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() 5 dni temu(Poniedziałek) Dobiłem nareszcie 27 lvl, i poszedłem na krasnoludy. Własnie postawiłem monka na guardach i zdech po kolu sekundach, a potem krasnoludki przenisly sie na mnie. Ja sie ropuje, ale glupi klawiesz strzalki w gore sie wcisną i "Your are a DED". Straciłem K-Armor i bp z runeczkami na wszelki wyoadek
![]() Leczyłem się i wołałem o pomoc. A tu nagle mój kolega co pomogłem mu z desert questem, bo potrzebował druida, aby mog isc na deserta i zdobic nie 10K ale 30K . On już żucił się na pk i mówi abym do thais uciekal. Gddyvy akurat nie powiedzial exura gran, a z hmm bym trafil pk, to bym dzisiaj mial nadal 26 lvl. A teraz mam 25 i nadrabiam straty. K-Armor pochłoneło ój cały majątek (10K, a zaplacilem 5,5K.) Straty zaczalem odrabic dzisiaj. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: 53.91, 14.24
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paputto
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mercenarys
Świat: Antica
Poziom: 57
Skille: Jakies
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Moje jest The best:
Wracam z greenshore do Thais, a tu noob pare lvl mniejszy zaczal mnie atakowac. Mysle nie biegne do dp bo to cioterskie, ubije kolesia (ja 37EK on 32Druid) Jebie go, jebie ja mam 5 hp, on ma 1hp! (dosłownie 1HP!). Obydwoje nie mielismy many. Atakuje go..... i nie ma blood hita. On zapie***lil z tej swojej rozdzki i witaj temple...
Paputto Elite Knight Antica Lvl: 57 ![]() Proud Numag Of the Mercenarys My blood to your blood, your blood to mine. Our unity over all, until the end of time. My life for the family, my sword for the victory. HAIL to the Mercs, forever and in eternity! |
![]() |
![]() |
![]() |
#663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: WrOcLaW
Stan: Zbanowany
Imię: Ufol The Paladin
Profesja: Paladin
Gildia: Zadna jeszcze, haka mialem.
Świat: Hiberna
Poziom: 7
Skille: 12/15
|
![]() mnie wkurzylo kiedys jak mialem 39 lvl i ostatnie dni pacca (9 podajrze
![]() 2 . mialem kiedys knighticka expilem na Dark Catedral i wracam z kolega z klasy ( ja 20 lvl on 15) i stal tam se zlurowany GS i padlismy ale dobrze ze obok dp stal kolega (76 lvl ) i pobiegl po ciala xD 3. Mialem stresa jak gralem na vinerze 16 pall szedlem se na cmentarz tam gdzie sa ghoule i Dsy, i gs byl zlurowany zaczolem uciekac i go Snake przyblokowal i ucieklem ![]() ![]()
50 Cent rox 111!!!! gg : 4615783 Hiberna: 32 ms hack 28 ek hack 39 ms hack czekam na nastepny 11:42 Ufol the Knight [40]: wczoraj ogladalem hostel 2 11:42 Ufol the Knight [40]: omg ![]() 11:42 Marcino-Knight [29]: i jak 11:42 Ufol the Knight [40]: raz az podskoczylem ![]() 11:42 Marcino-Knight [29]: Oo |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Bristan
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 53
Poziom mag.: 48
|
![]() Mi sie odechcewa grac po dedzie...
Ostatnio pamietam expie sobie normalnie legalnie na zameczku chce wrocic a tu 31 drut z jakims 17lvl sorkiem. i leja mnie to ja zwiewam i sie manasuje i leje z gran vis luxa. 1 hit z vis luxa drut red HP i K****A braklo mi TYLKO 3 mana zeby jeszcze raz udezyc z vis luxa u ubic ciula. Ale coz, polecialo kilka z sd i zaskoczyl mnie bialy napis. Dobrze ze wzialem wtedy p arma zamiast b robe bo akurad arm wypadl :/ to bylo gdzies kolo czerwac i do teraz nie gram ta postacia, robie kina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Guest
|
![]() bueheheh ale mojego to nikt nie przebije
![]() taka akcja: chcialem przeslac swoj eq do innego chara no i caly eq wpakowalem do paczki no i wrzucilem do skrzynki nie patrzac czy sie wyslalo, po czym wbijam na drugiego chara (musialem troche poczekac bo byla kolejka) wbijam do depo patrz: hmm nie ma paczki... przelaczam sie na poprzednia postac ide na poczte patrze a tam moj parcel pusty;/ z sama kartka do zaadresowania ;/ tak stracilem knight set crown helmet ,crown shield scarf i fire axe ;] i przestalem grac w tibie ![]() |
![]() |
![]() |
#666 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: tytanika...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No chyba Deady no i hacki xD
mnie hackowali 4 razy... za razem 1 : 31 Druid (Tody Frody) << od roku nie ruszany xD ale go nie rookneli xD za 2 razem : 40 LvL Sorc (Boqas) Skasowany za NIBY macro... (bylem afk xD) za 3 razem : 27 Druid (Gaker Wini) << też nie rooknięty (6cc+) za 4 razem 37 Knight (Asdusuionzek) << Deleted and hacked ;/ tak wogóle to kompa miałem czystego xD ale sniffera w lanie ;/... |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Knight Patryk - 07-07-2007 o 00:57. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @up
