![]() |
#6921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() sam popelnilem blad przed ktorym lukasza przestrzegalem mianowicie wdalem sie z toba w konwersacje zapominajac ze to ty jestes stracony i probojesz w jakikolwiek sposob to zmienic ale juz delece all posty niemam zamiaru more sie tlumaczyc
dont know fear... never scarred... just play on rulez... Honor rulez... Ostatnio edytowany przez Roro - 10-01-2008 o 19:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() kompa wg mnie posiada ale nie pvp lols miałem sie okazje z nim pizgac (nie patrzcie na youtube bo powycinali najlepsze momenty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6923 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
|
![]() uehsuehusheuhse rudy niedojebie jak wig nie wiem ktory own wjebal tu fote tolales w chuj znak peace pokazywal w szkole z pro tez jebales jak zadko ale wstyd sie przyznac jak do tego ze placiles za hunta przepraszales i ze to ty wyszles na najwieksza piczke jak damu cie lal to ciebie all zlali poza mna i pakula to ty plakales niemiales co robic do mnie miales pretensje pajacu ze nie wyzywam damu z noob hara i ze jestem cipa bo mu ne jade a nie jechalem bo on jest 10 x lepszy niz ty bufoniku nadety i har lukasza smieszny jestes jak twoj ryj ktory tu wkleje niebawem twardzielu straciles respekt teraz kombinujesz jak szafe ubic a gowno mu zrobissz tak jak gowno zrobiles damu pozarlo cie kozactwo twoje i zgonales do bledow sie przyznajde a najwiekszy jaki popelnilem to gadanie z toba bo rude to falszywe ale zapomnialem o tym chwilowo
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Black-Jack - 09-01-2008 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6924 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Lokacja: 3miasto
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szafinio
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 212
Skille: 99
Poziom mag.: 9
|
![]() Joinelem do Rk z jednego prostego powodu. Otóż nie chciałem, aby ludzie z gildi mieli przeze mnie problemy, jak zostaną zabici. Anyway jak wiesz (albo nie, nie istotne bo mam wyjebane w twój rudy ryj) mam tam znajomych, którzy są w porządku, nie jak mali ludzie, którzy dziś trzymają ze mną, a na next day wielki foch i tnie kozaka.
Btw. w old times all widzieli jakiego kozaka ciełeś, jebałeś w pyte ludzi za free i wielki pan sprawiedliwości. Ostatnio miałeś Lady'Bledman bić i Damu. Co się stało Power się skończył w chudych rączkach? Tyle Szafa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6925 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i ruda parowko ja stracilem ponad 600 k + rok gry z pedalem cycusiem mamusi ktoremu napisalem ze jest chujem bo sela moje hary za rl to napisal ze nikt mu tak nigdy niepojechal a co on stracil ? ja mu dalem all co mialem nie dostalem nic nawet pomocy w biciu 8 lev a zal szmacie bylo plyte poslac za 2 zl
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6926 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() sam popelnilem blad przed ktorym lukasza przestrzegalem mianowicie wdalem sie z toba w konwersacje zapominajac ze to ty jestes stracony i probojesz w jakikolwiek sposob to zmienic ale juz delece all posty niemam zamiaru more sie tlumaczyc
dont know fear... never scarred... just play on rulez... Honor rulez... Ostatnio edytowany przez Roro - 10-01-2008 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6927 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahahha rudy styka juz sie zeszmaciles wystarczajaco
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6928 |
Użytkownik Forum
![]() |
dont know fear... never scarred... just play on rulez... Honor rulez... Ostatnio edytowany przez Roro - 10-01-2008 o 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6929 |
Użytkownik Forum
|
![]() i apropo powiedzmy glosno wkoncu kto byl najbardziej poszukiwanym szpiegiem rora
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6930 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jacusiu niechce streszczac na forum twojego rl zycia i mowic dlaczego caly czas przegladasz to forum zeby cie uspokojic bo mam na tyle godnosci w sobie aby tego nierobic
![]()
![]() |
#6931 |
Użytkownik Forum
|
![]() look down \/
