Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-07-2007, 13:48   #661
informat6
Użytkownik Forum

informat6's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

5 dni temu(Poniedziałek) Dobiłem nareszcie 27 lvl, i poszedłem na krasnoludy. Własnie postawiłem monka na guardach i zdech po kolu sekundach, a potem krasnoludki przenisly sie na mnie. Ja sie ropuje, ale glupi klawiesz strzalki w gore sie wcisną i "Your are a DED". Straciłem K-Armor i bp z runeczkami na wszelki wyoadek . Potem Z thais szybko wyruszam aby odzyskac K-Armor i bp, ale w drodze do mostu, pall zrobil pk. Miałem szczęscie że miałem full many.
Leczyłem się i wołałem o pomoc. A tu nagle mój kolega co pomogłem mu z desert questem, bo potrzebował druida, aby mog isc na deserta i zdobic nie 10K ale 30K . On już żucił się na pk i mówi abym do thais uciekal. Gddyvy akurat nie powiedzial exura gran, a z hmm bym trafil pk, to bym dzisiaj mial nadal 26 lvl. A teraz mam 25 i nadrabiam straty. K-Armor pochłoneło ój cały majątek (10K, a zaplacilem 5,5K.) Straty zaczalem odrabic dzisiaj.
informat6 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-07-2007, 20:12   #662
szpindel
Użytkownik Forum

szpindel's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: 53.91, 14.24

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paputto
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mercenarys
Świat: Antica
Poziom: 57
Skille: Jakies
Poziom mag.: 5
szpindel ma numer GG 6335474
Domyślny

Moje jest The best:
Wracam z greenshore do Thais, a tu noob pare lvl mniejszy zaczal mnie atakowac. Mysle nie biegne do dp bo to cioterskie, ubije kolesia (ja 37EK on 32Druid) Jebie go, jebie ja mam 5 hp, on ma 1hp! (dosłownie 1HP!). Obydwoje nie mielismy many. Atakuje go..... i nie ma blood hita. On zapie***lil z tej swojej rozdzki i witaj temple...
Lvl: 57
Proud Numag Of the Mercenarys

My blood to your blood, your blood to mine. Our unity over all, until the end of time.
My life for the family, my sword for the victory. HAIL to the Mercs, forever and in eternity!
szpindel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2007, 20:39   #663
Dark...
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: WrOcLaW

Stan: Zbanowany
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 7
Skille: 12/15
Dark... ma numer GG 9040154 Send a message via Skype™ to Dark...
Domyślny

mnie wkurzylo kiedys jak mialem 39 lvl i ostatnie dni pacca (9 podajrze ) chcialem wbic jak najwiecej lvli i padlem w edron na dragu :S chce sie wlogowac na chara po dedzie a tu account number or passrowd is not correct -.- no i poszlo ( 23 ms, 39 ms, 28 ek ) inetmek wartych okolo 1500 k < naprawde :S

2 . mialem kiedys knighticka expilem na Dark Catedral i wracam z kolega z klasy ( ja 20 lvl on 15) i stal tam se zlurowany GS i padlismy ale dobrze ze obok dp stal kolega (76 lvl ) i pobiegl po ciala xD

3. Mialem stresa jak gralem na vinerze 16 pall szedlem se na cmentarz tam gdzie sa ghoule i Dsy, i gs byl zlurowany zaczolem uciekac i go Snake przyblokowal i ucieklem ) ale i tak po kilku dniach hack byl znowu P

gg : 4615783

Hiberna: 32 ms hack
28 ek hack
39 ms hack
czekam na nastepny

11:42 Ufol the Knight [40]: wczoraj ogladalem hostel 2
11:42 Ufol the Knight [40]: omg
11:42 Marcino-Knight [29]: i jak
11:42 Ufol the Knight [40]: raz az podskoczylem
11:42 Marcino-Knight [29]: Oo
Dark... jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2007, 22:28   #664
Bristan
Użytkownik Forum

Bristan's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Ankrahmun

Imię: Bristan
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 53
Poziom mag.: 48
Domyślny

Mi sie odechcewa grac po dedzie...

