|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Zaspamujcie mi Rangnaroka bo już scenario na 51 screenów mam i zaczynam robić a chcę wam dać małą zapowiedź...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#663 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() A ja wam powiem, że nie wiem jaką fabułę zrobić. Projek "The Beginning" porzuciłem z tego powodu, że nie chcę już wrzucać nic powiązanego z Cyklem na forum. No i teraz zastanawiam się... Czy spróbować stworzyć nową historię na wzór Cyklu czy raczej na wzór Szukając Sensu?
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
ja myślę ze powinieneś zrobić coś zupełnie nowego ;p napisz do mnie na gg to wspólnie coś po dedukujemy może, przy okazji pomożesz mi rozwiązać pewien problem xd
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Dobra mam fabułę.
Jeszcze zacznę pracować nad obsługą photoshopa i lecimy. W tym tygodniu mam zasuw, nie jestem pewien czy wkleję cały odcinek. Może spróbuję stworzyć prolog i tam klepnąć kilka screenów na początek
![]() |
![]() |
![]() |
#666 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#667 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
MILCZ! Przerwy w pracy muszą być ^^'
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dajcie jakieś outy to coś skminie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#669 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
Zostałeś zlany ![]() Ale nie przejmuj się. Ja też musze sobie sam robić outy. Choć powiem szczerze - nie pamiętam zupełnie jak to się robiło xD To była jakaśtam kredka w photoshopie i kolory musiały być stonowane. Tyle >.>
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @Noł Nejm:
![]() Nie chciało już mi się usuwać tego po prawej stronie. ![]()
![]() |
#671 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie, panie i zagubieni w czasie i przestrzeni!!!
Status Rangnaroka to 36/51 screenów i nadal rośnie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2008
Lokacja: Dział Fake'i <3
Stan: Niegrający
|
![]() Heeeeej! >.>
No widać, że fake'owcy rosną w siłę. A ja wzruszony sygnaturką Gargoina też coś skleję... * *Ale bez śmiechów mi tu!!!
![]() Ostatnio edytowany przez Dyzuyx - 06-02-2010 o 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jutro (mam nadzieję rano) wrzucę wstęp (nie prolog. Wstęp
![]() Przy okazji pragnę poinformować, że współpracują ze mną Turok oraz Sezu, którzy będą wspierać mnie od strony graficznej i efektów ^^ Panie i panowie Północny Wiatr nadchodzi!
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Eerion, Turok, Sezu - jeśli ten fake nie przejdzie do historii tego działu to się naprawdę zdziwię.
![]()
![]() |
#675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() No i proszę, ferie się skończyły, dzieci poszły do szkoły, a forum wraca do normalności... Czemu mnie to nie dziwi?
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niedługo (chyba,na 40%) wyjdzie fake pt. Real Life. Robię go ja,Rafalon i jeszcze ktoś (nie ma tu konta) od efektów. Jeszcze ogólna fabuła do prologu,dopisać tekst,dodać jeszcze jedną postać i dodać efekty (światło,poślizgi itp.) i fake być może wyjdzie ale nie mówię że na 100%.
![]() |
![]() |
#677 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo tak jest co roku.
Noradin, mam nadzieję że w trójkę to zrobicie coś porządnego, a nie byle g*wno... Chociaż jak znam życie, to padnie to po góra drugim parcie, jak większość fake'ów grupowych.
![]() |
![]() |
#678 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() No u mnie sezu z outfitami slackuje =f
W najgorszym wypadku zacznę je robić i kolorować sam. Choć wtedy będzie widoczny przeskok jakości (w dół xD)
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i właśnie dlatego grupowe robienie fake'a to zgubna idea...
Komuś coś wypadnie, popadnie, odpadnie i klops, jego część musi przejąc ktoś inny, a najgorzej jak nikt ego nie umie co on... Jak już robić wspólnie to najlepiej(choć to nie realne, patrząc na popularność tej dziedziny i gry) robić razem z kimś kto się tym zajmuje a zna się go z RL... Btw. zaczynam pisać już scenopis nowego parta Rangnaroku pt. Arcum VII: Liberi et Servus... |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2008
|
![]() he he widzę, że zapowiadają sie ciekawe fejki w najbliższym czasie ;p
|
![]() |
![]() |