![]() |
#662 |
Guest
|
![]() Ehh ale ty masz 103 lv a ja 4 daleko mi do niego xD
![]() ![]() (moze jutro main kto ma na sell w-hammera??xD) PS:dlatego jutro main bo dzisiaj do okolo 3 bede sie uczyc -.-(wakacje plx ![]() PS 2:Fajny Mam Avatar??^^ ![]() Ostatnio edytowany przez Adaś^^ - 11-09-2006 o 21:37. |
![]() |
![]() |
#663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Jastrzebie Zdroj
Imię: Kadreyy
Profesja: Royal Paladin
Świat: Shivera
|
![]() Witamy na pokladzie naszego poludniowo-amerykanskiego servera ...
Nikt z was nigdy nei bedzie jak bratprezes: dzielny i mezny, o doskonalych skillach pozwalajacych mu zucic wyzwanie gromadzie ferumbrasow, lsniacej zbroi ktorej blask odstrasza wszystkich rywali i mieczu w mocnej dloni ktory wchodzi w luski dragona rownie dobrze jak w maslo ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez szeliga - 12-09-2006 o 00:41. Powód: Zgubilem litere :P, 2 blad demony nie maja lusek:P |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Guest
|
![]() NO nie no zadziwiles mnie Wierszyk 1 klasa jak co ja chce byc w 3 odcinku(maly arturo)^^ GRAZT ALL
widze ze szpadekl szaleje djaesz ziooomm gogo 70 TERAZ bede mial tygodniowa przerwe ![]() ![]() ![]() Brat se troche pogra zycze dalszych sokcesow szczegulnie panu radoslawowi ^^ SHIVIERA To P O L s k i Server HWDB(whujek w dupke BR P.S powiedzcmy ze demon odzisaj ma luzki na Du...posladkach ![]() Ostatnio edytowany przez Slawny Jacki Bigos - 12-09-2006 o 01:00. |
![]() |
![]() |
#665 |
Guest
|
![]() Bratprezes (moj idol
![]() ![]() Jutro matma help plx ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Adaś^^ - 12-09-2006 o 14:32. |
![]() |
![]() |
#666 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Knight of Barbarzynca
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flash of Anger
Poziom: 80+
Skille: 90/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Witaj Adaśu!!..
![]() Tutaj jeden z kilkunastu polskich knightow z shivery....Malo kto go zna ![]() Ale wszystko w swoim czasie ![]() Wielke GRATZZ dla Shia Mack oby tak dalej... ![]() ![]() Jarakuzo nie ma co się martwic dasz rade nastepnym razem zdobędziesz SOV.. No i myśle że pożyczysz od czasu do czasu ![]() ![]() A Ciebie tookena co widze masz lvl up ;p albo 2.zaraz setunia ![]() A no i jeszcze szpadel gogo pokaż Stemowi kto tu żadzi ![]() ![]() Ja narazie bez rewelacji mam retired ale co tam nadrobi się ![]() ![]() Gratzz dla wszystkich użytkowników forum i graczy z shivery ![]() p.s Myśle że nie powinieneś walić z cluba...Wydaje mi sie że to niema przyszłości..Spojrz na Inus foxis;p Ostatnio edytowany przez Barbarzyncaa - 12-09-2006 o 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Guest
|
![]() Na niektorych SSach jestes wiec...Milo poznac xD
![]() PS kto lubi matme xD? ![]() ![]() PS.2 Kto ma W-Hammera Na sell?? PS.3 Jak pojde na Ani Duzo zarobie ![]() PS.4 kto mi ghoula summonuje jak wyjde z maina?? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Adaś^^ - 12-09-2006 o 15:09. |
![]() |
![]() |
#668 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Krk
Imię: Kubiusz
Poziom: 96
Skille: 97/75
Poziom mag.: 18
|
![]() Welkie Gratz dla Shia Macka za lvlek
![]() Jara oczywiscie zrobisz anni next time wiec sie o to nie martwie ;D heh Ja szanowny Kubiusz ![]() ![]() ![]() ![]() No pozdroo dla calej polskiej ekipki na SHIVERA ![]()
![]() |
#670 |
Guest
|
![]() gz wladziek lvla
(buheheh kto lubi matme xD? ![]() ![]() P.S czemu masz takie eq?? ![]() Ostatnio edytowany przez Adaś^^ - 12-09-2006 o 16:35. |
![]() |
![]() |
#671 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() PS: Dawajcie fotki, bo tematy w dziale zdjecia moga byc skasowane jesli conajmnie 50% postow nie zawiera zdjec. ![]() Ostatnio edytowany przez szeliga - 13-09-2006 o 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dodawac fotki
Comby lecą baaardzoo wolno dzś jedna sztuka co 30 minut -.-! ![]() btw.Kupie 2 honey combów za 500 gp sztuka !
Obrazek w podpisie przekraczał 20KB. Ostatnio edytowany przez Tooken Mały - 13-09-2006 o 09:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Zembolx
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 45
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() A ja wam powiem tak
![]() ![]() P.S Władek ten helmet oddam w sobote ,wpadne wieczorem ![]() Oto ss'ki ^^ Trzymajcie sie wszyscy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#676 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Szpadel
Poziom: 96
Skille: 94/58
Poziom mag.: 19
|
![]() Wreszcie sie przelamalem i poszedlem na venore d-lair
Exp zajebisty, loot nawet dopisal http://img172.imageshack.us/my.php?image=69lvldy1.jpg Niedlugo 70, Nerwus szykuj sie na warlock quest ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sprzedajac kuszi luki, dalem sie strapowac... przez horde ratow... Cip Soft wymyslil ten calkiem bezpieczny attack nie bez celu, nizsze levele co nosza lot na fibulei biegaja bez ek, takie attacku mogly by nie przezyc
![]() A tak serio smiesznie to wygladalo, dzis zas byl demon hunt (9 bp sd =>gs+g legi), fotek zapomnialem tam narobic. Ma ktos na sell burst!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]()
Obrazek w podpisie przekraczał 20KB. Ostatnio edytowany przez Tooken Mały - 15-09-2006 o 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() shia mack sprzedawales itemki i mowiles ze sprzedajesz konto xD a ja patrze a tu MPA xP Graturacje
|
![]() |
![]() |