![]() |
#6941 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 12 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nicole Lady
Profesja: Elder Druid
Gildia: Poj za stoka
Świat: Honera
Poziom: 112
Poziom mag.: 71
|
![]() @Damiaan
Blue robe miał =) Żeby nie było, że bez ssa;< btw. Chociaż i tak już nie aktualny_/ ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez 19Satan10 - 06-05-2008 o 18:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Jaworzno
Imię: Wahu Pall
Profesja: Paladin
![]() |
![]() hahaha
![]() chyba przez to odebrano im zaszczyt bycia strona fanowska(te reklamy u gory) :S ![]() p.s nie chcialo mi sie obcinac ;p Ostatnio edytowany przez wahuraydd_xafen - 06-05-2008 o 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6943 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Alex Gonzales
Profesja: Knight
Poziom: 107
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 7+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Knight
![]() |
![]() pamiętam jak byłem najwyższym lvlem w gildi od czasu do czasu mimo 20 dedów : )P
: )P Tylko raz przejdę tą drogą. Dlatego jeśli mogę zrobić coś dobrego lub okazać uprzejmość, muszę to zrobić teraz. Nie mogę tego odkładać, lub zaniedbywać, bo już nigdy nie przejdę tą samą drogą. q( : ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ : )P Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. q( : Ostatnio edytowany przez tiker - 06-05-2008 o 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6945 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
tiaaaa [CHAR]Alfonsinio Pablo[/CHAR]. Pamietam jak jeszcze mnie nie bylo w gildi, jak Draconia Quest robilismy, najpiekniejszy quest w moim zyciu ![]()
![]() |
![]() |
#6946 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() Lv. raz na jakis czas ; >
![]()
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6949 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A leczenie na 85% + manual xd! next troche later :ss @Down no co Ty nie powiesz ? ;dd Pierwszy demon zownowany szybko, potem padł Swiftes~, potem Nicol, a gdy drugi demon miał deep green to padł Witold, więc musiałem sam, z 300 ultimatami na*******ać tego 1 demona mając 4 fe na klacie i inne demony, wiesz, zawsze lepiej podjąć próbę, niż tak jak Ty, kisić dupę przed dp wklepując 'adori frigo', zresztą przynajmniej nie bałem się iść na anni, a nie tak jak pani niżej. Ludzie, zastanówcie się nad sobą, macie problemy to nie placzcie tutaj tylko napiszcie list do Bravo...
Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 07-05-2008 o 08:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6950 |
Ulka
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Radlin/Ustroń
Imię: Aerie
Gildia: Seventh Kingdom
Poziom: 132
Skille: 20/28
Poziom mag.: 78
|
![]() A propos screena z anni z botami i jeszcze padli, śmieszne, a za razem żal : P, bez botów żadnego questa zrobić nie umieją xd
![]() |
#6951 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Urszulo Słońce*, skoro jest Ci tak żal chłopaków może pokarzesz im "jak to się robi" ![]() ![]() Chciałabym zauważyć, że w moim poście nie ma ani kropli jadu ![]() *, **- mam nadzieję, że ironia nie jest Ci obca ![]() Love, Peace & Qumey ![]() @down -co do huncenia warlocków używałam Tibia GG i wcale źle się z tym nie czuję ponieważ lubię ułatwiać sobie życie ![]() -co do reszty huntów nie wiesz to się nie wypowiadaj ;] -odnoszę wrażenie, że nigdy nie będziesz gotowa -a co do ironii/sarkazmu, no skoro tak uważasz ;] nie wypada mi się sprzeczać z "Panią doskonałą" ![]() ![]() @ (odnoszę wrażenie calfre szukającej po słownikach pewnych słówek xd nie wiem czemu huehe) Naturalnie Urszulo, bez słownika się nie ruszam ponieważ nie potrafię się wysłowić... Proszę Cię... nie sądziłam, że możesz być do tego stopnia żałosna ![]()
Znam 69 sposobów na zachowanie dziewictwa ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Monix - 07-05-2008 o 14:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6952 |
Ulka
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Radlin/Ustroń
Imię: Aerie
Gildia: Seventh Kingdom
Poziom: 132
Skille: 20/28
Poziom mag.: 78
|
![]() Ukryty tekst:
hmm odnosząc się do głupiego ssa z anni, widzę, że znów zaczyna cię obchodzić moja opinia calfre skoro odpisujesz ;] A po drugie nie czas na moje anni, pójdę jak będę pewna, że nie padnę. Ja w przeciwieństwie co do niektórych nie używam botów i znam swoje możliwości. Bez botów wasza grupka nie poszła by ani na anni, ani nawet na żaden hunt typu twoje warlocki ;] Z reszta widać po ładnie zrobionym screniku, że nawet z botem padają. I doskonale wiem co to ironia tylko, że w odniesieniu do twojego tekstu używa się słowa sarkazm ^^ @edit: (odnoszę wrażenie calfre szukającej po słownikach pewnych słówek xd nie wiem czemu huehe) @up dziękuję za pochwałę ale to nie potrzebne, wiesz nie śpieszy mi się z anni mam mnóstwo czasu, na wszystko przyjdzie odpowiednia pora btw pozostałych non botting screenów gratz advansów Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Aerie - 07-05-2008 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6953 |
Zbanowany
|
![]() I jak zwykle Ulka zaczęła nową kłótnie bo ma kompleksy (mianowicie brak chłopaka;< i małe piersi). Ty byś nawet nie poszła na anhi~ bo się boisz o swojego pikselowego ludzika, że straci blessy, i znowu trzeba będzie kupić kaske na allegro.