"pół" @topic Do updatu denerwowaly mnie noobki i exp na żółwiach Po updacie wkurza mnie : Nadal Nobki i zajete wszystkie expowiska przez slrednie lvl knight i palki. Cipsoft powinien dorobic expowisk, oj powinien. |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ale macie przezycia super uber..Fs.Mi się odechcialo grać jak ;
-Na parchamencie wylocilismy 2x g legi 4x mmsy + demon shieldy + gsy+f axy +kasa itp.Oczywiscie screen byl więc wyłozylismy all na podłoge mówimy Smile itp,a tu wpada 129 rp i nam all zabrał..Oczywiscie go złapalismy + trap =dead goscia.A że miał rsa,to mu all wypadło.Idziemy w pól zadowoleni z naszym lootem,a wpada ekipa z 15 ludzi (nas było 4) lvle 132,156,121,138 (przed update).Ich było z 15 i każdy miał po 120 + minimum jeden mial nawet 164 lvl bodajże..Zostalismy zabici..Mi osobiscie spadł aol ,ale koledze b robe a drugiemu royal helmet,bloker mial aol.Jak się później dowiedzielismy jestesmy hunceni..Nasza gildia nic nie poradzi,bo mają prota u panującej gildi na servie..W sumie musielismy oddać cały loot swój,oddać jego loot + od każdego po 150-200k.Ostatnią karą było jeszcze padnięcie bez blessów (za 1x all mielismy blessy).Mi ,koledze sorkowi i drutowi spadlo po 2 lvle a blokerowi 3 lvle. W sumie stracilismy loot warty ponad 1,5 ~kk + 600k od siebie + 2/3 lvle + tamten exp z blessami.Noi potem zawsze bylismy wywalani z Demców ,bo inaczej sytuacja by sie powtorzyla,a nawet częśc loota musielismy oddać..Jednakże ,gralismy dalej i gildia panująca straciła panowanie,a Ci kolesie co nas pozabijali mają huuuunted ,nawet 3 już się rookneło xD.Musieli nam oddać ok 2,5kk na podzielenie + 3 deady (w tym 2 bez blessów) ,na noob charach zabijalismy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
Aha aha aha, dobreeeeeee.
![]() |
![]() |
#673 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2007
|
![]() Mi odechciało się grać jak Drutem robiłem runy..... OOOO 4 dni robiłem runy....
po tych 4 dniach wziolem wszystko żeby isc na DC i wbic lightowo z 3 levele ![]() ![]() 1. 4 dni mordowania sie z runami 2. 5 minut dojścia do DC 3. 10 sekund expienia na DC 4. 5 sekund życia ![]() ![]() 5 pk.... ![]() ![]() Ale to było rok temu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Świat: Kyra
|
![]() Siedze sobie na hydrach ze swoimi kumplami. Zostało mi 5MF i miałem iść do depo dokupić. Nagle wpada 90+ EK i zaczyna mnie lać. Ja wybiegam szybko z hydr chcąc uciec, patrze a tam pod schodami stoi z 5 Elephantow i nie da sie przejść. Blokneły mnie Elephanty i ten EK. Uciekłem jakoś z tego trapa, knight krzyczał "pay pay pay" to oddałem mu b robe, a on "legs", ja mu c legi, on "helmet", ja mu rh, dalej mnie lał, 0 mf. Oddałem mu boh. Ja stoje z Red Hp myśląc że już nie zostawi, mineło 5 sekund, podszedł zajebał exori
![]()
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2007
Imię: Lock Favus - Hacked
Profesja: Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 27
Skille: /22
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Moim zdaniem można przestać grać np. jak idziesz na dezerta bieżesz 10k i goście cie ubijają ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi się odechciewa grać, jak spoglądam na tą pikselozę, ziewam i stwierdzam, że MMORPGi już mnie jakoś nudzą.
![]() @down(było "up", sorki) Bij w las, idź się schowaj lepiej. @down, X-Zero Wyglądasz mi na osobę, która nigdy nie słyszała o nieumarłych... ;]
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 09-07-2007 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Wy*******aj? @Smoly: Hehe, wytrałość wymiata ^^ @topic: Pisałem kiedyś...po deadzie też się trochę odechciewa xD ale zaraz wszystko wróci do normy... @Maniew: 5 sekund życia? czyli expiłeś dłużej niż żyłeś? GZ!
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 09-07-2007 o 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fakin szit, sorki, cytowałem zamiast edytować; post do wywalenia.
![]()
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 09-07-2007 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() hmm ja mialem 7 hackow 1 chara
za kazdym razem b robe, boh, v shield itd... ,ale gram dalej ![]() |
![]() |
![]() |