Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-01-2008, 21:23   #6921
Roro
Użytkownik Forum

Roro's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
Roro ma numer GG 2033029
Domyślny

sam popelnilem blad przed ktorym lukasza przestrzegalem mianowicie wdalem sie z toba w konwersacje zapominajac ze to ty jestes stracony i probojesz w jakikolwiek sposob to zmienic ale juz delece all posty niemam zamiaru more sie tlumaczyc
Honor rulez...

Ostatnio edytowany przez Roro - 10-01-2008 o 19:03.
Roro jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-01-2008, 21:26   #6922
Sola
Użytkownik Forum

Sola's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A

Profesja: Elite Knight
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kain90 Pokaż post
posiada PvP, a także sprawnego PC.

kompa wg mnie posiada ale nie pvp lols miałem sie okazje z nim pizgac (nie patrzcie na youtube bo powycinali najlepsze momenty (nie ze ja jakis zajebisty jestem czy coś) tak nubil jak mnie prali ze szkoda słów, widać na rec jakie lagi mialem wtedy i why nie udało mi sie zwiać

http://pl.youtube.com/watch?v=vIixyslut80 << Anni by koksy xd
Sola jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 21:31   #6923
Black-Jack
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 01 2008

Domyślny

uehsuehusheuhse rudy niedojebie jak wig nie wiem ktory own wjebal tu fote tolales w chuj znak peace pokazywal w szkole z pro tez jebales jak zadko ale wstyd sie przyznac jak do tego ze placiles za hunta przepraszales i ze to ty wyszles na najwieksza piczke jak damu cie lal to ciebie all zlali poza mna i pakula to ty plakales niemiales co robic do mnie miales pretensje pajacu ze nie wyzywam damu z noob hara i ze jestem cipa bo mu ne jade a nie jechalem bo on jest 10 x lepszy niz ty bufoniku nadety i har lukasza smieszny jestes jak twoj ryj ktory tu wkleje niebawem twardzielu straciles respekt teraz kombinujesz jak szafe ubic a gowno mu zrobissz tak jak gowno zrobiles damu pozarlo cie kozactwo twoje i zgonales do bledow sie przyznajde a najwiekszy jaki popelnilem to gadanie z toba bo rude to falszywe ale zapomnialem o tym chwilowo a jak nie masz argumentow i nie masz jak pokazac co lukasz zrobil dla mnie i jak sie wyjebal jak chcialem zeby mi pomogl to piszesz jakies bzdury ze cos udowadniales twoj czas sie skonczyl znajdz inna gre albo nowy serw nawet z best harem bedziesz smieciem niedowartosciowanym gnojem ktory w rl ma przjeebane i sie dowartosiowac chce gra sam piszesz nie wiesz ni epierdol a nie wiesz i pierdolisz zal rudych moje jakas akcje zrob rudzi roksza i idz na parade to ci zejdzie cisnienie

Ostatnio edytowany przez Black-Jack - 09-01-2008 o 21:33.
Black-Jack jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 21:34   #6924
Kain90
Użytkownik Forum

Kain90's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2007
Lokacja: 3miasto

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szafinio
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 212
Skille: 99
Poziom mag.: 9
Domyślny

Joinelem do Rk z jednego prostego powodu. Otóż nie chciałem, aby ludzie z gildi mieli przeze mnie problemy, jak zostaną zabici. Anyway jak wiesz (albo nie, nie istotne bo mam wyjebane w twój rudy ryj) mam tam znajomych, którzy są w porządku, nie jak mali ludzie, którzy dziś trzymają ze mną, a na next day wielki foch i tnie kozaka.

Btw. w old times all widzieli jakiego kozaka ciełeś, jebałeś w pyte ludzi za free i wielki pan sprawiedliwości. Ostatnio miałeś Lady'Bledman bić i Damu. Co się stało Power się skończył w chudych rączkach?

