![]() |
#6861 |
Użytkownik Forum
|
![]() jaki syf sie zrobil na tym forum, az sie nie chce wchodzic przez te zjebane linki. Zamiast zostawic jak bylo to dojebali...
Spadam z tego forum bo wieje huyem ;] Pzdr.
17:34 You see yourself. You are an elite knight. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() A zrobili tak z powodu newbow ktorzy nieaktualizuja windowsa + maja przestarzale lub wogole niemaja antywirusy ... + uzywaja IE bo ta dziura w IE tylko byla ...
No ale co zrobic ... ktos by wkoncu newbow z tibi w jakims stopniu wyplewil a tu nie tibia.pl team ulatwia zycie newba ;] Niedlugo bede chodzic po domach i expic za nich ^^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6863 |
Użytkownik forum
|
![]() Aver~Masz racje wogule jakies bezsensowne posty powstaja.. chyba znowu chca niemiec forum jakies 20 lvle... ktore.. poczatkuja psiac komus na forum w sprawie pomocy a nie tak!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6864 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Na emeryturze
Imię: b.d.
Skille: b.d.
|
![]() Cytuj:
![]() Co do reszty to GyZy leweli, skili, kłestów, dedów i czego tam sobie chcecie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Gildia: Immortal Fighters
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Letus teraz mogla by sie zaczac dyskusja na temat niemam tego czy jestem n00bem ?
Wedlug mnie niezabezpieczanie swojego systemu jest idiotyzmem ... Tak wiem zawsze mozna robic co tydzien format ;> lub ghosta ![]() Nieposiadanie aktualizacji system + antywirusa + fire walla jest idiotyzmem w swiecei internetu i tyle ... Niemasz twoja sprawa ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Imię: Blood-Vampire
Profesja: Brak (Rookgaard)
Poziom: 66
Poziom mag.: 57
|
![]() ogladajac te bezsensowne offtopici ni chu&&& nie trzymajace sie kupy... tak mysle czy nie zrobic jakiegos forum na fora~i dac link tym ktorzy daja linki i ogladaja ale nie komentuja bez sensu -.- ciekawi mnie co robi mod .. wczesniej za takie rzeczy lecialy bany a nie... zdjecia to zdjecia... wg mnie top bez ssa - ban -.- krotka pilka panowie... albo robimy syf albo nie
_______________________________ zeby nie bylo offtopa :> ładne ? http://img211.imageshack.us/img211/9673/eq5rh.jpg Ostatnio edytowany przez Muszrom - 15-05-2006 o 10:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6867 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6868 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avedi Bezel
Poziom: 81
Skille: 82/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Gz.... Niektórzy nie wytrwali do końca jak ja dzięki "zajebi**emy" teamowi A mogłem dojsc tylko w finale... Coz chcialem pomoc... Ale co tam padlem no i trudno, od 4 wrli ciezko sie ucieka;/ pozdro dla malej czastki teamu ktorzy nie byli thiefami ![]()
01:00 You see yourself. You are an elite knight. You are Angel ofFight of the Riders Of Apokalypsa (Football). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Barlinek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Electro'Furion
Profesja: Druid
Gildia: Brak
Świat: Refugia
Poziom: 15
Skille: --/--
Poziom mag.: --
|
![]() Po pierwsze jestem po hacku i mysle ze mi to sie nalezy a po 2 jak ja padalem to mi nieoddawali itemkow to czemu ja mam oddawac mysle ze kazdy sie ze mna zgodzi Pozdro Dla tych którzy mnie rozumieja
![]() |
#6870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Suwałki
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 220
Poziom mag.: 82
|
![]() zawsze mozna drugi raz czyz nie ?!