"(odnoszę wrażenie calfre szukającej po słownikach pewnych słówek xd nie wiem czemu huehe)" by Aerie Chciałaś być śmieszna, ale CI nie pykło;< "dziękuję za pochwałę ale to nie potrzebne, wiesz nie śpieszy mi się z anni mam mnóstwo czasu, na wszystko przyjdzie odpowiednia pora" Dokładnie Aerie, masz dużo czasu jeszcze pograsz do 30stki jak Calamity i poznasz chłopaka na interii;* Buśśśśśka;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#6954 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
Jeszcze raz powtarzam, nic do Ciebie nie mam, ale lubię sie wtrącać w dyskusje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Cie ![]()
![]() |
![]() |
#6955 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Sto(L)ica
Imię: Achin Phean
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Darth Tribunal
Poziom: 137
Poziom mag.: 73
|
![]() @Nicole
Nie no lepiej być trans i dawać all buziaczki "Achinku jak ty ładnie dziś wyglądasz mmm" W sumie to dziwie się że poszedłeś na Anhi przy twoim nadmiarze ostrożności:> Ty no może chcesz abym ci znów pomógł soule bić na scarabach bo boisz sie kicka 3> Niom Achinek pomoże czekaj =* |
![]() |
![]() |
![]() |
#6956 |
Zbanowany
|
![]() @achin
ehh... dlaczego znow placzesz, ze Nicol udawal laske? boli cie to? moze i udawal, ale to ty byles naiwnym 'zakochanym' achinkiem ![]() @achin + aerie macie jakies problemy widze, chcecie byc lepsi niz wszyscy, ale i tak to sie nie uda, bo zawsze bedziecie dla mnie zwyklymi smieciami, za to ze macie te swoje 'zwiazki' w pikselowej grze i za granie 25h na dobe ![]() wypisalem sie to lece na meczyk, ciao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6957 |
Zbanowany
|
![]() @Achi'n
I tak Cię kocham Ty mój syfku;** Myślałeś, że Cię już nie kocham?Uwielbiałem smarować Twoje osyfiałe plecki kremikiem, a teraz Aerie to musi robić;< Ty zawsze ładnie wyglądałeś z tym ryjem, jakby w Ciebie snajper strzelał( Chodzi o pryszcze);< A tak btw. masz teraz czas na soule? Ostatnio edytowany przez 19Satan10 - 07-05-2008 o 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Sto(L)ica
Imię: Achin Phean
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Darth Tribunal
Poziom: 137
Poziom mag.: 73
|
![]() @Dexter
Śmieciem jakiego widzę na tym forum jesteś ty jak coś mam kosz można cię wywalić.P ![]() To nie moja wina że jesteś tłusty i masz kompleksy pikselowe ;< A jak brak ci miłości to zapraszam do naszego grona "tajnych miłośników Nicola muaaa=**** @nicolko=* No jasne że mam tylko plax kup mi blessy bo jak padne na scarabie to będzie kicha a ty przecież nie dobijesz bo panika ci zjara all szare komórki ![]() I mam prośbę daj mi kremik na te syfki ten co ty używasz bo jest zajebisty w trzy dupy <3 Mam nadzieje że z twoja pomocą będę dobrze nawilżony lofciam cię <Twój Achinek =*> @Down Mowie wstydzę się syfków ;<< czy to tak ciężko zrozumieć aff ![]() Ostatnio edytowany przez Achi'n - 07-05-2008 o 17:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Stan: Usunięty
Imię: Nikaia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 138
Skille: pomidor
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6960 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
Stan: Niegrający
Imię: Alort the Stern
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Jest ;)
Poziom: 100
Skille: 90 dist
Poziom mag.: 21
|
![]() Jesteście żałosni a nicole ty juz bijesz rekordy ^^ i
![]() ![]() down!~ ![]() ![]() ![]()
Grunge is Dead but Live in Us. Honera never will be the same... Ostatnio edytowany przez AlortDeath_17 - 07-05-2008 o 18:15. |
![]() |
![]() |