Tyle Szafa.
Kain90 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 21:40   #6925
Black-Jack
Użytkownik Forum

Domyślny

no i ruda parowko ja stracilem ponad 600 k + rok gry z pedalem cycusiem mamusi ktoremu napisalem ze jest chujem bo sela moje hary za rl to napisal ze nikt mu tak nigdy niepojechal a co on stracil ? ja mu dalem all co mialem nie dostalem nic nawet pomocy w biciu 8 lev a zal szmacie bylo plyte poslac za 2 zl wiesz rudolf juz nie masz frendow takich jak kiedys juz kazdy ma plecy i gowno mozesz zdzialac jestes zawistnym s*****elem ktory mysli ze ma zawsze racje opowiadasz ludziom bajki zeby na bosa wyjsc mowisz ile to tynie pijesz kogo nie lejesz czym nie rzucasz zal jak uj wez psa se kup i jego strasz jemu mow ze jestes panem tu jestes skonczony jak nie jestes best to placzesz w poduszke zajmij sie czyms ciekawszym ja ostrzegam tu ludzi przed pytami twojego pokroju i lukaszka
stary 09-01-2008, 21:54   #6926
Roro
Użytkownik Forum

Roro's Avatar

Roro ma numer GG 2033029
Domyślny

sam popelnilem blad przed ktorym lukasza przestrzegalem mianowicie wdalem sie z toba w konwersacje zapominajac ze to ty jestes stracony i probojesz w jakikolwiek sposob to zmienic ale juz delece all posty niemam zamiaru more sie tlumaczyc
Honor rulez...

Ostatnio edytowany przez Roro - 10-01-2008 o 19:04.
stary 09-01-2008, 22:02   #6927
Black-Jack
Użytkownik Forum

Domyślny

hahahha rudy styka juz sie zeszmaciles wystarczajaco kozak za 2 zl hehehehe w pysku cwany jak nikt nie czyta i tyle pokazalem all jaka ciota z ciebie jaki maly zasitny **** jestes jak nie masz mocy trzesiesz porami a przejmujesz sie tym co pisze i wiesz o tym dobrze placzesz teraz na bank albo rzucasz kuflami lub rozbijasz lusterka bo uslyszales cos ode mnie i powtarzasz ze to niby ty leszczu straszyles pare osob ze w rl wpadniesz wpadnij do mnie kozaku z luakszem i braciszkiem jego all jestescie siebie warci mowilem ci nie masz argumentu zamykasz ryj i piszesz ze klamie bo co mozesz zrobic i ty masz ciekawsze zajecia niz pisanie postow wez przestan bo nie wytrzymam nic poza kompem nie masz wpadnij w rl leszczu pogadamy tak sie zlozysz jak twoj kuzyn i powiesz tylko ze dostales hita i po zabawie ale na forum napiszesz ze sciemniam hehehe i masz racje nieodpisuj idz te koty podymac jak lubisz ja nie mam kota chyba sobie kupie rudego i bede go przypalac placz cioto placz i wez sie powies ze nie jestes best pl i ze nie mozesz ubic tych co na ciebie sraja pozdro niedowartosciowany bajerancie
stary 09-01-2008, 22:03   #6928
Roro
Użytkownik Forum

Roro's Avatar

Roro ma numer GG 2033029
Domyślny

Honor rulez...

Ostatnio edytowany przez Roro - 10-01-2008 o 19:06.
stary 09-01-2008, 22:06   #6929
Black-Jack
Użytkownik Forum

Domyślny

i apropo powiedzmy glosno wkoncu kto byl najbardziej poszukiwanym szpiegiem rora wielki yoo czyli herager on pucowal all z gc all starow do rora to przez niego byly rozne akcje tych ktorych tym urazil pozdrawiam i zycze powodzenia w ubijaniu jego nastepna porcja sensacji wkrotce moze ksiazke napisze
stary 09-01-2008, 22:08   #6930
Roro
Użytkownik Forum

Roro's Avatar

Roro ma numer GG 2033029
Domyślny

jacusiu niechce streszczac na forum twojego rl zycia i mowic dlaczego caly czas przegladasz to forum zeby cie uspokojic bo mam na tyle godnosci w sobie aby tego nierobic
Honor rulez...
stary 09-01-2008, 22:13   #6931
Kain90
Użytkownik Forum

Kain90's Avatar

Domyślny

look down \/

Ostatnio edytowany przez Kain90 - 09-01-2008 o 22:16.
stary 09-01-2008, 22:13   #6932
Kain90
Użytkownik Forum

Kain90's Avatar

Domyślny

nie wiem jak z przepraszaniem itp. ale ja przyjąłem je od człowiek, który kiedyś mnie ładnie wyjebał i now znowu sie trzymamy Pozdro Steven

Pewno też nie prawda, że właśnie do niego pisałeś, żeś mały koksik w rl, a jak foto zobaczyłem dowiedziałem się why nie chciałeś nigdy nikomu dać. Powiem jasno uważam, że to co pisze Jacek to cała prawda, a ty wiesz dobrze o tym, że twoja opinia została zrównana z ziemią.