Ostatnio pamietam expie sobie normalnie legalnie na zameczku chce wrocic a tu 31 drut z jakims 17lvl sorkiem. i leja mnie to ja zwiewam i sie manasuje i leje z gran vis luxa. 1 hit z vis luxa drut red HP i K****A braklo mi TYLKO 3 mana zeby jeszcze raz udezyc z vis luxa u ubic ciula. Ale coz, polecialo kilka z sd i zaskoczyl mnie bialy napis. Dobrze ze wzialem wtedy p arma zamiast b robe bo akurad arm wypadl :/ to bylo gdzies kolo czerwac i do teraz nie gram ta postacia, robie kina
Bristan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-07-2007, 22:40   #665
Moody soldier
Guest

Domyślny

bueheheh ale mojego to nikt nie przebije
taka akcja:
chcialem przeslac swoj eq do innego chara no i caly eq wpakowalem do paczki no i wrzucilem do skrzynki nie patrzac czy sie wyslalo, po czym wbijam na drugiego chara (musialem troche poczekac bo byla kolejka) wbijam do depo patrz: hmm nie ma paczki... przelaczam sie na poprzednia postac ide na poczte patrze a tam moj parcel pusty;/ z sama kartka do zaadresowania ;/
tak stracilem knight set crown helmet ,crown shield scarf i fire axe ;] i przestalem grac w tibie
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2007, 00:13   #666
kondom69
Zbanowany

Data dołączenia: 13 05 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciektgk Pokaż post
Nooby, nooby i jeszcze raz nooby...
Stoje se spokojnie pod depo robiąc runy. Podchodzi PK i we mnie nawala no to ja szybko spadam do pz ale niestety n00by blokują wejście i tylko pragną mojej śmierci . Niestety dedłem i straciłem steel helmet, leather boots, bp a w nim bp of IH, wędka, łopata, lina a reszty nie pamiętam
Gdybym tylko zrobił screena... to zacząłbym wybijać ich po kolei
to czemu sie nie ihales? Noob
kondom69 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2007, 00:15   #667
Malyna
Użytkownik forum

Malyna's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: tytanika...

Malyna ma numer GG 3551179
Domyślny

No chyba Deady no i hacki xD

mnie hackowali 4 razy...

za razem 1 : 31 Druid (Tody Frody) << od roku nie ruszany xD ale go nie rookneli xD

za 2 razem : 40 LvL Sorc (Boqas) Skasowany za NIBY macro... (bylem afk xD)

za 3 razem : 27 Druid (Gaker Wini) << też nie rooknięty (6cc+)

za 4 razem 37 Knight (Asdusuionzek) << Deleted and hacked ;/

tak wogóle to kompa miałem czystego xD ale sniffera w lanie ;/...
Malyna jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2007, 00:53   #668
Knight Patryk
Użytkownik Forum

Knight Patryk's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dejvo Pokaż post
Wczoraj elegancko trenujac sobie z kolegą... łowiłem ryby i strzały tworzyłem (miałem wędke którą jeszcze zakupiłem na Roooka więc... aż łezka się w oku kręci ), no i nagel przesuwam wędkę... zamaisat dać Use, tylko coś chlupnęło a wędka poszła się je....
No i ale tu nic, podbiega gośc do mnie i full atack pisze STOP, nagle 2 SDeki i KAPUT
cytuje stary post ale ja 2 lata temu jak lowilem ryby wyrzucilem BSA do wody i 25k sie poszlo...napoczatku sie smialem a potem smutno mi sie zrobilo;p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bristan Pokaż post
Dobrze ze wzialem wtedy p arma zamiast b robe bo akurad arm wypadl
Gdybys wziol b roba by minela 1 sekunda wiecej wiec loot drop z ciebie by sie zmienil bo to nie jest ze np dedles raz i odrazu masz wyznaczone co ci wypadnie

Ostatnio edytowany przez Knight Patryk - 07-07-2007 o 00:57.
Knight Patryk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2007, 01:16   #669
lord_tilk
Użytkownik forum

lord_tilk's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Radostowice

Imię: Lord tilk
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 27
Poziom mag.: 30
lord_tilk ma numer GG 2250079
Domyślny

mi najbardziej odechcewa sie grac jak mnie ktos pknie i strace pul eq
lord_tilk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2007, 08:30   #670
Andrealfus
Zbanowany

Andrealfus's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory

Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
Andrealfus ma numer GG 8673236
Domyślny

@up
"pół"

