![]() |
#681 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2006
|
![]() Nazwa:Ice Axe
Rodzaj:Axe Att:100 Def:1 Waga:15oz. Ilu ręczna:1 Opis:Broń o największym ataku w całej Tibii... Jedyna wada że po jednym uderzeniu znika i to nie ważne czy trafisz czy nie i tak zniknie! Wypada z: Demon, Vampire Nazwa:Ice Club Rodzaj:Club Att:100 Def:1 Waga:15. Ilu ręczna:1 Opis:Broń o największym ataku w całej Tibii... Jedyna wada że po jednym uderzeniu znika i to nie ważne czy trafisz czy nie i tak zniknie! Wypada z: Demon, Vampire Jak jest Ice Rapier to czemu niema byc i Ice axa czy Ice Cluba?? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#682 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie wiem czy padła odpowiedź bo nie chce mi się całego tematu przeglądać, Gothic bodajże 2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#683 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bazyliszek Team
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 19/23
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Uff... wyładowałem się. A teraz czas na moje bronie: Bone Wand Typ: Wand Dla: Sorcerer, poziom 40+ Obrażenia: Fizyczne Waga: 36 oz. Opis własny: This wand seems to be made from skeleton Obrażenia: od 60 do 90 Specjalne: Po śmierci wroga jest 10% szansy że stwór zmieni się w szkieleta, którego będziemy kontrolować Wypada z: Demon, Bonebeast, Lich, Skeleton (niezwykle rzadko), Demon Skeleton (rzadko) Smoke Rod Typ: Rod Dla: Druida, poziom 40+ Obrażenia: Fizyczne Waga:21 oz. Opis własny: This rod emits poison smoke. Obrażenia: od 60 do 90 Specjalne: Może zatruć dymem wroga (Zadaje obrażenia fizyczne, zaczyna się od 5 hp i spada.) 50% szansy. Wypada z: Dragon (Rzadko) Dragon Lord, Necromancer, Ghost, Mummy, Fire Devil (Bardzo Rzadko) Ghoul Sword Atk: 24 Def: 31 Waga:42 oz. Wypada z: Ghoul (bardzo rzadko), Necromancer (czasami), Lich Jednoręczna Broń bardzo dobra dla low-lvl knightów, ze względu na przyzwoity atak i wysoką obrone.
![]() |
![]() |
#684 |
Guest
|
![]() noob sword atak 0 def tysionc zeby sword niubisze mysleli ze def broni duzo daje
|
![]() |
![]() |
#685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
HELP! NOOB! @topic No to zaczynamy: SWORD OF CHAOS Atk. 45 Def.41 Waga: 52 Jednoręczna Wypada z: Orshabaal, Demon, Warlock, Lich, Necromancer(czasami) SIX-HORNED SHIELD Def. 39 Waga: 57 Wypada z: Demon(Czasami), Orshabaal DEMONIC BACKPACK Waga: 24 Pojemność: 30 miejsc Wypada z: Demon, Orshabaal AMULET OF CHAOS Ma pancerz równy 3. Waga: 6 Wypada z: Orshabaal RING OF CHAOS Ma pancerz równy 2. Waga: 2 Wypada z: Demon, Lich, Necromancer(Rzadko) PLATINUM LEGS Arm: 13 Waga: 74,5 Wypada z: Orshabaal(Rzadko) PLATINUM ARMOR Arm: 16 Waga: 150 Wypada z: Orshabaal(Rzadko) DEMONIC BOOTS Arm. 5 Waga: 52 Wypada z: Orshabaal(Bardzo rzadko) DARK HORNED HELMET Arm. 10 Waga: 58 Wypada z: Orshabaal(Rzadko), Demon(Bardzo rzadko) BLADE OF DARKNESS Atk: 58 Def: 56 Dostępny tylko z questu, w którym trzeba pokonać 9 demonów(po 3 naraz) oraz Morgarotha (Nowy demon, zauważony na test servie), dostępnego od 150 levela. DEMON SKULL HELMET Arm. 14 Waga: 66,6 Dostępny tylko z questu, w którym trzeba pokonać 9 demonów(po 3 