Ostatnio edytowany przez Kain90 - 09-01-2008 o 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6932 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem jak z przepraszaniem itp. ale ja przyjąłem je od człowiek, który kiedyś mnie ładnie wyjebał i now znowu sie trzymamy Pozdro Steven
![]() Pewno też nie prawda, że właśnie do niego pisałeś, żeś mały koksik w rl, a jak foto zobaczyłem dowiedziałem się why nie chciałeś nigdy nikomu dać. Powiem jasno uważam, że to co pisze Jacek to cała prawda, a ty wiesz dobrze o tym, że twoja opinia została zrównana z ziemią. To, że lady'bledman chciałeś bić to pewnie też kłamstwo, a jak z Exsta wymieniłeś dialog to zmiękłeś kozaku nie ![]() Ostatnio edytowany przez Kain90 - 09-01-2008 o 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6933 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol miales nie pisac a piszesz znowu sam sobie zaprzeczasz mowiles nie wiesznie pierdol byles widziales co robilem jak gralem itd ? od 90 lev malo gralem wczesniej w chuj wiecej 600 k z walkow typu na packach o ktorych wiedziales i lukasz tez sam dsm rok temu kosztowal 90 k jak mu go dawalem g leg 180 k mms 150 k rh 30 boh 30 pacc kupil za rl i selal kase k na alegro moja kase k idioto jak juz mowilem on mial 37 lev i pozyczone eq od ciebie od rl frenda ktory mu nic nie dal a obcy czlowiek mu dal
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6934 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lol streszczaj bo nie wiem co chcesz wymyslic teraz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6935 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2007
Imię: Sirius Romanis
Gildia: Zaleze Team
Poziom: 43
Skille: 100-100
Poziom mag.: 99
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6936 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Konin <><><>
Imię: Zeriel Argano
Profesja: Paladin
Świat: Danera ;] Only
Poziom: 84
Skille: 88/71
Poziom mag.: 18
|
![]() A na huj teraz bijesz do jego rl life ? nie miales co wymyslic czy jak ?
@Sirius Gz gogo 100 xD
14:51 Nieczajek'Raven [129]: jestes tak bezurzyteczny jak kutas papierza http://ziooooom.myminicity.com/ind http://ziooooom.myminicity.com/ ![]() Ostatnio edytowany przez zeriel_argano - 09-01-2008 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6937 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() to do rora bylo a ja sie porwalem ![]() Ostatnio edytowany przez Black-Jack - 09-01-2008 o 22:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6938 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Konin <><><>
Imię: Zeriel Argano
Profesja: Paladin
Świat: Danera ;] Only
Poziom: 84
Skille: 88/71
Poziom mag.: 18
|
![]() Ja nie bije do Ciebie zle sie zrozumielismy mi chodzilo czemu on bije do Twojego Rl life...
14:51 Nieczajek'Raven [129]: jestes tak bezurzyteczny jak kutas papierza http://ziooooom.myminicity.com/ind http://ziooooom.myminicity.com/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6939 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Zbanowany
Poziom: 49
|
![]() Mały hunt koło orc hell na liderach shamanach i zerkach + pojedyńczy resp gsa =)
z drugiego gs: ![]() A tutaj lvlik =) ![]() Wbiłem 20 k expa 40 minut. Poleciał jeszcze sword ring i drugi wandzik z shamana =) Ostatnio edytowany przez SlyFellow - 09-01-2008 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6940 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Naitfle
Świat: Chimera
Poziom: 70
Skille: xy/xz
Poziom mag.: 6
|
![]() To może ja tylko od siebie dodam, że roro nam dupy nie lizał, zawsze walczył do końca i za to go szanowałem. To skąd ma postać akurat nie ma większego znaczenia i tak zawsze będzie dobrym graczem. Szafa ty też swojego chara kupiłeś, fakt, że to nie była postać na 100+. Ale w tamtych czasach to był chyba 3 najlepszy polski char. Wiesz, że nic do ciebie nie mam, ale najeżdżasz na rora, a sam zrobiłeś kiedyś coś podobnego. Roro sobie zawsze dawał radę, był i jest zajebisty, nie lizał dupy, nie bał się napierda*ać z tymi, których nie lubił, mimo że mógł hunta dostać, a nawet jak dostał to nie chciał płacić. Ja tam go za to szanuje.
Roro to zawsze kozak, chuj że hunted by był, ale zawsze się pizgał do końca i za to go szanuje. Ch*j z tym skąd ma postać, ale to nie zmienia faktu, że jest dobrym graczem... A ty Black-Jack idź do szkoły i naucz się pisać ![]() Hail The Unforgiven Bastek Ostatnio edytowany przez Naitfle - 10-01-2008 o 00:22. |
![]() |
![]() |