![]() |
#661 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Świat: Selena
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Btw. Khoda napisał tego posta pod wpływem impulsu nie z mojej strony (tzn ja go do tego nie nakłoniłem)... Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Orius - 05-02-2007 o 22:04. |
||
![]() |
|
![]() |
#662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Peppol
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Tzn to bylo tak... my sie loglismy tam na desercie... sorce mialy kogos ubic i wpasc tam przez tp.... potem ich ropnelismy do rooma dla knajtow... i czekalismy az ktorys z tych kozakow tam wejdzie... niestety nie poszlo... najpierw wyslali tam nooba tego 44ek zeby zobaczyc co i jak...a potem trzymali pzta na sidarze... i wyslali noobow zeby ubili naszych noobow
![]()
#663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bravo te pany! Pieknie go skosiliscie :-)
#664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Świat: "Swelena"
Poziom: 2
Skille: 1\1
Poziom mag.: 2
|
![]() A no gz oby tak dalej.
@Fakt troche sie zagalopowałem xd |
![]() |
![]() |
#665 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2006
|
![]() @Tifejo, Orius,
Ja bym siebie orkeślił jako konesera muzyki trance (Dj Tiesto, Armin van Buuren, Paul van Dyk i te sprawy ;p) a nie techno. Po prostu wrzuciłem wszystko do jednego worka jako muzyka elektroniczna. Uważam, że należy zakonczyć juz tą dyskusję o muzyce. Jeden woli TEKNO UMC UMC UMC i paradę gejów w Berlinie, a drugi darcie ryja i machanie głową na koncertach ![]() @topic Gratuluję next fraga i oczywiście liczę na następne bo jak widac, pomysłów wam nie brakuje. |
![]() |
![]() |
#666 |
Guest
|
![]() Witam
Co do akcji kolo dp w Venore to mozna powiedziec tylko, ze zrobiliscie to z gracja i finezja ![]() ![]() Pozdro. |
![]() |
#668 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#669 |
Guest
|
![]() Gratesky ~Unikron,Sidar,Shadar.Kolejny fajny frag oby tak dalej.
Gl |
![]() |
#670 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Zalfik to teraz sluchaj taka jest prawdziwa wersja bo te co tu sa nie dokladne ale za krotkie.Siedzielismy sobie w depo i Dany byl na nas cienty to postanowilismy go skarac i lewym wyjciem z venore wyszlismy na jednej kratce Dany podbiegl i jebnol w nas exori vis to my sd,sd i burst i ue i sie poskladal byl na zyciu
![]() do ktorego szwedzi sie bali wejsc a swoich szuterow nie mogli ropnac bo ktos tam mowil ,ze mogli a to gowno prawda tylko mogli wejsc tam knighci, koniec pz i log out cya guys |
![]() |
![]() |
#671 |
Użytkownik Forum
|
![]() pastuch stara palka , oby bylo po picy ta twoja wojenka tak jak na furorze :_)
#672 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Sidar
Ogladalem filmik, frag zajedwabisty. Zastanawia mnie tylko jedno. Dlaczego ich shooterzy nie mogli wejsc ta droga, ktora weszliscie Wy? Tzn od tej strony gdzie stal jeden noobchar. Bo z drugiej strony rozumiem, ze tylko knighci mogli?
#673 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom z obu w sumie tylko knighci mogli shooterow trzeba by bylo ropowac a oni tego nie mogli robic nie wiem jak ci to wytlumaczyc
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To w jaki sposob Ty i Unicorn sie tam dostaliscie?!?!?!?!
@down Dzieki :-)
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 07-02-2007 o 08:32. |
![]() |
![]() |
#675 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() my ich ropnelismy z gory na dole nie ma rope pointa ^^
#676 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak dokladnie zeby tam sie dostac do tego pomieszczenia trzeba bylo miec kogos na dole zeby ropowal inaczej mogly wejsc tylko knighci a oni nie mieli zadnego czlowieka na dole bo my tam bylismy i po krzyku
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Guest
|
![]() No nieźle nie myślalem ze po incydencie na deeper fibuli polacy sie podniosą
a tutaj prosze Dany pwned ![]() OBY TAK DALEJ !!! NEXT Morteh plax ![]() |
![]() |
#678 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Świat: "Swelena"
Poziom: 2
Skille: 1\1
Poziom mag.: 2
|
![]() Ja jak mogł bym sie przydac do jakiejś akcji trapa, czy cos takiego pisać w grze na nick Toshan [ed]
Albo na forum. Ostatnio edytowany przez Master Destroyed - 07-02-2007 o 12:10. |
![]() |
![]() |
#679 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po deeperze padl nie tylko Dany ale tez Elaazy dla twojego info ,a my nie zalamalismy sie tylko mielismy jak by zle dobrany zespol i za malo pewnosci siebie i przez to wszystko sie jebalo.I tez mowilismy ,ze to nasza pierwsza wojna a przynajmniej 90% z naszej ekipy ale jak widac cos sie nauczylismy
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Stan: Początkujący
|
![]() Mowi wam cos nick Masoyama de'stroyer?xD