naraz) oraz Morgarotha (Nowy demon, zauważony na test servie), dostępnego od 150 levela. DRAGON LORD SCALE MAIL Arm: 19 Waga: 160 Rare dostępny za wykrycie poważnego buga w Tibii. DRAGON LORD SCALE LEGS Arm: 15 Waga: 78 Rare dostępny za wykrycie poważnego buga w Tibii. SHIELD OF CHAOS Def: 42 Waga: 30 Dostępny tylko z questu, w którym trzeba pokonać 9 demonów(po 3 naraz) oraz Morgarotha (Nowy demon, zauważony na test servie), dostępnego od 150 levela. DRAGON BOOTS Arm: 5 Waga: 40 Rare dostępny za wykrycie poważnego buga w Tibii. SHADOW BLADE Atk: 50 Def: 48 Wypada z: Orshabaal(Czasami), Morgaroth MASTER RING Ma pancerz równy 3 Waga: 3 MASTER AMULET Ma pancerz równy 4. Waga: 4 ENERGY SWORD Atk: 38 Def: 30 Waga: 40 Dostępny z questa w którym trzeba pokonać 2 GSy i Demona. SPIKED SHIELD Def: 36 Waga: 105 Wypada z: Lich(Bardzo rzadko), Warlock, Demon. VIKING WARLORD HELMET Arm. 11 Cap. 98 Dostępny z questa w którym trzeba pokonać 2 GSy, Demona, 3 Necromancerów, 4 Liche i Necropharusa. DARK RUNIC SWORD Atk: 62 Def: 60 Rare dostępny za wykrycie poważnego buga w Tibii. FIRE SPEAR Atk: 40 Def: 0 Wypada z: Fire Devil(Rzadko), Demon DARK MASTERS LEGS Arm: 20 Waga: 40 Rare dostępny za wykrycie poważnego buga w Tibii. DARK MASTERS ARMOR Arm. 22 Waga: 50 Rare dostępny za wykrycie poważnego buga w Tibii.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 05-03-2006 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Stan: Niegrający
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() nazwa: crown axe
atk: 50 def: 150 waga: 0.000000000001 oz. dwuręczna wypada z: król tibianuuus(fanfary), hero, wild warior (b.rzadko) opis: sytarodawny axe którego nie moze trzymac nikt poza humanami... zdjecie: ![]() haha, sam robiłem (pixelart) ![]() ![]() ![]()
The Four Horseman! http://forum.tibia.pl/showthread.php...=1#post1221372 <Max 20 kb w podpisie> X Jeżeli zwykłe 32x32 cie denerwują, wejdz we mnie.X Ostatnio edytowany przez Portaknus Minusbus-farmer - 12-03-2006 o 11:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Stillmen
Profesja: Knight
Gildia: Lost Animals
Świat: Arcania
Poziom: 20
Poziom mag.: 3
|
![]() Miecz półtora ręczny
Sword 44 38 120oz jednoreczny opis:Jest póltora ręczny, bo nosi sie go w jednej rece jak sie go wogle uniesie. Wykonany przez pewnego Krasnoluda Guarda, wzmocniony przez Elfa Arcaniste. Po zrobieniu paruset zamowien, nawzajem sie zabili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Stillmen
Gildia: Lost Animals
Świat: Arcania
Poziom: 20
|
![]() Miecz półtora ręczny
Sword 44 38 120oz jednoreczny opis:Jest póltora ręczny, bo nosi sie go w jednej rece jak sie go wogle uniesie. Wykonany przez pewnego Krasnoluda Guarda, wzmocniony przez Elfa Arcaniste. Po zrobieniu paruset zamowien, nawzajem sie zabili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Imię: Lord on Neo
Świat: Secura
Poziom: 17
Skille: 43/39
|
![]() atak:50
def:46 amunicja:Naładowane truzicną ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#691 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Siedlce
Stan: Początkujący
Imię: Gelare Pallado
Profesja: Druid
Świat: Titania
Poziom: 18
Poziom mag.: 26
|
![]() Energy Axe
