![]() |
#661 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() najczesciej to wlasnie biora wojow lub monkow, a gra nekro nie jest az taka trudna tymbardziej, ze masz zaklecia wysysajace zycie i przywolywanie roznych nieumarlych stworow chociazby golem z ciala w pozniejszej czesci gry
edit Avager sie obudzil w tym temacie
![]() |
#663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seraphinatis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam.Zastanawiam sie nad kupnem GW,mam male pytanko w zwiazku z tym,mam kupic zwykle GW czy GW:Factions ?Z gory thx za help
![]() |
#664 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Guest
|
![]() Ja Pier**** ! Dzisiaj mialem mnieć Gw A tu HU* ! Te picze z e-marketu sobie w kulki lecą. Paczka miała być wczoraj. Dupa. Nie doszła. Wiec dzwonie i sie pytam co sie ku*** dzieje i czemu paczka nie doszla. Mówią ze dopiero przygotowali do wysylki czy cus. Mówie - Dobra. 1 Dzień czekania więcej mnie nie zbawi. To czekam dzisiaj caly dzień na przysyłke. Żaden kurier nie dojechał. Już ostro w****** (
![]() "W związku z przerwą spowodowaną dniami wolnymi, najbliższy termin dostwy przewidywany jest na dzień 16 sierpnia. W dniach 14 do 15 sierpnia kontakt z dyżurującym pracownikiem działu obsługi klienta możliwy pod numerem tel.kom. +48 609 340 051 lub pod adresem email [email protected]. Za utrudnienia przepraszamy" CO TO KUR** MA BYĆ ?! ![]() Edit: I sobie pograłem w weekend -.- Edit2: Podajcie mi adres jakiegoś ż(?)etelnego sklepu internetowego pls. Od tych szwabów jebanych nie bede kupowal ![]() Ostatnio edytowany przez Virding - 11-08-2006 o 17:58. |
![]() |
![]() |
#666 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
pojedz sobie do najblizszego miasta co ma Media Market..i se kup -.- . |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Guest
|
![]() O to chodzi ze ja mieszkam na uboczu Plocka i niechce mi sie jechac
![]() ale no bez jaj. Jak bym kupil na allegro bylo by szybciej... >.< Btw: Mozecie mi wytlumaczyc o co chodzi jak ktos mówi: - ja to gram R/mo- a ja to W/Mo ?? ![]() Wiem że nuubek jestem ale czy to oznacza ze mozna dwie profesje na raz wybrac? |
![]() |
![]() |
#668 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() tak, nawet trzeba
![]() po ok 80% gry mozesz zmienic druga profesje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Guest
|
![]() Aha dzięki
![]() To w takim razie powiedzcie czy Ranger-Necromanta byłby dobry? ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: loch
Stan: Aktywny gracz
Imię: Conan Barbarzyncaa
Profesja: Knight
Gildia: narazie brak ;/
Świat: Askara
Poziom: 37
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Rob Ranger/Mesmer bedzie lepszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() heh.. na samym poczatku gry (postacia PvE) wypelniajac chyba 2 lub 3 quest, zdobywasz 2nd profesje, pozniej mozna ja zmienic... jak sie dojdzie do pustyni (jakies 60-70% gry).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() A ja się bardzo cieszę, ponieważ najwyżej za 3 dni będę miał nowy komputer(Geforce 2 MX na Geforce 7600 GT/GS, będzie można odczuć zmianę). ; ) Nareszcie pogram sobie na full detalach, bez żadnych zaciachów...
BTW, niedługo ma się ukazać spolszczenie Guild Wars od CD-Projektu. Będzie zupełnie za darmo, będzie do wszystkich ukazanych wersji i nadchodzących. Spolszczenie wgra się automatycznie, przy ściąganiu uaktualnień. Kiedy się ukaże? Jesień tego roku. Ostatnio edytowany przez Nadrill - 15-08-2006 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Koncze z Tibia qpuje Guild Wars
![]() Mam pare pytan ![]() 1. Jak wyglada walka tam pvp, czy traci sie cos przy smierci ? 2. Ktos pisal pustynia 60-70% gry, jezeli przejde gre zabije jakiegos bossa mam koniec ? czy jest to niekoncza sie przygoda jak np.. Tibia ? 3. W moim otoczeniu nie graja w GW jest tam duzo nowych graczy ? i czy duzo polaków odp plz ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mądra decyzja. Brawo!
Cytuj:
Cytuj:
Jest dużo nowych graczy, także polaków(przynajmniej ja tak widziałem) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Użytkownik Forum
|
![]() po przejsciu fabuly mozesz sobie do woli chodzic po mapce, wykonywac poboczne questy, ktorych nie wykonywales, wchodzic do kazdego outpostu itd.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jutro qpuje Guild Wars
![]() ![]() Mam jeszcze jedno pytanie, angielski znam na poziomiem podstawowym moze wiecej dam rade wykonywac tyle zadan ? czy sa strzalki czy cos :d
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Użytkownik Forum
|
![]() no warto tam znac chociazby podstawy angielskiego, ale sa strzalki i wykrzykniki nad npc, ktory ma ci cos do powiedzenia
jakby co, to WSZYSTKO znajdziesz na guildwars.pl i guildwars.pl/forum. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niedługo powinna być poslka wersja gry, wtedy wszystko bez problemów połapiesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kupilem Guild Wars : Factions
![]() Wchodze i robie narazie questy na wielkim terenie jakby las ;P w miescie pelno ludzi itd Narazie nie moge sie połapac jakos 3 lvl wbilem , ale faktycznie pisali ze po polsku gra niedługo. Pozdro cya Duzo "zasad" gry nie znam np mam lvl up i nie moige wszykich pkt dac w Air Magic ;P to dalem w Earth itd Móglby ktos opisac co robic na początku ? ;P Jak ktos zaczyna grac to niech pisze na 7778722 we dwóch zawsze razniej questy porobic ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha Ostatnio edytowany przez =Pekin= - 17-08-2006 o 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Na pierwszy poziom air magic potrzebujesz 1 punkt, na drugi 2 punkty, na trzeci 4 cos w tym stylu. Na 12 poziomow potrzeba bodajze 80pkt.