POZDRO Darth xD! ![]() HAIL KIRO =DD
~~ 13:14 GM Elucidatus on Celesta: you lured the arcanist 13:19 GM Elucidatus on Celesta: your in my vip with a skull |
![]() |
![]() |
![]() |
#6871 |
Użytkownik forum
|
![]() Do 4 razy sztuka ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6872 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Cytuj:
Pisalem i krzyczalem zeby nie szli, zaczekali ale i tak warzywa poszly i padly. szkoda ze padli tez normalni gracze ![]() ![]() Pozdro i gz 4all EDIT: Texty z filmu Neiko. Druids pisal to na PW do niego: Draco druids: przesuwaj blokerow Draco druids: w finjal room Draco druids: na wl jeszcze nie Draco druids: jeszcze zeby z wl wypadl g arm Draco druids: xd Draco druids: i z noobow c-set Draco druids: a byles w pokoiku? Draco druids: moze ta misje zrobiles Draco druids: znaczy brzozka zrobil Draco druids: non pvp =fucking noobs Draco druids: szykuj capa polowa z nich padne Draco druids: jak dziwki Draco druids: zabija mnie ?XD Draco druids: xd Draco druids: ostro lootuje xD >> Neiko: NIE LOOTWAC (Grue: bo draco nie bedzie mial czego lootowac. Blue Robe x2 zajumali...). Draco. Tak chciales nas zabic a sam padleś. Gratuluje noobku, tez postać kupiłeś? oO
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 15-05-2006 o 20:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6873 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Imię: b.d.
Skille: b.d.
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Uiuu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Holy Dragons
Poziom: 155
Skille: 98/71
Poziom mag.: 21
|
![]() ![]() 51 mlvl ![]() 51 lvl ![]() ![]()
![]() |
#6875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
|
![]() @Ruri
U la la xP -= Kozack =- ![]() ![]() ![]() teraz czekamy na A~ i S~ ![]() ![]() Pozdro Dla N-M-P-R-S ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avedi Bezel
Poziom: 81
Skille: 82/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Haha ten draco wczesniej chyba padl
![]() Ale co tam bylo minelo;D narazie przerwa z Tibia a pozniej sie zobaczy ![]() Dobrze ze pomyslalem i tego samego dnia kupilem blessy ![]() Teraz musze sie do jakiegos teamu przylaczyc i hajs odrobic ![]() Team nie byl taki najgorszy oprocz wyjatkow ![]() ![]() Daj link do filma Neiko jesli to mozliwe ![]() Pozdro all i gz ![]() Zeby nie bylo że bez ssa: moj ukochany ss ukochanym charem http://i33.photobucket.com/albums/d7...zel/UO0046.jpg Jakies tam dragi: http://i33.photobucket.com/albums/d7...zel/UO0053.jpg PS. Janas nie wziol dudka i franka na mundail ![]() ![]() ![]()
01:00 You see yourself. You are an elite knight. You are Angel ofFight of the Riders Of Apokalypsa (Football). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6877 |
Użytkownik forum
|
![]() @Komar
Ty mały kucyku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6878 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Imię: Toosh Davemport
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 87
|
![]() banshee qest porazka tak jak zawsze, tak samo bylo z demon helmet qestami, o ile te poczatkowe szly jakotako, to teraz lvl'e ponabijaly takie nooby ze hej...
btw. taka ciekawostka: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Cos nad czym męczyłem sie dłuuugo xD
http://i16.photobucket.com/albums/b2...9/Lvl/65ok.jpg @Visqn Pozdro I wielkie GZ!!!1 Teraz bij lvle i anni! ;] Dasz rade! @Grue Nie czaje kim byłeś, ale z posta wynika ze występowałeś w dobrej sprawie.Chwała ci za to! ![]() EEe juz wiem wiem. Sorki, widocznie zbyt...podniecony/zdezorientowany byłem? xD @Banshee Team Szkoda ze padlo tak duzo ludzi, ale nie dziwie sie bo niektorzy mysleli ze czym dluzej czekamy, tym więcej wrl sie respi -.- Tak to pozniej wygląda, w 3 wrl dzieki temu powstało 6 wrl a z tamtąd nie łatwo zwiać ;/ @Avid Bezel GL Next time. Napewno ci sie uda! ![]() @Toosheeck Pamiętam tego DQH. Dobrze ze nie widziales naszego wrl bo pewnie wspomnienia by odzyly xD Pozdro dla pozostałych Hugolino-uwalniaczy ktorzy biją lvle, skile, mlvle (Soyer? ;p) I takze dla tych ktorzy po prostu odpoczywają (Ema ^^) Ja za kilka dni wkraczam w pełnoletność o.O, jak dobrze pojdzie to odprawie w Tibii, zaprosze kumpli, pobawimy sie ;p Dobra ine będe zanudzał Niech Szikłit będzie z wami! -.-
BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!! ![]() 14:27 Mycha odwarzny: a jak sie zdobywa premium actep czy jakos tak <potrzebne do czaruw> Ostatnio edytowany przez Cloud99 - 16-05-2006 o 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6880 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Radlin
Poziom: 112
Skille: 94/93