Atk: 40 Def:12 Rodzaj :Axe Waga: 120 oz. Wypada z: Demon Skeleton, Kejw Rat(niezwykle rzadko0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2006
|
![]() axe
atak: 36 obrona: 30 waga: 55 oz Dwuręczna |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2006
|
![]() nazwa: koso-włucznia
axe atak: 36 obrona: 30 waga: 55 oz Dwuręczna |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2005
Lokacja: CHUJ CIE TO
Stan: Na emeryturze
Imię: CHUJ CIE TO
Świat: CHUJ CIE TO
Skille: CHUJ
![]() |
![]() Nazwa: Giant Sword
Atak: 76 Obrona: 54 Waga: 24oz. Broń Jednoręczna (Sword) Opis:Ta broń jest wykuta przez jednego z najlepszych wojowników w calej tibi Tą broń posiada tylko... ... JA ![]() Ostatnio edytowany przez giant007 - 12-03-2006 o 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: pokój>biórko>forum.tibia.pl
![]() ![]() |
![]() Kropidło
typ: water gun atk:0 def:0 waga:5 oz + baniaki z woda bron wylacznie do walki z silami ciemnosci(demon, orsh, ds, warlock itp) innym nie robi zadnych obrazen. Gdy raz zaatakujesz nia potwora ten zaczyna uciekac i szybko tracic zycie, niewyobrazalne obrazenia dla demona i orsha. do zdobycia po wykonaniuy zadania dla Ojca Rydzyka. kazdy parafianin powienien miec taka bron, by choronic sie przed silami zla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Nazwa:Crown Sword
Rodzaj:Sword jednoreczny Atk:60 Def:55 Waga:40 Opis:Jest to miecz z kompletu krolewskiego,wykuty niegdys przez wielkiego kowala Kadaja.Byl on nagroda w turnieju w ktorym brali udzial wladcy z calej Tibii.Turniej wygral Knight z Carlin nikt nie znal jego imienia.... Nazwa:Mystic Sword Rodzaj:Sword dwureczny Atk:75 Def:50 Waga:80 Opis:Mistyczny miecz,dar bogow tak nazywaja ten miecz mieszkancy pustyni.Nikt nie wie jak znalazl on sie na pustyni,jedni mowia ze to dar dla ludzi od bogow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Colda Lili
Profesja: Sorcerer
Świat: Hiberna
Poziom: 13
Skille: 9/17
Poziom mag.: 9
|
![]() nazwa:AK-47
atk:1000000000000000000000000000000000000 ![]() waga:0 oz amunicja:kule do karabinu maszynowego. Legenda:Ta broń została zrobiona od wszystkich króli Tibi i od wszystkich Bogów Tibi.Tą broń mogą posiadać tylko sorcerowie z 14lvl i palladyni od 200lvl ![]() koszt:1platinum ![]() ![]() ![]() POZDRO DLA WSZYSTKICH TIBJAŃCZYKÓW ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Colda Lili - 15-03-2006 o 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Driud Szreder
Profesja: Druid
Gildia: Jeszcze nie mam;)
Świat: Shanera
Poziom: 15
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Nazwa:Wystrzelacz
Rodzaj ![]() Waga:31oz Amunicja:kupa lub siki Atak:997 Def:998 Koszt:999p a jedna butelka z sikami lub jedna misa z kupa(amunicja)15gp Tą broń zmajstrował król który wynalazł przemieszczacz czasu poszedł do 25wieku i zabrał ze szpitala kał i siki następnie zabrał duuuużo rzeczy ze złomowiska i wrócił.Po kilku latach zbudował Wystrzelacz Wymagania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Nie wiem czy dotyczy to tez armorow ale co mi tam....
![]() Nazwa: Diamond Armor Def:20 Waga:70 Opis:Zbroja wykuta z najtwardszego tworzywa swiata a tak przy okazji to sie ladnie swieci ![]() |
![]() |
![]() |