To, że lady'bledman chciałeś bić to pewnie też kłamstwo, a jak z Exsta wymieniłeś dialog to zmiękłeś kozaku nie

Ostatnio edytowany przez Kain90 - 09-01-2008 o 22:16.
stary 09-01-2008, 22:13   #6933
Black-Jack
Użytkownik Forum

Domyślny

lol miales nie pisac a piszesz znowu sam sobie zaprzeczasz mowiles nie wiesznie pierdol byles widziales co robilem jak gralem itd ? od 90 lev malo gralem wczesniej w chuj wiecej 600 k z walkow typu na packach o ktorych wiedziales i lukasz tez sam dsm rok temu kosztowal 90 k jak mu go dawalem g leg 180 k mms 150 k rh 30 boh 30 pacc kupil za rl i selal kase k na alegro moja kase k idioto jak juz mowilem on mial 37 lev i pozyczone eq od ciebie od rl frenda ktory mu nic nie dal a obcy czlowiek mu dal wpadaj w rl szmato rozpierdole cie z mila checia i nieodpisujesz bo jak juzmowilem brak argumentow hehe probujesz tu srac ze nie gralem czy cos jak gralem mialem pisac ze jestem lukaszem bo on sie tym jaral ja nigdy frendow nie szukal jak ty czy on poprostu robilem swoje taki fire knight guardian mialem z nim spiecie na pulo wyjasnilem pisal ze w chuj mnie respekci i ze jak bedzie mial jakis problem z flipami to pisze do mnie bo jestem najbardziej spoko i napewno wyjasnie jak nalezy to mi pisze duzo osob ze sama prawde pisze to mi pisza z mnie popieraja ciebie olewaja wiec piszesz ze klamie bo cie boli ze ni jestes numerem 1 pogodz sie z tym juz nie bedziesz ;] to ja lukasza na ludzi wyprowadzilem ja pokazywalem gdzie expic ja robilem calodniowe questy typu banshe post man ale ty wiesz lepiej hehe zal napisz ze nieodpisujesz i odpisz debilu albo zwal konia jak to masz w zwyczaju apotem odpisz lepiej pojdzie bez moich tekstow to juz ci bajer ie idzie
stary 09-01-2008, 22:17   #6934
Black-Jack
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Roro Pokaż post
jacusiu niechce streszczac na forum twojego rl zycia i mowic dlaczego caly czas przegladasz to forum zeby cie uspokojic bo mam na tyle godnosci w sobie aby tego nierobic

lol streszczaj bo nie wiem co chcesz wymyslic teraz czasu na to nie mialem do tej pory siedze z dzieckiem ale jak zobaczylem jak kozaczysz i burzysz znowu to postanowilem jebnac konto i pokazac jaki jestes naprawde a co do lukaszka to all time ma ryty beret i bedzie mial no i czekam az napiszesz ze mi w rl najebiesz powodzenia a co do rl to za niedlugo przejde do twjego rl jak prosisz bo ja mam zajebiscie w life ty nie i nie bedziesz miec
stary 09-01-2008, 22:24   #6935
Gwadi1964
Użytkownik Forum

Gwadi1964's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2007

Gildia: Zaleze Team
Poziom: 43
Skille: 100-100
Poziom mag.: 99
Domyślny japapapao :D

Gwadi1964 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 22:28   #6936
zeriel_argano
Użytkownik Forum

zeriel_argano's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Konin <><><>

Profesja: Paladin
Świat: Danera ;] Only
Poziom: 84
Skille: 88/71
Poziom mag.: 18
Domyślny @roro

A na huj teraz bijesz do jego rl life ? nie miales co wymyslic czy jak ?

