![]() |
#6861 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2008
Imię: Smyku zabÓjca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Vx :<
Świat: Luminerka
Poziom: 121
Skille: hehe
Poziom mag.: 43
|
![]() ej kurfa wygralem dzis ajpoda takiego red z kapsle z albertem hahahaha
ajem pro i miszcz pozsro tata he y y y yy y y y y y y y y y y y yA JUZ WIEM I KURFA MAM MOWILA ZEBYS ZROBIL OKLADY Z OGORKOW JAK WORIC Z OBOLALA CIPKA ;/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6862 |
Użytkownik forum
|
![]() bo my tu kurfa polent i tu sie gra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6863 |
Użytkownik forum
|
![]() SPAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo cie pochlastam gołym c h u j e m po plecach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6864 |
Użytkownik forum
|
![]() OKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ej cos mi wypadlo z compa i wyklada tak gumowato co to ??????????????????????????????????????? ej by de waj ::::::::::: siedze se i ogladam filmiki na jutupie hehehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#6865 |
Użytkownik forum
|
![]() poraszka oznacza smierc !?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6866 |
Użytkownik forum
|
![]() 1
2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH |
![]() |
![]() |
![]() |
#6867 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6868 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6869 |
Użytkownik forum
|
![]() Tibia.pl - oficjalna fan stronaForum Download Tutorial Kontakt English Jesteś tu: Tibia.pl / Forum Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia > Serwer Luminera Odpowiedz wątku Witaj, Real_Smyku_kumpel_Moon'a. Ostatnia wizyta: Dzisiaj o 22:53 Prywatne wiadomości: Nieprzeczytanych: 0 , Wszystkich 0. Panel Kontrolny Użytkownika Blogi Lista użytkowników Nowe posty Szukaj Szybkie Linki Wyloguj się Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. Przeszukaj forum Pokaż Tematy Pokaż Posty Zaawansowane szukanie Przeszukaj Blogi Zaawansowane szukanie Szybkie Linki Dzisiejsze posty Zaznacz forum jako przeczytane Otwiera Kontakty w Oknie Popup Networking Kontakty i Znajomi Panel kontrolny użytkownika Zmień podpis Edytuj Swoje Info Zmień opcje Różne Prywatne wiadomości Subskrybowane tematy Twój Profil Kto jest online Przejdź do strony... Temat: Serwer Luminera Odpowiedz wątku Zalogowano jako Real_Smyku_kumpel_Moon'a Tytuł: Wiadomość: FontsArialArial BlackArial NarrowBook AntiquaCentury GothicComic Sans MSCourier NewFixedsysFranklin Gothic MediumGaramondGeorgiaImpactLucida ConsoleLucida Sans UnicodeMicrosoft Sans SerifPalatino LinotypeSystemTahomaTimes New RomanTrebuchet MSVerdana Sizes1234567 Uśmieszki [Więcej] ObrazekDodaj obrazek Ikona posta Możesz wybrać ikonę dla swojej wiadomości z poniższej listy: Bez ikony Dodatkowe opcje Inne opcje Automatycznie zaznaczaj linki w tekście Wyłącz uśmieszki w wiadomości Załącz plik Właściwe rozszerzenia plików: txt Subskrybcja tematuTyp zawiadomienia: Nie subskrybuj Bez powiadomienia e-mail Stałe powiadamianie e-mailem Dzienne powiadamianie e-mailem Cotygodniowe zawiadomienie Oceń temat Jeśli chcesz, możesz ocenić ten temat. Wybierz ocenę 5 : Świetny 4 : Dobry 3 : Średni 2 : Zły 1 : Straszny Przegląd tematu (Najnowsze posty u góry) Dzisiaj 23:17 YoYo^Smyku^Zabojca Cytuj: Oryginalnie napisane przez Real_Smyku_kumpel_Moon'a 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH LOL HAHAHAHAH POGRAM