@topic
Do updatu denerwowaly mnie noobki i exp na żółwiach

Po updacie wkurza mnie : Nadal Nobki i zajete wszystkie expowiska przez slrednie lvl knight i palki. Cipsoft powinien dorobic expowisk, oj powinien.
Andrealfus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2007, 12:11   #671
Smoly
Użytkownik Forum

Smoly's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Ale macie przezycia super uber..Fs.Mi się odechcialo grać jak ;

-Na parchamencie wylocilismy 2x g legi 4x mmsy + demon shieldy + gsy+f axy +kasa itp.Oczywiscie screen byl więc wyłozylismy all na podłoge mówimy Smile itp,a tu wpada 129 rp i nam all zabrał..Oczywiscie go złapalismy + trap =dead goscia.A że miał rsa,to mu all wypadło.Idziemy w pól zadowoleni z naszym lootem,a wpada ekipa z 15 ludzi (nas było 4) lvle 132,156,121,138 (przed update).Ich było z 15 i każdy miał po 120 + minimum jeden mial nawet 164 lvl bodajże..Zostalismy zabici..Mi osobiscie spadł aol ,ale koledze b robe a drugiemu royal helmet,bloker mial aol.Jak się później dowiedzielismy jestesmy hunceni..Nasza gildia nic nie poradzi,bo mają prota u panującej gildi na servie..W sumie musielismy oddać cały loot swój,oddać jego loot + od każdego po 150-200k.Ostatnią karą było jeszcze padnięcie bez blessów (za 1x all mielismy blessy).Mi ,koledze sorkowi i drutowi spadlo po 2 lvle a blokerowi 3 lvle.

W sumie stracilismy loot warty ponad 1,5 ~kk + 600k od siebie + 2/3 lvle + tamten exp z blessami.Noi potem zawsze bylismy wywalani z Demców ,bo inaczej sytuacja by sie powtorzyla,a nawet częśc loota musielismy oddać..Jednakże ,gralismy dalej i gildia panująca straciła panowanie,a Ci kolesie co nas pozabijali mają huuuunted ,nawet 3 już się rookneło xD.Musieli nam oddać ok 2,5kk na podzielenie + 3 deady (w tym 2 bez blessów) ,na noob charach zabijalismy

Tylko jeden klik,a jak pomocny (;

OWNED

Signed
Smoly jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2007, 13:55   #672
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smoly Pokaż post
Ale macie przezycia super uber..Fs.Mi się odechcialo grać jak ;

-Na parchamencie wylocilismy 2x g legi 4x mmsy + demon shieldy + gsy+f axy +kasa itp.Oczywiscie screen byl więc wyłozylismy all na podłoge mówimy Smile itp,a tu wpada 129 rp i nam all zabrał..Oczywiscie go złapalismy + trap =dead goscia.A że miał rsa,to mu all wypadło.Idziemy w pól zadowoleni z naszym lootem,a wpada ekipa z 15 ludzi (nas było 4) lvle 132,156,121,138 (przed update).Ich było z 15 i każdy miał po 120 + minimum jeden mial nawet 164 lvl bodajże..Zostalismy zabici..Mi osobiscie spadł aol ,ale koledze b robe a drugiemu royal helmet,bloker mial aol.Jak się później dowiedzielismy jestesmy hunceni..Nasza gildia nic nie poradzi,bo mają prota u panującej gildi na servie..W sumie musielismy oddać cały loot swój,oddać jego loot + od każdego po 150-200k.Ostatnią karą było jeszcze padnięcie bez blessów (za 1x all mielismy blessy).Mi ,koledze sorkowi i drutowi spadlo po 2 lvle a blokerowi 3 lvle.

W sumie stracilismy loot warty ponad 1,5 ~kk + 600k od siebie + 2/3 lvle + tamten exp z blessami.Noi potem zawsze bylismy wywalani z Demców ,bo inaczej sytuacja by sie powtorzyla,a nawet częśc loota musielismy oddać..Jednakże ,gralismy dalej i gildia panująca straciła panowanie,a Ci kolesie co nas pozabijali mają huuuunted ,nawet 3 już się rookneło xD.Musieli nam oddać ok 2,5kk na podzielenie + 3 deady (w tym 2 bez blessów) ,na noob charach zabijalismy

Aha aha aha, dobreeeeeee.