@Sirius
Gz gogo 100 xD
14:51 Nieczajek'Raven [129]: jestes tak bezurzyteczny jak kutas papierza

http://ziooooom.myminicity.com/ind
http://ziooooom.myminicity.com/

Ostatnio edytowany przez zeriel_argano - 09-01-2008 o 22:30.
zeriel_argano jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 22:32   #6937
Black-Jack
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zeriel_argano Pokaż post
A na huj teraz bijesz do jego rl life ? nie miales co wymyslic czy jak ?
lol wlasnie w tym problem ze nic nie musze wymyslac to nie ja wlaze czytam posty i je w jakims notatniku pisze potem wklejam tylo pisze odrazu jak bylo i jak jest pisze o frajerach co strugaja kozakow i glupia gra z syfiasta grafika jest dla niego bostwem ale twardo bosow tna on zobaczyl xboxa pogral chwile mowi ze gowniana grafa w tibie gra i ma zajawe bo xbox mu nienapisze ze jest twardy a o rl sie on dojebuje on all straszy to niech ze mna probuje kozaczek do 12 latkow burzyc umie do mnie tylko poprzez forum bym napisal jaki to intelognet to by tu ludzie z krzesel pospadali poczekam na jego 1 krok i pojade po nim znowu proste niech sie dalej pograza i kumpli powodzenia

to do rora bylo a ja sie porwalem

Ostatnio edytowany przez Black-Jack - 09-01-2008 o 22:38.
stary 09-01-2008, 22:39   #6938
zeriel_argano
Użytkownik Forum

zeriel_argano's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Konin <><><>

Profesja: Paladin
Świat: Danera ;] Only
Poziom: 84
Skille: 88/71
Poziom mag.: 18
Domyślny @Black

Ja nie bije do Ciebie zle sie zrozumielismy mi chodzilo czemu on bije do Twojego Rl life...
14:51 Nieczajek'Raven [129]: jestes tak bezurzyteczny jak kutas papierza

http://ziooooom.myminicity.com/ind
http://ziooooom.myminicity.com/

zeriel_argano jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 22:48   #6939
SlyFellow
Użytkownik forum

SlyFellow's Avatar

Data dołączenia: 13 07 2007
Lokacja: Tarnów

Stan: Zbanowany
Poziom: 49
Domyślny

Mały hunt koło orc hell na liderach shamanach i zerkach + pojedyńczy resp gsa =)
z drugiego gs:

A tutaj lvlik =)

Wbiłem 20 k expa 40 minut. Poleciał jeszcze sword ring i drugi wandzik z shamana =)

Ostatnio edytowany przez SlyFellow - 09-01-2008 o 22:49.
SlyFellow jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-01-2008, 22:55   #6940
Naitfle
Użytkownik forum

Naitfle's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2008

Stan: Niegrający
Imię: Naitfle
Świat: Chimera
Poziom: 70
Skille: xy/xz
Poziom mag.: 6
Domyślny

To może ja tylko od siebie dodam, że roro nam dupy nie lizał, zawsze walczył do końca i za to go szanowałem. To skąd ma postać akurat nie ma większego znaczenia i tak zawsze będzie dobrym graczem. Szafa ty też swojego chara kupiłeś, fakt, że to nie była postać na 100+. Ale w tamtych czasach to był chyba 3 najlepszy polski char. Wiesz, że nic do ciebie nie mam, ale najeżdżasz na rora, a sam zrobiłeś kiedyś coś podobnego. Roro sobie zawsze dawał radę, był i jest zajebisty, nie lizał dupy, nie bał się napierda*ać z tymi, których nie lubił, mimo że mógł hunta dostać, a nawet jak dostał to nie chciał płacić. Ja tam go za to szanuje.

Roro to zawsze kozak, chuj że hunted by był, ale zawsze się pizgał do końca i za to go szanuje.

Ch*j z tym skąd ma postać, ale to nie zmienia faktu, że jest dobrym graczem...

A ty Black-Jack idź do szkoły i naucz się pisać

Hail The Unforgiven
Bastek

Ostatnio edytowany przez Naitfle - 10-01-2008 o 00:22.
Naitfle jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania