![]() |
#661 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Tutor
Imię: Yamahati
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Iridian Alliance
Świat: Iridia
Poziom: 102
Skille: 94/65
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#662 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Byla DUZA klutnia o Madusika, bo Kisia zachowal sie jak gnojek, ale w sumie juz sobie wyjasnilismy, i juz jest luz. P.S. Gregoire kibicujesz ŁKSowi? Signed Rondel
![]() |
#663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Rondel nawet niee wiesz jak ja sie ciesze ze sie juz pogodziliscie
![]() ![]() Tylko szkoda ze Yamahati nie dotrzymal slowac ( ze mnie nie zabije po Banshe) ale trudno sie mówi! I zreszta nie bylo sie o co kluci bo ta postac i tak juz poszla w odstawke ![]() ![]() ~~Madusik |
![]() |
![]() |
#664 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Skarzysko-Kamienna
|
![]() haracter Information
Name: Drago on Iridia Sex: male Profession: Elite Knight Level: 101 World: Iridia Residence: Venore Last login: Feb 13 2006, 18:25:08 CET Comment: Cum tacent, clamant. ¿ Account Status: Premium Account Character Deaths Feb 12 2006, 13:46:58 CET Killed at Level 102 by Aureliuss and by Royal Frelle Feb 05 2006, 09:05:53 CET Killed at Level 100 by a demon Jan 30 2006, 23:46:47 CET Killed at Level 97 by an orc berserker czemu padl?zawadzil arcanium czy to jest bez powodu |
![]() |
![]() |
#665 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: xxx
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#666 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#667 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Berger ale jak bylem na derbach na unii to sprawdzali mi czy mam wazna wize do Izraela, do jednego z naszych nawet Mosad sie doczepil - stwierdzili ze jest rasista ![]()
![]() |
#668 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Drago on Iridia : Feb 12 2006, 13:46:58 CET Killed at Level 102 by Aureliuss
and by Royal Frelle Bardzo bym prosił o wytłumaczenie i k.... nie piszcie tylko jakis durnot ze za szybko expil
#670 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#671 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
|
![]() Cytuj:
"kazde dziecko kiedys dorosnie" ![]() @berger skonczylem z tibia juz jakis czas temu wiec pewnie dlatego nie mozesz mnie zlapac online ![]() pozdr0
Ja tylko na chwilę... [mam nadzieję] Ostatnio edytowany przez ogorek - 13-02-2006 o 22:37. |
|
![]() |
![]() |
#672 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Philo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Powiedzmy ze były 2 powody.1 st i najgłopszy to to ze Drago sharuje konto a to jest totalna bzdura bo chlopak kocha expic i ma kupe czasu na gre.Znam dobrze Draga i wiem ze on NIGDY nie sharowal. A drugi powod bylo to ze dla arc nie podobalo sie to ze szybko expi i ze moze w najblizszym czasie im zagrozic.Jednym slowem ded za free |
|
![]() |
![]() |
#673 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Valek: oficjalny powod "Acc Sharer" Signed Rondel
![]() |
#674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() Rondel myslalem ze od karania ludzi za sharing sa GMy a nie najsilniejsza gildia !!
Coco tez zabiliscie za sharing !! To wedlog ciebie niema zadnego ownera w arc co sharuje?? bo jakos nie zaowazylem ze kogos swojego ubiliscie a nawet jak wiecie za sharuje to mu nic nie zrobicie !! To mi sie wlasnie nie podoba i traktuje to jako PA!!! |
![]() |
![]() |
#675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Widze, ze sutuacja na Iridi sie rozkreca
![]() Wojny z Alder~ praktycznie nie ma, wiec czas zeby Arcanium wzielo sie do roboty i zrobilo porzadek na servie - mimo ze Elu~ stara sie jak moze zeby GM bywal jak najczesciej na Iridi. Pierwszym krokiem do oczyszczenia servera z wszelkiego zla jest zabicie i huntowanie wszystkich tych co dziela konto. No a ze Drago on Iridia jako jedyny z High Lvl "byc moze" dzieli konto, tak wiec trzeba go zabic dla przykladu dla potomnych - tym zacnym czynem Arcanium zrobilo maly krok ku polepszeniu przestrzegania zasad - bo od czego sa Ci Gmy i Support Center, pewnie sie opieprzaja i tylko mysla jak komus dac bana za nie-angielskie slowo na forum i trade. Nastepna czynnoscia bedzie wylapanie wszystkich ludzi na macro. Wyznaczony czlonek Arcanium bedzie do ciebie podchodzil i mowil: "HI" niczym Gm, jesli nie odpowiesz masz hunta. Zycze powodzenia w tym jakze wspanialym dziele, dzieki wam Iridia bedzie lepsza. Na pewno pomoze to w oczyszczeniu servera, ale z ludzi ktorzy beda odchodzic na inne swiaty.
#676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Philo
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Rondel a mieliscie jakies dowody na to ze drago sharuje?? czy tylko fakt ze szybko expi??
|
![]() |
![]() |
#677 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#678 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() odechciewa sie grać jak widze takie akcje ... od wymierzania sprawiedliwosci do sharerów są GMowie , a nie zwykli gracze, a jezeli chodzi o exp , to powiedzcie mu zeby zwolnil, albo zginie, a nie tak jak to huxy napisal do drago po zabiciu go "jezeli bedziesz za szybko expił to cie ostrzege" , bzdura totalna, robie sobie przerwe bo jak widze takie rzeczy to mi sie niechce grać, a jak mi sie odechciewa grać to mówie różne rzeczy których pozniej moge pozałowac wiec lepiej nic nie bede komentowac i sobie odpoczne :|
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
![]() |
![]() |
#679 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przyganial kociol garnkowi.. a raczej Rondlowi
![]() Padl za to ze zadobrze expil i jak napisalem na forum T.com to bylo niskie wg mnie. No cuz przyznam ze Arc ma do tego prawo, ![]() P.S. Juz niedlugo bany ![]() |
![]() |
![]() |
#680 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Stan: Tutor
Imię: Yamahati
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Iridian Alliance
Poziom: 102
Skille: 94/65
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
jak tak to smieszny jestes, te "bany" mialy juz byc DAWNOOOOOOOOO tydzien temu dali frellemu 36 godzin na wyjscie z gildi jak nie to odrazu dostanie deleta i gdize on jest?-.- oni tak pierd*la sa mocni tylko w gebie, ale ja ta wojne mam juz w dupie, sram na arcanium. A co do drago to niedlugo bedzie wolny, wezme go do swojej gildi i arcanium go nie ruszy |
|
![]() |