Buy k-legs!
Midarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-07-2007, 17:39   #673
Maniew
Użytkownik forum

Maniew's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2007

Domyślny

Mi odechciało się grać jak Drutem robiłem runy..... OOOO 4 dni robiłem runy....
po tych 4 dniach wziolem wszystko żeby isc na DC i wbic lightowo z 3 levele Runek to hcyba mialem 10 bp ..... więc:

1. 4 dni mordowania sie z runami
2. 5 minut dojścia do DC
3. 10 sekund expienia na DC
4. 5 sekund życia

5 pk.... 1 To miał 45 lev...... tylko to zobaczyłem...... nawet nie zdążyłem sie Uhać.... I nie grałem 2 miechy

Ale to było rok temu tera gram na Refugii nonpvp i jest Git Pall Rules
Maniew jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-07-2007, 06:49   #674
ebernardyn
Użytkownik Forum

ebernardyn's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2006

Świat: Kyra
Domyślny

Siedze sobie na hydrach ze swoimi kumplami. Zostało mi 5MF i miałem iść do depo dokupić. Nagle wpada 90+ EK i zaczyna mnie lać. Ja wybiegam szybko z hydr chcąc uciec, patrze a tam pod schodami stoi z 5 Elephantow i nie da sie przejść. Blokneły mnie Elephanty i ten EK. Uciekłem jakoś z tego trapa, knight krzyczał "pay pay pay" to oddałem mu b robe, a on "legs", ja mu c legi, on "helmet", ja mu rh, dalej mnie lał, 0 mf. Oddałem mu boh. Ja stoje z Red Hp myśląc że już nie zostawi, mineło 5 sekund, podszedł zajebał exori Od tej pory kocham Szwedów i ich PA na Kyrze.
xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie

pwn3d
ebernardyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2007, 13:43   #675
Ronnie_10
Użytkownik forum

Ronnie_10's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2007

Profesja: Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 27
Skille: /22
Poziom mag.: 24
Ronnie_10 ma numer GG 4756
Domyślny

Moim zdaniem można przestać grać np. jak idziesz na dezerta bieżesz 10k i goście cie ubijają ...
Ronnie_10 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2007, 18:35   #676
zoliax
Użytkownik Forum

zoliax's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Białystok

zoliax ma numer GG 6035236 Adres Jabbera do zoliax
Domyślny

Mi się odechciewa grać, jak spoglądam na tą pikselozę, ziewam i stwierdzam, że MMORPGi już mnie jakoś nudzą.

@down(było "up", sorki)
Bij w las, idź się schowaj lepiej.

@down, X-Zero
Wyglądasz mi na osobę, która nigdy nie słyszała o nieumarłych... ;]

Ostatnio edytowany przez zoliax - 09-07-2007 o 20:24.
zoliax jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2007, 19:17   #677
X-Zero
Użytkownik Forum

X-Zero's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2006
Wpisy bloga: 12

Imię: b.d.
Domyślny

@up:
Wy*******aj?

@Smoly:
Hehe, wytrałość wymiata ^^

@topic:
Pisałem kiedyś...po deadzie też się trochę odechciewa xD ale zaraz wszystko wróci do normy...

@Maniew:
5 sekund życia? czyli expiłeś dłużej niż żyłeś? GZ!

Ostatnio edytowany przez X-Zero - 09-07-2007 o 19:19.
X-Zero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2007, 19:23   #678
zoliax
Użytkownik Forum

zoliax's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Białystok

zoliax ma numer GG 6035236 Adres Jabbera do zoliax
Domyślny

Fakin szit, sorki, cytowałem zamiast edytować; post do wywalenia.

Ostatnio edytowany przez zoliax - 09-07-2007 o 20:25.
zoliax jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2007, 19:32   #679
Brojek
Użytkownik Forum

Brojek's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London

Domyślny

hmm ja mialem 7 hackow 1 chara
za kazdym razem b robe, boh, v shield itd...
,ale gram dalej i mam teraz wszystkiego kilkakrosc wiecej
Brojek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-07-2007, 20:04   #680
rosolzkory
Guest

Domyślny

Mi wtedy sie odechciało:

3 razy wbilem 18 lvl i 3 razy padlem! i dalej 17!!!!!!1
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania