![]() |
#6862 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Bramka robbena bylo o stokroc lepsza
![]() |
![]() |
![]() |
#6863 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ale nie padła w takich okolicznościach, na kilka minut przed końcem meczu i tak jak mówiłem wcześniej nie o samą bramkę chodzi, ale o cały przebieg meczu.
Cytuj:
Cieszyłem się z fantastycznej gry Ronaldinho, tak i teraz cieszę się z postawy Messiego. Co cię boli? Przynajmniej nie gadam, że Barca > reszta świata >.< Ostatnio edytowany przez Xendriel - 12-01-2009 o 17:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6865 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Nie wiem co w tej bramce Messiego jest takiego wspanialego.
![]() |
#6866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() dla mnie, kibica barcy jest to coś wspaniałego, gdy zawodnik w tak trudnych meczach podkreśla swoją wartość mimo tego, że są tacy którzy go nie doceniają. jak napisał już xendriel okoliczności meczu złożyły się na to, że przynajmniej dla nas tam bramka znaczy wiecej. zapewne gdyby taką samą bramkę strzelił obi mikel na 4-3 z manu nie obchodziło by mnie to i nic bym nie napisał, ale podczas ogladania meczu towarzyszyły mi takie a nie inne emocje.
ja tak to widzę, może wcześniej źle to ująłem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6868 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
tak, jestem zdania ze robben > messi, i co? a co do tej kliniki, to zebys wiedizal, ale to nie moja ocena, ja tylko o tym czytalem >.> Cytuj:
kthbye. arka, fajnie ze robben mial co pokazac siedzac kurwa ponad polowe czasu na lawce idioto -.-' vista el far$a |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6869 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
jeszcze co do twojego linka... nie bede sie wyslilał. w komentach na tej stronce masz wszystko wyjasnione. Ostatnio edytowany przez Fintex - 12-01-2009 o 21:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6870 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6871 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Xendriel - 12-01-2009 o 22:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6873 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bols - Messi jest tam 1, k thx bye, ale zauważ, że im więcej przebywasz na boisku, tym więcej wykonujesz dryblingów i masz więcej strat.. Nie chce się z wami kłócić ;] a to, że wszystkim się podoba to co robi Messi to chyba logiczne, bo według mnie, jest obecnie jednym z najbardziej zwinnych zawodników, a piłka klei mu się do nogi jak nikomu. Nigdy jednak pod względem technicznym nie będzie taki jak swojego czasu R10.
A poza tym, co z tego, że grał pół meczu? Iniesta po długiej kontuzji wrócił do składu zagrał ostatnie 20 min i strzelił bramkę. Wiem, że jeśli grasz cały mecz masz większe szanse na strzelenie gola. Gol ładny, więc gratuluje, ale bez napinki... W samej bramce Messiego nie było nic nadzwyczajnego, jednak minuta w której ją zdobył i inne okoliczności, oraz to, że w decydujących chwilach, potrafi wziąć ciężar gry na siebie jest wielkie.
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 12-01-2009 o 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6874 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Lampard > Messi
![]() |
#6875 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ale w czym? Prasowaniu? może.... Złoty but dla Krystyny! Będzie miał pod kolor kolczyków! xS Za sezon 07/08, jak najbardziej, jednak za 2008 nie przyznał bym mu tej nagrody.
![]() |
![]() |
#6876 |
Użytkownik Forum
|
![]() No rotfl, skoro przyznajesz mu za sezon 07/08, to za 2008 też musisz. Skończ już z tą zazdrością i zawiścią. Zluzuj zwieracze. Może kiedyś twój argentyński idol osiągnie taki poziom jak Ronaldo i strzeli w najsilniejszej lidze świata te 31 goli.
![]() |
#6877 |
Użytkownik Forum
|
![]() W którym miejscu napisałem, że chodzi mi o Messiego? xD Trochę głupia sytuacja, ale chodziło mi tutaj o Xaviego, który był najlepszym zawodnikiem Euro2008 i grał świetnie w roku 08.
Ktoś napisze, że Krystynka wygrała wszystko (LM, Premiership), ale do mnie to nie przemawia. Grał dobrze, ale tylko w ManU. Na mistrzostwach nie pokazał nic. Może jest najlepszy, ale jeśli gra z ManU. A Xavi grał świetnie i w Barcelonie i w reprezentacji Hiszpanii, co pokazuje jak wielkim jest zawodnikiem, nie ważne kogo ma u boku, rozumiesz? @up Powiedz, co na początku tego sezonu pokazał C. Ronaldo? Strzelił 8 bramek. Przyznasz, że to nie wiele przy 16 trafieniach Eto'o. Wiem, że liga angielska jest silniejsza, ale "Gra się tak, jak przeciwnik pozwala". Jeszcze takie małe porównanie: Eto'o spędził na boisku 1375 minut, w tym czasie strzelił 16 bramek kolejno: Sporting Gijon - 1 Real Betis Sewilla - 2 Atletico Madryt - 2 Athletic Bilbao - 1 Almeria - 3 Real Valladolid - 4 Sevilla FC - 1 Real Madryt - 1 Osasuna Pampeluna - 1 Strzelał nie tylko zespołom z końca ligi, ale także Sevilli czy Realowi, a w meczu z Valladolidem (10 aktualnie) zdobył 4 bramki. A teraz Cristiano: na boisku 1315 minut, 8 goli, kolejno: Bolton Wanderers - 1 West Bromwich Albion - 1 West Ham United - 2 Hull City - 2 Stoke City - 2 Ok. Spytaj kogoś przypadkowego na ulicy ile z tych zespołów zna. Poda 3/5 - jest dobry. Z tego wynika, że Eto'o>Cristiano.
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 12-01-2009 o 23:22. Powód: późno już xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6878 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co Messi pokazał w 2007 i do połowy 2008 ? Prezentował się kilkukrotnie gorzej niż Ronaldo. To samo Xavi. Więc o czym my gadamy ? Czy jeden turniej ma zadecydować o nagrodzie ?
Ronaldo grał dobrze tylko w United - no i co z tego ? Rozegraj tak długi i męczący sezon jak Ronaldo, który wyeksploatuje cię co do cna, zobaczymy, czy będziesz miał jeszcze siłę użerać się reprezentacją. Bo ja bym sobie odpuścił.
![]() |
#6879 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6880 | |
Użytkownik Forum