![]() |
#661 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() A pozniej sie dziwia ludzie czemu Um~ pada tyle memmbersow, zreszta jak sie skonczy ta wojna, to i tak wiekszosc ludzi pewnie wyleci z gildi
![]() Btw Demi planojecie jakas bitwe podczas trwania Bana kondy?? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#662 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
heheheh gdyby oni sie nie bali wyjsc z pz to czemu nie :> |
|
![]() |
![]() |
#663 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli to znaczy ze gadaliscie z nimi o bitwie a oni nie chca jej czy po prostu....
jest inaczej? ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh...
Czyli czeka nas tydzien pz campingu ![]() Patsi nie wyjda z pz bo bez Kondy tak na prawde nie maja po co ![]() Demi moze ten czas wykozystac na odrobienie/zrobienie lvlow? Jeszcze jedno. Czy ktos planuje jakies ekhhhmmmm... "represje" w stosunku do jegomosciow nalezacych do Gang Bang Squad? Troche sobie chlopaki pozwolili... Wiem ze sporo tam pk-charow Patsow ale dymow narobili wczoraj... No co? Tak sie tylko pytam ![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
Jakbys zauwazyl Unbreak~ expi juz od 2 dni... =] Ostatnio edytowany przez Miltoner - 22-03-2006 o 23:34. |
|
![]() |
![]() |
#666 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sry...
Nie loguje sie ostatnio za czesto:/ Chlopaki dobrze ten czas wykozystajcie bo przypuszczam, ze po tej wojnie nie bedzie tematu payments na forum... |
![]() |
![]() |
#667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Problem z Lord Isaka został rozwiązany.Padł za to,że stary owner wyzywał przez 3 dni po koleji Potempnika jak on mial hunta od Pats.Bang squad czy jakos tak ma już represje w postaci kilku deadów zaliczonych podczas ich pekowania itp. Niestety rozwiązywanie problemów zajmuje mi za dużo czasu,żebym mógł poexpić;] Pats bez Kondy boją sie wyjść walczyć;]
|
![]() |
![]() |
#668 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() w nocy na edorn odbyla sie bitwa, un~ zostralo rozgromione, i zdradzone przez rainfangera, nuskei i icarusa. totalna porazka, wiele zgonow: zax~ bon~ kapcom~ i inni.
tu macie filmik: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/7147 panowei kurde, nie zmieniajcie serwa, tylko walczcie, jest was ze 100, tylu ludzi wam zaufalo, a wy teraz macie dosjc z tego co wiem... tak czy siak, owodzenia, i sprobujcie sie podniesc i walczyc dalej...
#669 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem w szczerym szoku ze tak sie stalo tym bardziej ze to osoby ktorym najbardziej zalezalo na przegranej patsow...
ale coz zdrajcow nigdy nie brak... ciekawe tylko jak dlugo zostana w Pats ![]() w koncu jak ktos zdradzi raz to juz nigdy mu sie nie ufa ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Użytkownik Forum
|
![]() afff no to do zobaczenia na new serwie
![]() tak, *******one suki nas zdradzily, nadal nie rozumiem CZEMU! Rainfanger koles ktoremu zawsze ufalem i w niego wierzylem ![]() Ostatnio edytowany przez thewojtek - 23-03-2006 o 08:57. |
![]() |
![]() |
#671 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i w zasadzie to przez niego oni zdradzili przynajmniej tak napisal rain na tibia com http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1167570 do tego Zax~ odchodzi z serva bo nie ma wyboru Pats huntuja jego ojca Benavent druid i jesli nie bedzie tu grac Bena~ nie bedzie miec hunta..... http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1167761 Ostatnio edytowany przez Dragon86 - 23-03-2006 o 09:43. |
|
![]() |
![]() |
#672 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
myslisz ze przez mala klotnie z liderem zmienia sie towarzyszy w czasie wojny, dochodzi sie do wrogow? nie sadze poprostu okazali sie zwyklymi ****ami, wszyscy dla nich(zeby oni byli wolni) rozpoczeli wojne a teraz takie szopki od*******aja aff |
|
![]() |
![]() |
#673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Poziom: 1+
|
![]() Nie spodziewalem sie tego szczerze mowiac ze Rainfanger , Nuskei i Icarus zdradza
![]() co sadzisz o tym Demi? macie zamaire dalej walczyc i nie poddacie sie tak latwo czy juz zwatpiliscie w wygrana? Ostatnio edytowany przez dressu - 23-03-2006 o 13:40. |
![]() |
![]() |
#674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Patriots codzien zyskuje nowych ludzi a US traci ;/;/ np taki Kelika juz w pats na wojne dali invite tyrandosowi który przed wojna latał po thais i tylko pekowal
![]() a co do szwedów (tj rainfangera etc) to zachowali sie jak zwykli asslickerzy ![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja bym powiedzial ze poszli o najmniejszej lini oporu... jest taki przyslowie "Jesli nie umisz kogos pokonac to sie do niego przylacz" a ten caly post to jak dla mnie tylko przykrywka ![]() Juz sporo osob odzeszlo z Um~... Rewolucje czekaja ciezkie dni.... (strzasznie szkoda mi mytanta on jest na wojnie przez patsow ktorym ufal i walczyl z nimi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Nie tylko oni zdradzili , niektórzy polacy też np Miecz Aniolow, niebył w pats ani w Us ale juz jest w pats i będzie walczyć przeciw rodakom! Dziś zalogował sie Atnaz pierwszy raz od tak dawna.... ciekawe gdzie dojdzie jeśli wogle bedzie chcial walczyć bo może pozostac neutralny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Imię: Demia
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() A więc ogłaszam wszem i w obec,że po drugiej zdradzie jakiej doświadczyłem na Galanie mam dosyć tego serva i oddaje chcara bratu,a ja ide na new,starałem się zrobić Galane lepszą,nie wyszło po raz drugi i tym razem trzeciego nie będzie dla mnie.Atnaz doszedł do PAts.GL with Konda ;]
|
![]() |
![]() |
#678 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() hmmm... ciost to byl spory! ale... jesli patriots zwycierza... to chyba tylko oni beda sobie grac na galance ![]() Pawio! co do miecza aniolow to sie nie zgadzam! to walka gildi... a ty szuflatkujesz kazdego wg narodowosci! ma prawo do wyboru... ma tam znajomych - jego decyzja... ![]() wracajac do wojny...(zachowania Rainfanger nie skomentuje) ...to zawsze jest szansa!!! chyba lepeij probowac... bo co jest do stracenia? (pyt. retoryczne)
#679 |
Użytkownik Forum
|
![]() chyba tez odejde z galany dzis juz mialem przeboje z kolesiem z pats....
tutaj naprawde nie da sie normalnie grac... ehh... ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: top secret
Gildia: tajne
Poziom: 51
Skille: 74/70
Poziom mag.: 5
|
![]() wiecie co mam to gdzies zbieraja sie wszyscy i niby dobrze a tu lipa czy to wogle jest sens shecia bym pomogl ale moj lev raczej nic nie zdziala rain~ to po prostu cipa i sie boji
|
![]() |