![]() |
#6901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() No tak, bo ofc. Chelsea istnieje tylko od kilku lat, Chelsea załozył Abramowicz ite de ye ye bay bay.
|
![]() |
#6902 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bez Abramowicza nie walczyła o majstra.
![]() |
#6903 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Walczyła....
![]() |
#6904 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Ten temat już poruszaliśmy, o Chelsea.
A co do Lamparda a CR7 to po pierwsze CR7 grał mniej w lidze niż Lampard, po drugie FPL nie uwzględnia w pełni postawy na boisku (ewentualnie jakieś tam max 2 -punktowe bonusy). No, ale oke- jak już nie ma innej kategorii w której w tym sezonie byłby dobry ten Lampard to zawsze można wygrzebać jakiś dziwny argument typu FPL ;p Tracę złudzenia co do tego, że Ronaldo zostanie w Manchesterze. Informacja o zastrzeżeniu sobie znaku "CR9" przez Ronaldo już całkiem mnie wkurzyła. No, ale będzie jakaś kasa na innych zawodników przynajmniej. Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 14-01-2009 o 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6905 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cristiano w tym sezonie spędził na boisku 1315 minut w 16 meczach a Frank 1873, w 21 co jednak jest różnicą
![]()
![]() |
![]() |
#6906 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
@ Śmieszni jesteście, Barca miała kryzys też się kończyła? Real ma kryzys też się kończy? ; ))
![]() |
![]() |
#6907 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() W ogołe śmieszne porównywanie jest Lamparda i Ronaldo, grają na innych pozycjach, mają inne zadania na boisku etc.
![]() |
#6908 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Arjen Robben jest przekonany, że obecnym numerem jeden w futbolu jest Leo Messi. W związku z tym, uważa on, iż wszelkie porównania jego osoby do Argentyńczyka nie mają prawa bytu.
"Dla mnie Messi jest najlepszy na świecie, nic więcej nie mogę powiedzieć. On jest najlepszy, a nie ja. To piłkarz znajdujący się we wspaniałej formie. Jest z innej planety. Jest najlepszy, jest inny niż wszyscy", powiedział Holender." [fcbarca.com] Szacunek. Gratuluje Realowi takiego piłkarza. Cristiano by poprawił włosy i powiedział, że Messi nie jest godzien zawiązać mu sznurowadła u korka. Nie chodzi o to, że Arjen tak myśli, ale o to, że się tak wypowiada. ![]()
![]() |
![]() |
#6910 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() W ogóle śmieszne jest to że nie wychwyciłeś mojego żartu ; | Właściwie Yoha bo ja tylko zgapiam : )
![]() |
#6911 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() No, ale Maggic, popatrz no tylko jak to działa. Napisałeś jednego posta- dwa słowa i jeden znaczek i dostałeś w odpowiedzi chyba z cztery posty
![]() @Arka_Sath: Jest wielu innych piłkarzy którzy mają swojego idola na boisku. Nic specjalnego. Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 15-01-2009 o 07:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6912 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Akurat nie do Ciebie kierowałem tą wypowiedź, tylko do tych, którzy zaczynali powoli o tym wałkować temat, i to calkiem na serio ;l.
![]() |
![]() |
#6913 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mówi się "pokaż mi swoją ławkę rezerwowych, a powiem Ci jaką masz drużynę". Jeśli ławka rezerwowych Barcy wygrywa 2-1 z Atletico Madryt, jestem raczej spokojny o siłę tej drużyny
![]()
![]() |
![]() |
#6915 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Arsenal < Hull
SKUUG HERE ;] 23:04 Kozakjp [23]: ale expisz bez softuw 23:04 Master Logitech [10]: no tak 23:04 Kozakjp [23]: ;] 23:04 Master Logitech [10]: bo wtedy bym je wastowal |
![]() |
![]() |
![]() |
#6917 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Giovinco > Messi
![]() |
#6918 |
Użytkownik Forum