HAHAHAHAH LOLOLOLOL Dzisiaj 23:15 Real_Smyku_kumpel_Moon'a 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH 1 2 3 TWOJA STARA PATRZY hUHAHAHA JAK KURWA w SIEROCINCU HAHAHAH Dzisiaj 23:13 YoYo^Smyku^Zabojca poraszka oznacza smierc !? Dzisiaj 23:13 YoYo^Smyku^Zabojca OKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ej cos mi wypadlo z compa i wyklada tak gumowato co to ??????????????????????????????????????? ej by de waj ::::::::::: siedze se i ogladam filmiki na jutupie hehehe Dzisiaj 23:11 Real_Smyku_kumpel_Moon'a SPAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo cie pochlastam gołym c h u j e m po plecach Dzisiaj 23:11 YoYo^Smyku^Zabojca bo my tu kurfa polent i tu sie gra Dzisiaj 23:09 YoYo^Smyku^Zabojca ej kurfa wygralem dzis ajpoda takiego red z kapsle z albertem hahahaha ajem pro i miszcz pozsro tata he y y y yy y y y y y y y y y y y yA JUZ WIEM I KURFA MAM MOWILA ZEBYS ZROBIL OKLADY Z OGORKOW JAK WORIC Z OBOLALA CIPKA ;/ Dzisiaj 23:09 Real_Smyku_kumpel_Moon'a kurfa twa mac ! nie wbijesz juz 102 lvla przez tydzien! do nauki shadow psie jebany! kurwa! jak nie to matke doic wy*******aj mi juz! Dzisiaj 23:07 Real_Smyku_kumpel_Moon'a kurwa ! zamknij ryjj psie jebany! i do nauki !! anie w tibie kurwa grasz! jam jest twój stary! Dzisiaj 23:05 YoYo^Smyku^Zabojca Marchewke Sie Pytam Czy Kupiles?!?!??? Dzisiaj 23:05 YoYo^Smyku^Zabojca ej tato a marchewke kupiles? Dzisiaj 23:03 Real_Smyku_kumpel_Moon'a ej ej ty u góry, wiesz co ci powiem?! matka cie nie kocha hahahahahahahahah! ahahahaha ale ci pojechałem chuju ! xD Dzisiaj 23:02 YoYo^Smyku^Zabojca ooo kurfa muwilem ze stary do domu pszyszet mam nadziejke ze teko nie wici teko posta o kurwa mac ; /////// a tak wokule to my expimy razem on mi dusi manasy a ja zaznaczam stforki i robie exurke prawie jak bot nie ??? Dzisiaj 23:00 Real_Smyku_kumpel_Moon'a Smyku, kurwa twoja mac jebana w dupe wyruchana przez twoją starą, co ty kurwa od*******asz sie pytam?! stara cie nie kocha shadow ze sie za mnie podajesz?! wy*******aj z tego forum ! Dzisiaj 23:00 YoYo^Smyku^Zabojca co???????????????????????????? Dzisiaj 22:56 Yen Ciebie się nawet podsumować nie da.. Masz taki płytki umysł, że szkoda gadać.. Dzisiaj 22:52 YoYo^Smyku^Zabojca ej tata przyszedl do domq niedlugo bede mosial isc bosz kurfa mnie wkurfia i pojdem na brofara i hwdp podjebie gablote i yoyo za*****e go widelcem co? Dzisiaj 22:51 Robin1337 haha tede of luminerka Dzisiaj 22:47 YoYo^Smyku^Zabojca no i co powiedzie chcecie hunted od moich wlatcuf br? polska i brazylija roxor yoyo pozdro alll hajl metal ave szatan i all emos Dzisiaj 22:46 YoYo^Smyku^Zabojca bo co suko yenowa ty kurwa nieogolona cipo mam cie na hita suko jestes pojebany jak moj pies bo tak samo szczeka gsy go jebiemy hahaha h h h h h h h h? Ten temat ma więcej niż 20 odpowiedzi. Kliknij tutaj by zobaczyć cały temat. Zasady postowania Możesz pisać nowe tematy Możesz pisać odpowiedzi Możesz dodawać załączniki Możesz edytować swoje posty -------------------------------------------------------------------------------- BB Kod jest Włączone Uśmieszki są Włączone [IMG] są Włączone Kody HTML są Wyłączone Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18. -- Fluid -- Fixed -- Mobile -- iPhone -- Angielski -- Polski Skontaktuj się z nami - Tibia.pl - Archiwum - Góra Powered by vBulletin 3 -------------------------------------------------------------------------------- Tibia.pl | Powered by iLop Tibia and TibiaMe are tradmarks of CipSoft GmbH, Germany. Remember, that only oficial page is tibia.com. All other pages, including tibia.pl are only fan pages. Przyjaciele: google adsense |
