![]() |
#6881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() hmm, arka, a zidane strzelil z tego co pamietam w ostatnich 2ch (?) minutach 2 gole i dzieki niemu real wygral. ale w koncu gral w realu, wiec wtedy i tak najlepszy byl kurwa nie wiem, ronaldo, bo gral w barcelonie ; f
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
![]() Ronaldo jest skrzydłowym to ,że czasem pograc w napadzie albo nie wróci nie robi z niego środkowego napastnika.
Ogólnie ciężko wypowiada mi się na temat E2. Ważne jest jednak dla mnie to, że są kibice Barcelony , którzy nie lubią go tak jak ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6883 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Śmieszą mnie opinie które poważają fakt, ze Ronaldo za poprzedni sezon powinien zgarnąć wszystkie nagrody indywidualne w których konkurował.
Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 13-01-2009 o 06:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6884 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Cytuj:
@down Zazdroszczę wam pewności siebie, bo ja mimo 12 punktów przewagi Barcy nad Realem nie jestem pewien wygrania ligi przez Blaugranę. Wy natomiast od razu po meczu na Camp Nou (przegranym ofc), zakupie najdroższego rezerwowego świata(Huntelaara, bo taka będzie jego rola) i kilku dobrych meczach Robbena uważacie że Real zdobędzie tytuł. Rozumiem, że kibic zawsze wierzy w zespół, ale ludzie trochę realizmu. Aha i niech najpierw Real pokaże swoją wyższość nad Liverpoolem. Dodam jeszcze, że Hala dzieci jest więcej niż ci się zdaję, a ich siedliskiem jest pewna fioletowa strona ![]() Ostatnio edytowany przez Xendriel - 13-01-2009 o 11:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6885 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() żebyś wiedział. jak del bosque czy jak mu tam trenował real to bylismy za nim.. jak rajkard zaczal barce trenowac to za barca a rok temu jak manyoo wszystko zdobywał dzięki wszechmocnemu ronaldo to w półfinale widzac, ze barcie nie idzie szybko stwierdzilem, ze bede kibicował manu... żałosny jesteś.
mowisz, ze real zdobedzie mistrza jak barca zacznie przegrywać. real mogl wygrywać wczesniej i by było po problemie. i nie wiem po co podkreślasz to 'zawsze' skoro nie zawsze... kibicuje barcelonie od zawsze. nawet jak w klasie 24 na 25 osob kibicowało czelzi w pamiętnych pojedynkach w LM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6887 |
Użytkownik Forum
|
![]() No w sumie wiekszosc z nas jest takimi dziecmi, malo kto zaczyna kibicowac klubowi gdy ten przegrywa. Ja zaczalem kibicowac Realowi w 98'. Wtedy rzadzil i dzielil w Europie i ich gra mi sie podobala, a sentyment pozostal. Co do tego 'ZAWSZe' - musialem sie troche podbudowac, a wy juz placzecie. Real ma szanse na zwyciestwo ligi, oczywiscie male, ale ma. Zreszta nie raz juz bylo, ze Real slabo zaczynal a pozniej wygrywal lige. Sezon albo 2 sezony temu bo jakis 10 meczach byl 15 i i tak wygral. A poczatek w tym sezonie ma tak slaby, bo z tymi kontuzjami nie bylo prawa byc inaczej, do tego Barca gra fenomenalnie. Badz co badz Real jest 2gi, gdyby nie postawa Barcy to moze nawet bylby 1szy, albo przecietnie grajac Barca miala by max 3 pkt przewagi.
Do 1 czesci twego posta, czy ja napisalem, ze ty jestes dzieckiem, ktore kibicuje Barcie tylko teraz bo wygrywa? Stwierdzam, ze wiekszosc sezonowcow przeszla na Barce i MU, tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6888 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Moje zdanie jest takie, że Messi jest lepszy od Ronaldo, możliwe, że to dlatego, że jestem kibicem Barcelony od 6 lat, mogę patrzeć na to nieobiektywnie, ale to jest forum, ja szanuje wasze zdanie, wy moglibyście uszanować moje.
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 13-01-2009 o 13:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6889 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6890 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
piękna bramka;d Co do Messiego a Ronaldo. Ronaldo ma za sobą świetny sezon, Messi też. Ale na największych imprezach to Messi(IO) bardziej się sprawdził, niż Ronaldo(ME), więc uważam, że Messi>Ronaldo. Również jestem kibicem Barcy, więc może być to mało obiektywna ocena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6891 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jednak trzeba przyznać, że w kilku aspektach Ronaldo jest lepszy - strzał obiema nogami, gra głową czy rzuty wolne
![]() Ostatnio edytowany przez Xendriel - 13-01-2009 o 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6892 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
poziom ME >>>>>>>>>>>> poziom IO
![]() |
![]() |
#6893 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Lampard > Ronaldo
![]() |
#6894 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pilka Nozna na IO, to nie jest zbyt powazna impreza, graja tam druzyny z roznych kontynetow, raptem kilka dobrych i mlodzi zawodnicy. Dlatego dla PN IO nie sa wazna impreza. Na pewno nie sa takie prestizowe jak ME. To taki lepszy Puchar Konfederacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6895 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6896 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cieszę się że się ze mną zgadzasz ;_)!
Fantasy Premier League też się zgadza ;_)! Lampard > Ronaldo 133 > 106 ![]() Lampard > Fabregas
![]() |
#6897 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Chelsea się kończy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6899 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co to za wyczyn grać lepiej od człowieka chodzącego o kulach ?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6900 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Chelsea nam pokazuje jak koncza druzyny ktore sa budowane na podstawie milionow ruskich/arabow
![]() |
![]() |