![]() |
![]() |
![]() |
#6870 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Żal... (10 snaków)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() OKSAOKSoskaOSKAosaSOK
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Wałbrzych
Imię: Sylfer Knight
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95
Skille: 82/78
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Imię: Leos lessa
Skille: 80
Poziom mag.: 6
|
![]() ![]() ![]() 23:14 You advanced from Level 47 to Level 48. 23:14 Leos Lessa [48]: ~~Walbrzych Luminera Team~~ 23:15 Sylfer Knight [80]: POJEBALO CIE XD 2LVL NA DZIEN ^^
![]() |
#6874 |
Użytkownik Forum
|
![]() a i do smyka1 i 2 czyli do tej samej osoby .
nie pisz tyle naraz ,jak chcesz zeby to ktos zobaczyl pisz zwiezlej.. takto kazdy przewija te kolejne strony spamu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6875 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do Lord Edek morderca i innych piczek: Zazdroscice VX, ze maja gildie w ktorej sami chcielibyscie byc ? Moze nie umiecie zniesc tego, ze oni graja lepiej od was ? Zachowanie typowe dla dzieci ktorym rodzice dali za duzo a teraz nie umieja zniesc ze ktos ma wiecej lub gra lepiej ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6876 |
Użytkownik Forum
|
![]() oni sobie jaja robia a ty odrazu musisz wyskakiwac i psuć zabawe..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2008
Lokacja: Tarnów
Imię: Krzysiek Knightt
Gildia: Banana Moon
Poziom: 169
Skille: 91/88
Poziom mag.: 8
|
![]() ![]() ![]() Kretyni czy wy w końcu zamkniecie swe mordy? wy chyba naprawdę chcecie żeby usunęli temat? Dla Ciemniaków : Ten temat Został założony do wrzucania ssów i Komentowania a nie jakiś Jebniętych Kłótni małolatów.... Spotkajcie się na Rl i Sobie wszystko wyjaśnijcie a jak nie załóżcie sobie nowy temat o Nazwie "Kłótnie Luminery" a jak Nie to PM. Podejrzewam ze teraz Sypnie sie spam na mój temat ale mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6878 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Poziom: 103
Skille: 84/80
|
![]() No i super... Zostało 30k, nic na sell, a Jah robi DHQ za 40k >.>
![]() ![]() Jeszcze dsm było w trade, ale nie widać. Koleś pewnie hacker, skoro zaakceptował takie coś.. Zostało 30k ;<<< Wysyłajcie kase mi do veno XDDDD Ostatnio edytowany przez Yen - 02-06-2008 o 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6879 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() hmm?
nie jestem z Luminery, tylko z Pacery... a jakby Cię to interesowało to mój nick to Vari... a Ty rl Sektorka? ja też xDDDDD jesteś tak żałosny... Sektorek zrobił tą gildię ponieważ jest z dzielnicy "V-X"'ów Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
więc po huja mi to wiedzieć? a nazwa jest idiotyczna... bo to nazwa grupy... jesteś jego rl? nie? więc się nie wypowiadaj... Cytuj:
Cytuj:
grasz dla lvl'a i błyskotek? Ostatnio edytowany przez pieczar - 02-06-2008 o 13:10. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6880 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Imię: Shadow Druid of Luminera
Gildia: chce byc jak dedaw!
Poziom: 107
Skille: 25
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() @użytkownik
jak się nie mylę jesteś Shanek? tak? jutro wpierdol w szkole pamiętaj... ![]() |
![]() |
![]() |